Κριός

Οι σκέψεις μπορεί να τρομάζουν περισσότερο από τα ίδια τα γεγονότα και η παρουσία του Χείρωνα στην αποψινή Πανσέληνο φουντώνει αυτή την αίσθηση. Αλλαγή σχεδίου ή αλλαγή στάσης σε ένα θέμα που σας απασχολεί θα μπορούσε να είναι μια επείγουσα ανάγκη ωστόσο η Πανσέληνος στο ζώδιο σας δεν μπορεί παρά να σας γεμίσει με θάρρος και θετική σκέψη. . .

Ταύρος

“Κάθε φορά που ένας άνθρωπος πραγματικά στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο και προσπαθεί να γνωρίσει τον εαυτό του – όχι από τις επίκαιρες υποκειμενικές του σκέψεις και τα συναισθήματά, αλλά ακολουθώντας τις εκφράσεις του δικού του αντικειμενικού χαρακτήρα, όπως τα όνειρα και την γνήσια φαντασία του – τότε αργά ή γρήγορα ο Εαυτός αναδύεται. Στη συνέχεια, το Εγώ θα βρει την εσωτερική δύναμη η οποία περιέχει όλες τις δυνατότητες ανανέωσης.” Marie-Louise von Franz, Man and his Symbols, 1964.Το μότο της Πανσελήνου στον Κριό για το ζώδιο σας. . .

Δίδυμοι

Δημιουργώντας όμορφα διαλείμματα και συνδεόμενη/ος με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε θα είναι ότι πιο παραγωγικό μπορείτε να κάνετε στην αποψινή Πανσέληνο. Η Πανσέληνος στον Κριό σας φέρνει σε επαφή και αναβαθμίζει όνειρα και επιθυμίες. . .

Καρκίνος

Ο σχεδιασμός μιας νέας διαδρομής για την επίτευξη ενός στόχου είναι το κυριότερο μήνυμα της Πανσελήνου στον Κριό για εσάς. Οι αντιφατικές πτυχές που υπάρχουν στην ζωή σας αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να συνδεθούν και να θεραπευτούν με την παρουσία του Χείρωνα, μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο και κυρίως τον εργασιακό σας χώρο. . .

Λέων

Ακόμη και αν νιώθετε κούραση ή σύγχυση στην προσωπική σας ζωή η Πανσέληνος στον Κριό σας σπρώχνει να “εκθέσετε” τον εαυτό σας με σθένος και με το απαραίτητο κουράγιο. Η προσωπική σας ελευθερία είναι επιλογή δική σας, πάντα με το χέρι στην καρδιά σας. 

Παρθένος

Αβέβαια συναισθήματα κινητοποιεί η Πανσέληνος στον Κριό κυρίως λόγω της παρουσίας του Χείρωνα στο ουράνιο παιχνίδι. Γνωρίζοντας πως δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμη/ος το σημαντικότερο είναι να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες σας, για εσάς την ίδια/τον ίδιο, ακόμη και αν δεν θέλετε να τις ανακοινώσετε για κάποιους λόγους στους ανθρώπους γύρω σας. . .

Ζυγός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντι σας και αυτό σημαίνει πως ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους, σε όλα τα επίπεδα. Η διατήρηση της ισορροπίας μπορεί να είναι πρόκληση αυτή την στιγμή αλλά το σημαντικό δίδαγμα και προτροπή της Πανσελήνου είναι, πάντα με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του άλλου, να προχωρήσετε τα σχέδια σας με τόλμη και ευθύτητα, αν χρειαστεί, χωρίς προσποιήσεις. . .

Σκορπιός

Πολλά μπορεί να είναι κινητοποιημένα και πολλές σκέψεις κυρίως με τα εργασιακά σας θέματα ενδέχεται να φέρει η Πανσέληνος στον Κριό στην επιφάνεια. Το σημαντικότερο μήνυμα είναι να στρέψετε την ενέργεια σας γύρω από οτιδήποτε του λείπει η οργάνωση, δεν έχει βρει τον δρόμο του ή δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη όσο θα θέλατε. Η ανάγκη για τελειότητα θα υπάρχει πάντα αλλά αυτή την στιγμή θα πρέπει να αποφύγετε τελεσίδικες δηλώσεις, λόγω κυρίως δικής σας δυσαρέσκειας. . .

Τοξότης

Το κύριο χαρακτηριστικό της Πανσελήνου στον Κριό είναι να πάρετε την απόφαση να δημιουργήσετε τις συνθήκες οι οποίες θα σας κάνουν χαρούμενη/ο. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, τις εσωτερικές σας διεργασίες, τις ισορροπίες και την αισιοδοξία σας πως όλα θα γίνουν στον χρόνο τους, χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας, πως η χαρά και η προσωπική ικανοποίηση, θα πρέπει να είναι πρώτα στην λίστα αυτή την στιγμή. . .

Αιγόκερως

Το μότο της σημερινής Πανσελήνου στον Κριό για εσάς είναι να ελευθερώσετε την ενέργεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως θεμέλιο για δημιουργικές δράσεις. Ανεξάρτητα τις προκλήσεις που υπάρχουν, στις ζωές όλων μας, το σημαντικό για εσάς στο σήμερα, είναι η ενδυνάμωση για αυτό που λειτουργεί παραγωγικά στην ζωή σας. . .

Υδροχόος

Η ευχέρεια που έχετε να κοιτάτε μπροστά, στο μέλλον, είναι πολύ σημαντική αλλά η Πανσέληνος στον Κριό σας σπρώχνει να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία η ανάλυση και μεθοδικότητα θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικές στο σήμερα. Οι αλλαγές στο τώρα της ζωής σας θα είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον και θα φέρουν αυτό που θέλετε και προσδοκάτε. . .

Ιχθύες

Η δημιουργία μεγαλύτερης συναισθηματικής ή/και υλικής ασφάλειας είναι το κύριο συστατικό της Πανσελήνου στον Κριό για εσάς. Αυτή την στιγμή είναι ευκολότερο να γίνει πιο σωστή αξιολόγηση των αναγκών σας και κυρίως των τρόπων που θα φέρουν την ευημερία, είτε μέσω επιχειρηματικών σχεδίων είτε στα προσωπικά σας

https://astroguide.gr/