Κριός

Η άμεση αντιμετώπιση των προκλήσεων είναι σημαντική αυτή την στιγμή. Δεν πρέπει να αναβάλλεις κάτι για αργότερα είτε πρόκειται για εκκρεμότητα είτε για κάτι που είναι σημαντικό για εσένα. Πάντα με την πρέπουσα προσοχή. . .

Ταύρος

Οι προσκολλήσεις και οτιδήποτε μπορεί να σε κρατά στάσιμη/ο σε μια κατάσταση δεν βοηθά στην εξέλιξη σου. Ο μόνος λόγος που επιτρέπεται να σταθείς σε ένα σημείο αυτή την στιγμή είναι για να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις, αν πιστεύεις πως είναι χρήσιμο να το κάνεις. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι σημαντικό να αφήσεις για λίγο στην άκρη την λογική σειρά και να αφουγκραστείς τα πράγματα με την καρδιά σου. Τις φιλίες και τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και αγαπάς πρέπει να σας συνδέει η δύναμη της αγάπης. Μόνο τότε μπορείς πραγματικά να πάρεις ικανοποίηση από τις ενώσεις που θέλεις στην ζωή σου. . .

Καρκίνος

Είναι γεγονός πως πάντα κινείσαι και παίρνεις αποφάσεις βάσει του ενστίκτου σου. Αυτή την στιγμή μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, ακόμη και αν υπάρχει φόβος για το άγνωστο. Προσπάθησε να βγεις από τα τετριμμένα με όποιον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σήμερα. . .

Λέων

Είναι αλήθεια πως έχεις την ικανότητα να βρίσκεις πάντα δημιουργικούς τρόπους να παίρνεις ικανοποίηση και να νιώθεις δυνατή/ός και χαρούμενη/ος. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό σε οτιδήποτε νέο και δημιουργικό μπορεί να γεμίσει μέρη της καρδιά σου μακριά από άβολες και στενάχωρες καταστάσεις. . .

Παρθένος

Αυτή την στιγμή ασχολείσαι με πολύ προσωπικά σου θέματα, όπως η οικογένεια και η ιδιωτική σου ζωή. Είναι καλή ημέρα να προβείς σε ενέργειες που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς, πάντα σκεπτόμενη/ος τις ανάγκες και επιθυμίες σου. . .

Ζυγός

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γιαυτό σήμερα χρειάζεται να εστιάσεις σε ότι είναι σημαντικό και να μεταφέρεις τα μηνύματα σου με ευστοχία στους κατάλληλους παραλήπτες. Λίγα λόγια και αληθινά θα βοηθήσουν όχι μόνο εσένα να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο μυαλό και στην καρδιά σου αλλά και να γίνεις περισσότερο κατανοητή/ός. . .

Σκορπιός

Εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου και αυτό σημαίνει πως κάπου έχεις κρυμμένο τον μπαλαντέρ για την περίπτωση που νιώσεις αδικία, υποβίβαση ή σε μειονεκτική θέση απέναντι σε κάποιον ή σε μια κατάσταση. Εστίασε στις πραγματικές σου ανάγκες και μακριά από πείσματα και παιδικές συμπεριφορές δείξε την αξία και την δύναμη σου. . .

Τοξότης

Εστίασε προσεκτικά σε αυτό που θέλεις αυτή την στιγμή. Το πλανητικό σκηνικό απλόχερα σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις φωτιά στις σκέψεις σου και να συγκεντρώσεις την ενέργεια σου προς την υλοποίηση του. Άνθρωποι είναι υποστηρικτικοί και έχεις την απαραίτητη βοήθεια αν την χρειαστείς. . .

Αιγόκερως

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή να αποδεσμευτείς όχι μόνο από οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό στην ζωή σου αλλά και από φόβους που σε κρατούν μακριά από μια επιθυμία σου. Δες από μια άλλη οπτική το ίδιο θέμα, γεμίζοντας την καρδιά σου με πίστη στις ικανότητές σου. Τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαινομενικά δείχνει. . .

Υδροχόος

Σχέσεις, συνεργασίες, ιδέες και κάτι που συνδέεται με ομάδες ανθρώπων έρχεται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να μην το απορρίψεις πριν το εξετάσεις σφαιρικά, όχι μόνο υπολογίζοντας το σήμερα αλλά και το μέλλον σου. . .

Ιχθύες

Αυτή την στιγμή χρειάζεται να προσανατολιστείς στα όνειρα και τις επιθυμίες που είναι εφικτές να υλοποιηθούν στο σήμερα της ζωής σου. Κράτα ανοιχτά και τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, αλλά στο τώρα χρειάζεται να έχεις την αντικειμενική πλευρά έντονα στο μυαλό σου

https://astroguide.gr/