Κριός

Νέες δραστηριότητες παρακινεί η Πανσέληνος στους Ιχθύες, οι οποίες εμπεριέχουν συναισθήματα ζεστασιάς και θαλπωρής. Οι ενέργειες για τις επόμενες 14 ημέρες είναι περισσότερο ραφιναρισμένες από την δική σας τάση και δυναμική οπότε δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πράγματα διαφορετικά και πιο χαλαρά, ακόμη και να βρίσκεστε εν κινήσει. . .

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με όνειρα τα οποία για κάποιους λόγους είχατε αφήσει πίσω. Δίνεται η ευκαιρία, με το χέρι στην καρδιά, να διεκδικήσετε την χαρά της αλληλεγγύης και οτιδήποτε χρειάζεται περισσότερο από ένα άτομο για να επιτευχθεί. . .

Δίδυμοι

Η συναισθηματική και με περισσότερη ευαισθησία οπτική είναι το στοίχημα της Πανσελήνου στους Ιχθύες για εσάς. Για τις επόμενες 14 ημέρες δίνεται η ευκαιρία να αναρριχηθείτε και να κατακτήσετε έναν στόχο μέσα από δημιουργικές δράσεις και κυρίως να έρθετε σε επαφή με ότι σας ενώνει με τους άλλους ανθρώπους παρά με ότι σας χωρίζει. . .

Καρκίνος

Πανσέληνος στους Ιχθύες και η προτροπή της για το ζώδιο σας είναι να έρθετε σε επαφή και να εμβαθύνετε σε κάτι το οποίο γεμίζει την καρδιά σας χωρίς απαραίτητα να έχει σχήμα και πλαίσιο. Κάτι το οποίο σας ταξιδεύει μεταφορικά η κυριολεκτικά και εκτός της αίσθηση του καινούργιου, σας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σας και σε άλλα επίπεδα. . .

Λέων

Η μεταμόρφωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Πανσελήνου στους Ιχθύες για το ζώδιο σας. Βαθιές αλλαγές οι οποίες θα αντέξουν στον χρόνο και το κυριότερο θα σας δώσουν την ικανότητα, με θάρρος, να αγκαλιάσετε οτιδήποτε αληθινό, την ίδια στιγμή που θα θέλατε να λειτουργήσετε αμυντικά. . .

Παρθένος

Η Πανσέληνος απέναντι σας θα φωτίζει για τις επόμενες 14 ημέρες, τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες με περισσότερο απαλές και ευαίσθητες αποχρώσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι όλα ρόδινα αλλά θα σας δείξει νέους τρόπους αντιμετώπισης των σχέσεων με ακόμη περισσότερη διπλωματία αλλά και αλήθεια. . .

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σας βοηθά να εστιάσετε σε πολύ πρακτικά πράγματα και να τους δώσετε ένα νέο και διαφορετικό σχήμα και μορφή. Πράγματα που έμοιαζαν πεζά, για τις επόμενες 14 ημέρες δημιουργικά ενδεχόμενα προστίθενται στην καθημερινή σας ρουτίνα, αναζωογονώντας την. . .

Σκορπιός

Νέους τρόπους σύνδεσης με τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω σας φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύες. Η αγάπη, η θαλπωρή και η κατανόηση είναι τα συστατικά για αυτή την νέα κατάσταση, που εκτός των άλλων θα γεμίσει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. . .

Τοξότης

Αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σας φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύες. Για τις επόμενες 14 ημέρες μπορείτε να αναπτύξετε αυτούς του τομείς είτε αφορούν τον τρόπο που συνδέεστε με αυτούς είτε σε πρακτικό επίπεδο, όπως να βάλετε νέες πινελιές στον ιδιωτικό σας χώρο που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. . .

Αιγόκερως

Η επικοινωνία έχω αναφέρει ξανά πως είναι το επίκεντρο αυτής της περιόδου για το ζώδιο σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες ενισχύει αυτόν τον τομέα και σας βοηθά να προσθέσετε τα χρώματα τα οποία ταιριάζουν περισσότερο και δημιουργούν τις κατάλληλες αποχρώσεις για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. . .

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη πεποιθήσεις και οτιδήποτε άλλο λειτουργεί ανασταλτικά στην πρόοδο και την πορεία σας. Οικονομικά ζητήματα πιθανά να σας απασχολήσουν περισσότερο για να μπορέσετε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας, εκμεταλλευόμενη/ος τις ικανότητες και επιδεξιότητές σας. . .

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας επεκτείνει την φαντασία σας και ανοίγει νέους ορίζοντες ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ακόμη τους τρόπους που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Για τις επόμενες 14 ημέρες μπορείτε να προσθέσετε ότι πινελιά θέλετε και σας αρέσει αρκεί να προβάλλετε στον κόσμο έξω το αριστούργημα σας. Αυτή θα είναι η δέσμευση σας. . .  

https://astroguide.gr/