Κριός

Οποιαδήποτε αλλαγή νιώθετε πως πρέπει να γίνει, αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη στιγμή. Η αναπροσαρμογή είναι στο μενού της ημέρας και μπορείτε να προχωρήσετε στηριζόμενη/ος στις ικανότητές σας και στο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει μια τυχόν ομαδοποίηση. . .

Ταύρος

Οτιδήποτε κάνετε σήμερα σχετικά με την εργασία σας είναι σημαντικό και μπορεί να προχωρήσει σε βάθος χρόνου. Η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη είναι αξίες ανεκτίμητες. Μην αρνηθείτε να δώσετε τις συμβουλές ή την βοήθεια σας σε κάποιον που την έχει ανάγκη σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η πίστη σε ένα όνειρο ανεξάρτητα το πόσο μεγάλο ή αντικειμενικό είναι δεν έχει καμία σημασία σήμερα. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά και στηρίζει τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να στηριχτείτε και να πιστέψετε σε αυτά. . .

Καρκίνος

Πολλά κομμάτια ασύνδετα μεταξύ τους αυτή την στιγμή μπορούν να συνδεθούν και να ανακαλύψετε το νόημα αυτής της ένωσης. Καταστάσεις του παρελθόντος χρειάζεται να μείνουν εκεί, στο παρελθόν και να αφήσετε την μαγεία και την κατανόηση να απαλύνει και να θεραπεύσει δικές σας πλευρές. . .

Λέων

Η αλήθεια κρύβεται πίσω από πολύ απλά πράγματα, χειρονομίες, ακόμη και ένα αληθινό χαμόγελο. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βοηθά να δείτε την πανοραμική εικόνα μιας ή και περισσότερων καταστάσεων, ενισχύοντας την ικανότητα σας να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα και την υποκρισία. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται να δείτε πιο σφαιρικά τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω σας. Η αναλυτική σας φύση είναι πάντα βοηθητική αλλά η γενικότερη εικόνα μπορεί να σας δώσει το κεντρικό νόημα σε μια μόνο στιγμή. Αφεθείτε στην ροή και μην αναλωθείτε σε λεπτομέρειες. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι βοηθητική κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα σήμερα. Ωστόσο είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείτε από άλλες καταστάσεις και να βγείτε εκτός προγράμματος ή χρονοδιαγράμματος γιαυτό εστιάστε σε ότι έχει δημιουργική έκφραση για εσάς και επιθυμείτε να φέρετε ένα αποτέλεσμα άμεσα. . .

Σκορπιός

Μέσω της ενεργητικής σας φαντασίας σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί μια ιδέα ή ένα νέο εγχείρημα το οποίο θα διεγείρει την περιέργεια σας να ασχοληθείτε μαζί του. Δώστε του χώρο αφήνοντας νέα ενδεχόμενα να αναπτυχθούν. . .

Τοξότης

Σήμερα η παρορμητικότητά δεν θα σας βοηθήσει στα σχέδια σας. Απεναντίας η σκέψη ή/και η δράση η οποία έχει μελετηθεί από εσάς θα φέρει το αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό πραγματικά για εσάς και μην αναλωθείτε σε χειριστικές συμπεριφορές άλλων γύρω σας. . .

Αιγόκερως

Όσο χρόνο και αν σας πάρει σήμερα να διορθώσετε κάτι ή να αποκαταστήσετε μια αδικία, το σημαντικό είναι να το κάνετε. Η θέληση σας καθώς και η δυναμική σας είναι μεγαλύτερη από ότι πιστεύετε. . .

Υδροχόος

Σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σας, δίνεται η ευκαιρία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Ωστόσο χρειάζεται να αποφύγετε κινήσεις οι οποίες αντικειμενικά δεν σας οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Εστιάστε στην εικόνα σας, την προβολή σας και οτιδήποτε σχετίζεται με τον κόσμο γύρω σας. . .

Ιχθύες

Άσκοπες νοητικές διεργασίες μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Καλύτερα θα ήταν σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά θέματα ειδικά αν χρειάζεται να συμμετέχετε ενεργά ή να πάρετε αποφάσεις. Ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά

https://astroguide.gr/astrologikes-problepsis-zodia-simera-26-9-2020/