Κριός

Η διαίσθηση σας σήμερα είναι πολύ ενεργή και οδηγός στα βήματα σας ωστόσο καλό θα ήταν να προσέξετε τον παρορμητισμό σας. Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή θα μπορούσε να θολώσει το τοπίο γύρω σας. Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική υπόσταση. . .

Ταύρος

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή φέρνουν όμορφα συναισθήματα και ανεβάζουν τον ενθουσιασμό σας. Καλή ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με το ευρύ κοινό και ομάδες ανθρώπων τις οποίες τις ενώνει ένα όραμα. Η αλληλεγγύη αξία ανεκτίμητη. Σταθείτε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. . .

Δίδυμοι

Αδημονείτε να ολοκληρωθούν ζητήματα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα αλλά ενδέχεται να χάσετε την ουσία αν παραμείνετε σε αυτή την προσμονή χάνοντας το παρόν. Είναι πολύ δημιουργική ημέρα, εκμεταλλευτείτε τις εμπνεύσεις σας. . .

Καρκίνος

Η ενσυναίσθηση σήμερα είναι πολύ ενεργή και είναι καλό και χρήσιμο να οδηγήσει τα βήματα σας. Μια νοσταλγική νότα προστίθεται στον ψυχισμό σας θέλοντας να χαθείτε μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Δώστε σημασία στις εμπνεύσεις σας. . .

Λέων

Σημαντική ημέρα αν θελήσετε να αφιερωθείτε σε έναν σκοπό ο οποίος δεν έχει κέντρο μόνο εσάς. Τα συναισθήματα σας είναι ενεργά και μπορούν να σας καθοδηγήσουν να κάνετε δράσεις μέσα από την καρδιά σας. Με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή αφήστε στην άκρη ότι σας θυμώνει και σας μπερδεύει και ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική υπόσταση. . .

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η σχέση του με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα απέναντι θολώνει το τοπίο και πιθανά να μην είναι εύκολο να βάλετε πράγματα και καταστάσεις σε σειρά αν δραστηριοποιηθείτε σε θέματα περίπλοκα που ζητούν πολύ ενέργεια. Σήμερα αφεθείτε σε ότι δημιουργικό μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο πέρα. . .

Ζυγός

Η ανάγκη να βάλετε μια σειρά στις σκέψεις σας αλλά και στα πράγματα που τρέχουν στην καθημερινότητά σας θα είναι αισθητή σήμερα. Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή απέναντι δεν θα σας αφήσουν να εστιάσετε σε πολύ περίπλοκες δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να ακολουθήσετε μια περισσότερο καλλιτεχνική οδό. . .

Σκορπιός

Η χαρά σήμερα έρχεται μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργία. Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή, σας γεμίζουν ενέργεια για οτιδήποτε είναι έξω από όρια και πλαίσιο. Αφεθείτε σε αυτή την κατεύθυνση, ανοίγοντας ορίζοντες αλλά και την καρδιά σας. . .

Τοξότης

Θέματα σπιτιού μπορεί να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε σήμερα με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή. Καλό θα ήταν να αφήσετε για μια άλλη ημέρα σύνθετες καταστάσεις και να επικεντρωθείτε σε ότι σας δίνει χαρά και κυρίως αγάπη και τρυφερότητα. . .

Αιγόκερως

Η χαρά της επίτευξης έχει απαλά χρώματα σήμερα με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απέναντι από τον Ερμή. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε άυλο ή χωρίς πλαίσιο, συγκριτικά με τις προτιμήσεις σας. Είναι ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με θέματα καρδιάς και να δείτε τις καταστάσεις με ευαισθησία. . .

Υδροχόος

Σήμερα δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν προσπαθήσετε να δείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας. Η ικανοποίηση έρχεται μέσα την επαφή σας με βαθύτερα συναισθηματικά στρώματα και ανακαλύπτοντας πως στην ζωή σας δεν υπάρχει μόνο το άσπρο ή το μαύρο. . .

Ιχθύες

Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας απέναντι από τον Ερμή, σας βάζει στο χάος σήμερα. Ευνοούνται καλλιτεχνικές δραστηριότητες κάθε φύσης οπότε εστιάστε την ενέργεια σας προς αυτή την κατεύθυνση. Οτιδήποτε θέλει πολύ κόπο και στοχοπροσήλωση ενδέχεται να σας βάλει ακόμη πιο μέσα σε μια χαοτική κατάσταση

https://astroguide.gr/