facebook_page_plugin

Τρίγωνο Ήλιου Με Κρόνο 17/9: Ουσία & Βάσεις Για Τα Ζώδια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ουσιαστικές ευκαιρίες και σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις έρχονται! Δες πως θα σε επηρεάσει το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 17/9…

Ευνοούνται ιδιαίτερα σοβαρές ώριμες αποφάσεις με δυναμικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας και μόνιμη ουσιαστική βελτίωση και σταθεροποίηση των διαπροσωπικών μας σχέσεων!

Ουσιαστικοί στόχοι, όνειρα και σχέδια, πραγματοποιούνται, προσεγγίζοντας τους προσγειωμένα, σοβαρά και με λογική.
Η υπομονή και η σύνεση, επιβραβεύονται, αφού οφείλουν να είναι οι σύμμαχοι μας για την επιτυχία, η οποία θα είναι σταθερή και μακροπρόθεσμη!

Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Επιβραβεύεσαι επιτέλους για την υπευθυνότητα σου, αλλά και την εργατικότητα σου! Η καθημερινότητα σου οργανώνεται και τώρα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις υγιεινή διατροφή για την βελτίωση της εμφάνισης σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Γίνεσαι ωριμότερος και αποτελεσματικότερος στα συναισθηματικά σου και έτσι μπορείς να πετύχεις όλους τους ουσιαστικούς ερωτικούς σκοπούς. Περνάς όμορφα και απολαμβάνεις τις μικρές απλές απολαύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ευνοούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, αντιμετωπίζονται πλέον με επιτυχία. Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις όλα τα προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εμπλουτίζεις τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου, με ωριμότητα, ευστοχία και ουσία. Με την αντιμετώπιση σου αυτή, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς σε κοινωνική ζωή, μετακινήσεις και επαφές με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια!

ΛΕΩΝ: Καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν έως τώρα. Επιπλέον, θα έχεις τις κατάλληλες ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσπάθειες σου αποδίδουν καρπούς σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ευκαιρία για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε οτιδήποτε επιθυμείς!

ΖΥΓΟΣ: Η εσωτερική σου ψυχική δύναμη αυξάνεται, το ένστικτο σου δυναμώνει και ο συναισθηματικός σου κόσμος ισορροπεί. Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την εύνοια για παρασκηνιακές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φιλίες σου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στα όνειρα σου, αφού μέσα από συγκυρίες που τις αφορούν, θα καταφέρεις να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα! Νέες φιλίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να μείνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοείται ο τομέας της καριέρας, αφού μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις ώριμες πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία! Η κοινωνική σου εικόνα είναι αξιοσέβαστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ώριμη και προσγειωμένη αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και η φιλοσοφική σκέψη συνοδεύεται από την λογική. Επαφές, μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα και ουσιαστικοί στόχοι πραγματοποιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ικανοποιείς τις πιο βαθιές και ουσιαστικές σου επιθυμίες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα και το χρήμα. Επιλέγεις ποιότητα στον έρωτα και ωριμάζεις στη διευθέτηση των οικονομικών σου!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να επιδιώξεις την επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να γίνει η αρχή μίας νέας όμορφης σταθερής σχέσης!

https://www.oroskopos.gr/nea/trigono-ilioy-me-krono-179-oysia-kai-baseis-gia-ta-zodia-23657/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.