Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ζητά να είστε σε επαφή με τις επιθυμίες σας την ίδια ώρα που καλό θα ήταν να εστιάσετε στην θετική πλευρά των καταστάσεων γύρω σας. Η αγάπη και η κατανόηση πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. . .

Ταύρος

Σήμερα εστιάζετε στο ευνοϊκό αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε σε μια κατάσταση. Οι δρόμοι που θα το πετύχετε είναι πολλοί και κατά περίπτωση μπορείτε να προχωρήσετε, με ψυχραιμία και επιμονή. . .

Δίδυμοι

Η διπλωματία καθώς και η ευγένεια σας θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας ωθήσουν σε μια καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι σημαντικό να έχετε καλή διάθεση και να είστε καλοπροαίρετη/ος σήμερα. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη να κάνετε μεγαλοπρεπή σχέδια είτε αφορά οικονομικά ζητήματα είτε προσωπικά θα είναι έντονη. Βοηθήστε αυτούς που έχουν ανάγκη την στήριξη σας. Θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από οτιδήποτε άλλο σήμερα. . .

Λέων

Από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό γίνεται περισσότερο ευνοϊκό για εσάς σήμερα. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε γεμίζει την ψυχή σας και αφεθείτε σε εμπνεύσεις που έρχονται αυτή την στιγμή. Η αυτοπεποίθηση σας χρειάζεται να διατηρείτε ψηλά. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται να δώσετε άδεια στον εαυτό σας παρόλο τις υποχρεώσεις και το απαιτητικό πρόγραμμα σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να έρθετε σε επαφή με πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που θα σας δώσουν χαρά. . .

Ζυγός

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται με μεγαλόψυχο τρόπο και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους τους οποίους έχετε κοινό στόχο ή όραμα. Χρειάζεται να γίνει σεβαστή, κυρίως από εσάς, η ανάγκη σας να πάρετε χαρά χωρίς να νιώθετε τύψεις, ότι και αν σημαίνει αυτό στην προσωπική σας ζωή. . .

Σκορπιός

Σήμερα είστε σε επαφή με όλα τα δρώμενα γύρω σας και προσπαθείτε να καταλάβετε σε βάθος αυτά που συμβαίνουν. Δεν τους ασκείτε κριτική, αλλά τα επεξεργάζεστε, σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο θα γίνουν απόλυτα κατανοητά, αλλά και αποδεκτά. . .

Τοξότης

Ανεξάρτητα τις προκλήσεις που φέρνει ο Άρης ανάδρομος και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, εσείς βρίσκεται τον τρόπο να μεταφέρεστε σε νοητικό επίπεδο, εκεί που η περιπέτεια ανεβάζει την αδρεναλίνη. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολύ πρακτικά θέματα. . .

Αιγόκερως

Είναι χαρακτηριστικό σας να προσπαθείτε να πατάτε σε αντικειμενική σταθερά σημεία για να κάνετε το επόμενο βήμα. Σήμερα δεν λειτουργεί η λογική αλλά αυτό που νιώθετε. Εμπιστευτείτε την αίσθηση που έχετε και δράστε ανάλογα. . .

Υδροχόος

Σήμερα το κέντρο πρέπει να είναι η αγάπη, η κατανόηση και η αλληλοβοήθεια. Συνεργάτες, σχέσεις, φίλοι, άνθρωποι που είναι κοντά σας χρειάζονται την παρουσία σας και την φροντίδα σας. . .

Ιχθύες

Δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές σε τομείς όπως η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Τα κίνητρα χρειάζεται να είναι η εύρεση της σταθερότητας και της συνεχόμενης ικανοποίησης μέσα από τα επιτεύγματα σας

https://astroguide.gr/