Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη σήμερα μπορεί να σας αποδυναμώσει. Ασχοληθείτε με πιο βαθιά πράγματα και προσπαθήστε να μπείτε στην θέση του άλλου για να κατανοήσετε καλύτερα δικά σας κομμάτια. . .

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα και η δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο μπορεί να φέρει προκλήσεις σε σχέσεις, φίλους και συνεργασίες. Το πείσμα δεν θα είναι βοηθητικό. Καλό θα ήταν να λειτουργήσετε με περισσότερη ευελιξία. . .

Δίδυμοι

Καθημερινά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να δίνει την αίσθηση πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Με υπομονή δείτε μήπως οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικές με τα σημερινά δεδομένα ή χρειάζεται αναπροσαρμογή στόχου. . .

Καρκίνος

Ζητήματα σπιτιού, ιδιωτικής ζωής και γενικότερα ότι μπορεί μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα να σας φέρει χαρά έρχονται στην επιφάνεια με την Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα. Ωστόσο με την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο μπορεί δύσκολα να κρατηθούν οι ισορροπίες και να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. . .

Λέων

Επικοινωνιακά ζητήματα και θέματα σπιτιού ενεργοποιεί η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο φέρνουν δυσκολίες ή δεύτερες σκέψεις. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους να περάσετε τα μηνύματα σήμερα σε περίπτωση εμποδίων. . .

Παρθένος

Είναι σημαντικό σήμερα να κρατήσετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να καταλάβετε τι μπορείτε να μοιραστείτε με τους άλλους για έναν σκοπό και τι χρειάζεται να μην το αποκαλύψετε ακόμη. . .

Ζυγός

Η ασφάλεια, συναισθηματική ή υλική, θα σας απασχολήσει σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό και την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο. Δεν είναι εύκολο να προσανατολιστείτε προς την σωστή κατεύθυνση και θα χρειαστείτε ένα μπούσουλα για να βρείτε τους τρόπους να προχωρήσετε σήμερα τα σχέδια σας. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ωθεί να ψάξετε την αλήθεια σε κάτι που σας απασχολεί αυτή την στιγμή. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με διάφορες καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές, ωστόσο το σημαντικότερο από όλα είναι να δείτε το επιφυλακτικό σας κομμάτι που βοηθά αλλά και που μπλοκάρει την πορεία σας. . .

Τοξότης

Δύσκολη ημέρα η σημερινή για δράσεις οι οποίες έχουν εξωτερικό χαρακτήρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω για ανασκόπηση και αναθεώρηση. Εξάλλου η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο δεν θα ήταν βοηθητική για εξωτερικές δράσεις σήμερα. . .

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία για ανασυγκρότηση. Μην ξεχνάτε πως η αυτονομία σας είναι το κύριο δεδομένο για να προχωρήσετε τα σχέδια σας και η εσωτερική σας δύναμη και ικανότητα να βάζετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά για εσάς και την ομάδα σας. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο σας ζητά να μην παραιτηθείτε από την προσδοκία η οποία συνδέεται άμεσα με το όραμα σας. Με επιμονή και ευελιξία όπου είναι απαραίτητη. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό λειτουργεί βοηθητικά αν προσανατολιστείτε σήμερα προς κατευθύνσεις οι οποίες έχουν όραμα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Άρη ανάδρομο, μπορεί να δυσκολέψει την διαδικασία εξέλιξης αλλά είναι κάτι προσωρινό. Μην απογοητεύεστε-