Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με τον Άρη ανάδρομο σας βοηθούν αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και να κλείστε εκκρεμότητες που τρέχουν. Αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα και να σας παρακινήσουν με ενθουσιασμό να προχωρήσετε ένα ακόμη βήμα μπροστά. . .

Ταύρος

Νέες ιδέες έρχονται σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι υποστηρικτική για το ζώδιο σας. Μπορείτε να αναπτύξετε μια σκέψη ή/και να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα εγχείρημα το οποίο έχετε όμως μελετήσει και οργανώσει πολύ καλά. . .

Δίδυμοι

Σημαντικό σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι να προσανατολιστείτε στην κατεύθυνση η οποία θα σας βοηθήσει κυρίως σε πολύ προσωπικά ζητήματα. Ένας δίαυλος επικοινωνίας μπορεί να ανοιχτεί αυτή την στιγμή για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε, λόγω της ευελιξίας σας και της προσαρμοστικότητάς σας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και θάρρος να κατευθυνθείτε προς κάτι δημιουργικό που όμως σχετίζεται και με άλλους ανθρώπους. Δεν είναι μια προσωπική σας μόνο υπόθεση οι καταστάσεις σήμερα, αλλά με συνεργασία και θετική ενέργεια. . .

Λέων

Πρακτικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στον Αιγόκερω και σας ζητά με σθένος και δυναμική να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο, έναν σκοπό που είναι σημαντικός για εσάς. Η βοήθεια επίσης θα φέρει ικανοποίηση είτε την προσφέρετε είτε σας την προσφέρουν. . .

Παρθένος

Είστε από τους ανθρώπους που δε δίνεται χώρο στην υπερβολή και πάντα κρατάτε τις ισορροπίες εκεί που είναι απαραίτητο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά αυτό το ταλέντο σας και σας ωθεί προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα. Τα παιδιά χρειάζεται να είναι προτεραιότητά σας. . .

Ζυγός

Η αίσθηση του καθήκοντος είναι πάντα πολύ ενεργή στην ζωή σας και η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί δημιουργικά προς αυτή την κατεύθυνση. Το σπίτι, η οικογένεια ή/και η προσωπική σας ζωή ζητά την προσοχή και την φροντίδα σας. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα είναι ενεργή και μπορείτε έμπρακτα, με τις ικανότητές σας, να μαγέψετε τους συνομιλητές σας. Περάστε τα μηνύματα σας και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις προς ένα κοινό στόχο. . .

Τοξότης

Οι αξίες είτε συναισθηματικές είτε υλικές σήμερα κινητοποιούνται και η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με ευλάβεια και σεβασμό με ότι είναι σημαντικό για εσάς, στο σήμερα. Μια καλύτερη αξιολόγηση και αναθεώρηση εάν χρειαστεί, θα είναι σημαντική ενέργεια στο πρόγραμμα της ημέρας σας. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ωθεί να κάνετε σταθερά βήματα και να σκεφτείτε αντικειμενικά ζητήματα που σας απασχολούν. Εύνοια θα υπάρξει κυρίως σε ότι σχετίζεται με την εικόνα και την προβολή σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας. . .

Υδροχόος

Δεν είναι τόσο ευνοϊκή ημέρα για εξωτερικές δράσεις όσο για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για κάτι που σας ενδιαφέρει ή να βάλετε σε μια λογική σειρά και με αντικειμενικότητα τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες σήμερα. . .

Ιχθύες

Φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την δουλειά σας, πιθανά με μια ευρύτερη έννοια, σήμερα θα είναι βοηθητικοί. Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας και να αναπτυχθούν προς έναν κοινό σκοπό και όφελος

https://astroguide.gr/