Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα εντείνει την ανάγκη να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Είναι καλή ημέρα να πάτε μια εκδρομή έστω και κοντινή και να αλλάξετε παραστάσεις. Χαρείτε μαζί με ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας στην ζωή σας. . .

Ταύρος

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες. Η ιδιωτική σας ζωή είναι σε πρώτη προτεραιότητα και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας (Αφροδίτη) υπόσχεται να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας γρήγορα. . .

Δίδυμοι

Η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα στον ουράνιο θόλο κινητοποιεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας μεγαλόπρεπα και δυνατά. Να ακουστούν αυτά που έχετε να πείτε και να φτάσουν τα μηνύματά σας στους παραλήπτες. Χρησιμοποιείστε όλη την γοητεία σας για να το πετύχετε. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη με την Αφροδίτη σήμερα φέρνουν στην επιφάνεια κυρίως οικονομικά ζητήματα και αξίες που έχετε στο σήμερα της ζωής σας. Η εκτίμηση μπορεί να γίνει με σωστό τρόπο σήμερα και να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες σε αυτούς τους τομείς. . .

Λέων

Η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανάβει πυροτεχνήματα ζωής και θάρρους. Η εικόνα σας, η προβολή σας καθώς και η επιβολή σας θα πρέπει σήμερα να εξετασθούν με δυναμικά και αντικειμενικά κριτήρια. Πάντα με δημοκρατικούς τρόπους, όπως σας αρμόζει άλλωστε. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο σκηνικό σήμερα κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες σας και σας σπρώχνει χωρίς δισταγμό να βρείτε τους τρόπους να τα φέρετε γρήγορα στην ζωή σας. Μην διστάσετε να εκφραστείτε και κυρίως να δείξετε την αξία σας. . .

Ζυγός

Η ένωση της Σελήνης με τον κυβερνήτη το ζωδίου σας, Αφροδίτη, συνδυαστικά με τον Ερμή στο ζώδιο σας στον ουράνιο θόλο σας σπρώχνει να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να συνδεθείτε παραγωγικά. Η ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές και την επαφή με ανθρώπους που έχουν την εκτίμηση σας. . .

Σκορπιός

Το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στο πλανητικό σκηνικό ανάβει τα αστέρια για εσάς και σας βοηθά να βρείτε δημιουργικούς τρόπους κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Η καριέρα και γενικότερα η προβολή σας μέσα από τα δημιουργήματα σας αυτή την στιγμή είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και μπορείτε να οραματιστείτε ποία θέλετε να είναι η συνέχεια στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. . .

Τοξότης

Νέους δρόμους και ευκαιρίες δίνει η ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο γνωρίζοντας πολύ καλά πώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Συνδυαστικά με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον Ερμή στον Ζυγό να επηρεάζουν την εργασία και την κοινωνικότητά σας, έχετε όλη την εύνοια να χαράξετε μια νέα γραμμή πλεύσης. . .

Αιγόκερως

Ο Δίας ακόμη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στην πλανητική ταπετσαρία δίνουν την ευκαιρία σήμερα να φτιάξετε μια καινούργια συνθήκη, τέτοια ώστε να ικανοποιεί πραγματικά τις ανάγκες σας. Ξεκινήστε από τα βασικά και θεμελιώδη, το σπίτι και την οικογένεια. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, θέλετε δεν θέλετε σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τους άλλους…οτιδήποτε σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Καλό θα ήταν να δώσετε χώρο και χρόνο σε αυτούς που θέλετε να αποτελούν μέρος της. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας συνδυαστικά με το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο, σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Νέα δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν πραγματικά να σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Μπείτε σε αυτή την διαδικασία και αφεθείτε

https://astroguide.gr/