Κριός

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας και την Σελήνη απέναντι σας θα χρειαστεί να υπάρξει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα από μέρους σας. Το πείσμα και οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να φέρουν προκλήσεις και να ενεργοποιήσουν καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην θέλετε. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό σας επηρεάζει σε καθημερινά θέματα όπως η εργασία σας και η καθημερινή σας ρουτίνα. Σας ενθαρρύνει να δείτε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και λογική σειρά ώστε να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές. . .

Δίδυμοι

Μπορεί ο Άρης ανάδρομος να μην βοηθά να κάνετε δράσεις όπως θα τις επιθυμούσατε αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να καταστρώσετε ένα έξυπνο σχέδιο δράσης για το προσεχές μέλλον. Οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα σήμερα. . .

Καρκίνος

Οικογενειακά ζητήματα ενεργοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό και συνδυαστικά με τον Άρη ανάδρομο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που είναι ή που αισθάνεστε οικογένεια σας. Προσπαθήστε να είστε δεκτική/ός και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. . .

Λέων

Η καλή και αληθινή επικοινωνία είναι η σημερινή προτροπή του πλανητικού σκηνικού στον ουράνιο θόλο. Ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή φέρτε με τον τρόπο σας κοντά σας εκείνους που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί ή έχετε απομακρύνει άθελα σας. . .

Παρθένος

Η ικανότητα σας να οριοθετείτε τις καταστάσεις και να παίρνετε ικανοποίηση μέσα από την διαδικασία είναι δεδομένη. Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανατοποθετηθείτε με βάση τις πραγματικές αξίες. Είτε σχετίζεται με συναισθηματικά είτε με οικονομικά ζητήματα. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και ο Άρης απέναντι σας με θάρρος. Ωστόσο η ανάδρομη του πορεία ενδέχεται να φέρει προκλήσεις στους τομείς σχέσεις και συνεργασίες. Γιαυτό ενεργοποιήστε το διπλωματικό σας ταλέντο μπροστά σε διλήμματα και κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που το θεωρείτε απαραίτητο. . .

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα δεν θεωρείτε από τις πολύ εύκολες ημέρες για δράσεις οι οποίες δεν έχει γίνει πρώτα ένας πολύ καλός σχεδιασμός και δεν έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή ημέρα για περισυλλογή και επανατοποθέτηση με βάση το κέντρο σας και τις ανάγκες σας. . .

Τοξότης

Φίλοι, συνεργάτες, ομάδες ανθρώπων μπορούν να σας δώσουν λύσεις ή να σας βοηθήσουν έμπρακτα σε κάτι που ασχολείστε. Παραμερίστε σήμερα ότι θα μπορούσε να σας αναστατώσει. Από ανθρώπους μέχρι καταστάσεις. Αφιερωθείτε σε έναν στόχο έχοντας δίπλα σας εκείνους οι οποίοι είναι υποστηρικτικοί. . .

Αιγόκερως

Επαγγελματικά ζητήματα θέλουν την προσοχή σας σήμερα και είναι σημαντικό να εμπεριέχετε παραγωγικά μέσα στα σχέδια σας συνεργάτες και ανθρώπους που σας στηρίζουν. Αφήστε στην άκρη ότι θα μπορούσε να σας βάλει σε δίλημμα και ασχοληθείτε με ότι είναι σίγουρο πως μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. . .

Υδροχόος

Καλή ημέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με όποιους τρόπους εσείς έχετε στα χέρια σας. Η γνώση, ένα ταξίδι, μια περιπέτεια. Οργανωθείτε κατάλληλα, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα και δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας χαροποιήσει και να ικανοποιήσει τις αισθήσεις σας. . .

Ιχθύες

Δύσκολη ημέρα για πρίγκιπες η σημερινή. Η αποδοχή των καταστάσεων είναι γενικότερα επίπονη και σήμερα ζητείται να μπείτε σε αυτή την διεργασία με κάποιον τρόπο. Επαφές με μεγαλύτερα άτομα χρειάζονται προσοχή

https://astroguide.gr/