Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα μαζί με τον Ποσειδώνα θολώνει τα νερά για οποιαδήποτε εξωτερική δράση θέλετε να κάνετε. Ωστόσο είναι η καλύτερη στιγμή να αναθεωρήσετε καταστάσεις ή να δείτε με τα μάτια της καρδιάς ανεξάρτητα την αντικειμενικότητα των πραγμάτων. . .

Ταύρος

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία με την Σελήνη στους Ιχθύες να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρο σας. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρος ή να χρειάζεται να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά αλλά είναι σίγουρο πως η καρδιά σας θα γαληνέψει.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά θέματα σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να τακτοποιηθούν ή να σας γεννηθούν απορίες σχετικά. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για δράσεις σε αυτόν τον τομέα αλλά είναι πολύ καλή στιγμή για αναθεωρήσεις σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε και να δώσετε την ενέργεια σας. . .

Καρκίνος

Καλή ημέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να αφήσετε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει. Μπορεί να μην είναι εύκολο να γειώσετε καταστάσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά σήμερα αλλά έχετε την ευκαιρία να εμπνευστείτε νέες ιδέες στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. . .

Λέων

Δύσκολη ημέρα για πολύ πρακτικά θέματα σήμερα και σίγουρα το έχετε νιώσει από πολύ πρωί σήμερα. Ωστόσο είναι πολύ καλή στιγμή να εμπνευστείτε τρόπους με τους οποίους θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αυτή την στιγμή κάτι σας κρατάει σε απόσταση. . .

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με το πρόγραμμα σας και κυρίως με ότι έχει άμεση ημερομηνία λήξης. Οι λεπτομέρειες δεν θα κάνουν την διαφορά, αντίθετα θα σας χαόσουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το πάτε λίγο πιο χαλαρά. . .

Ζυγός

Σήμερα μπερδέματα και καθυστερήσεις μπορεί να μπλοκάρουν την ροή του προγράμματος σας. Ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με την αισθητική πλευρά ενός θέματος ή το καλλιτεχνικό του κομμάτι. . .

Σκορπιός

Ανεξάρτητα το πρόγραμμα σας, το πλανητικό σκηνικό έχει το δικό του πρόγραμμα και ακόμη και αν φέρετε αντιρρήσεις, στο τέλος εκείνο θα ακολουθήσετε. Σήμερα αφεθείτε στην ροή και τα δημιουργικά ενδεχόμενα που θα έρθουν είτε χτυπώντας την πόρτα σας είτε μέσα από εμπνεύσεις. . .

Τοξότης

Ζητήματα σπιτιού σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν και είναι στο χέρι σας να το κάνουν με την καλή έννοια. Ασχοληθείτε με πράγματα που θέλετε να αλλάξετε. Φτιάξτε ένα δωμάτιο πιο όμορφο και πιο ανάλαφρο, αφαιρώντας οτιδήποτε βαραίνει τον χώρο αλλά την δική σας ενέργεια. . .

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από ζητήματα που σας απασχολούν. Τα χρονοδιαγράμματα δεν είναι στο μενού της ημέρας, απεναντίας αφεθείτε στην ροή και σε κάτι, το οποίο θα είναι πραγματικά, διαφορετικό από τα καθιερωμένα. . .

Υδροχόος

Ο πειραματισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας και μπορείτε να προχωρήσετε καταστάσεις μέσα όμως από δράσεις οι οποίες όμως θα πρέπει να είναι περισσότερο ανάλαφρες και να ταιριάζουν με τις ευαισθησίες σας. Προσοχή σε οικονομικά θέματα, μην ανοιχτείτε σήμερα. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας μεταφέρει σε άλλη γη σε άλλα μέρη δίνοντας εμπνεύσεις και ιδέες για νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Αφεθείτε στην ροή και εκπλήξτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας

https://astroguide.gr/