Κριός

Η ευνοϊκή όψη του Ερμή με τον Δία σήμερα σας επηρεάζει σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Καλή ημέρα να σκεφτείτε δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση ή να πραγματοποιήσετε επαφές με ανθρώπους από το εργασιακό σας περιβάλλον. . .

Ταύρος

Καλή ημέρα να εδραιώσετε κάτι το οποίο γεννά δημιουργικά ενδεχόμενα, είτε αφορά ένα εγχείρημα είτε κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Οι σκέψεις σας σήμερα ταξιδεύουν και μέσω εμπνεύσεων βρίσκεται λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Το σπίτι σας ή βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και μέσα από εμπνευσμένες ιδέες μπορείτε να αναπτύξετε και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν κυρίως σε αυτούς τους τομείς. . .

Καρκίνος

Σήμερα οι σκέψεις σας είναι πολύ ενεργές και σκέφτεστε καταστάσεις στις οποίες συνδέονται και άλλοι άνθρωποι. Είναι καλή ημέρα να συζητήσετε τις ιδέες σας ή τις σκέψεις που κάνετε για κάτι που αφορά άμεσα όλους. . .

Λέων

Σήμερα ζητήματα αξιών έρχονται στην επιφάνεια και τα εξετάζετε κάτω από ένα πρίσμα καθημερινής βάσης. Είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε δράσεις που σχετίζονται με τις αξίες γενικότερα στην ζωή σας είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε υλικό. . .

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η θετική όψη με τον Δία αναζωπυρώνει την πίστη και κυρίως την ελπίδα για κάτι καλύτερο σε προσωπικά σας θέματα. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και ερεθίσματα, ένα δημιουργικό εγχείρημα μπορεί να γεννηθεί αυτή την στιγμή για εσάς. . .

Ζυγός

Πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή και η θετική σχέση του Ερμή με τον Δία λειτουργούν βοηθητικά. Η πίστη σας αναπτερώνετε και μαζί με την θέληση και την διπλωματία σας μπορείτε να σκεφτείτε παραγωγικούς τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στο σπίτι σας ή κάτι πολύ προσωπικό που σας ενδιαφέρει. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία αυτή την στιγμή είναι ένα ισχυρό όπλο για εσάς και την παραγωγικότητά σας. Γειωμένες κινήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, είστε σε θέση να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα παραμείνει στον χρόνο. . .

Τοξότης

Η θετική όψη του Ερμή με τον Δία σήμερα δίνει την ώθηση να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες και να δράσετε παραγωγικά κυρίως σε επαγγελματικούς δρόμους. Εστιάστε προς την κατεύθυνση που οι απολαβές, συναισθηματικές ή υλικές, θα είναι εφικτές. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη με τον Δία στον ζώδιο σας και η θετική τους όψη με τον Ερμή σήμερα κινητοποιεί την διαίσθηση σας και οτιδήποτε είναι πέρα από αυτό που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε με τις πέντε αισθήσεις σας. Μια έμπνευση ή οτιδήποτε αισθάνεστε πως είναι έξω από τα δεδομένα τα δικά σας, καλό θα ήταν να μην το απορρίψετε. Καταγράψτε το και ασχοληθείτε εκτενέστερα τώρα ή κάποια άλλη στιγμή. . .

Υδροχόος

Το αίμα σας βράζει και αυτές τις ημέρες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν εκρήξεις με κέντρο το ζώδιο σας. Σήμερα η θετική όψη του Ερμή με τον Δία μπορεί να είτε να σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε το ενήλικο σας συμφέρον είτε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά. Από εσάς εξαρτάται. . .

Ιχθύες

Οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί αυτή την στιγμή είστε σε θέση να το διαχειριστείτε με ευελιξία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που είναι περισσότερο γειωμένη. Δηλαδή πιο σίγουρη, με λιγότερο ρίσκο

https://astroguide.gr/