ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ.

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς σχεδόν σε όλα τα θέματα που θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα αλλά ο Άρης ανάδρομος δημιουργεί αστάθεια. Με θάρρος και ευελιξία μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια. . .

Ταύρος

Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν σήμερα γιαυτό φτιάξτε ένα πρόγραμμα το οποίο έχει περιθώρια ευελιξίας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητες σας μπορεί να σας αποθαρρύνει. Ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι γνώριμο και βατό για εσάς σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η διαπραγμάτευση είναι το κλειδί της ημέρα για εσάς σήμερα. Ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε είναι πολύ καλή ημέρα να προχωρήσετε τις ιδέες σας μοιράζοντάς τες με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εκτιμάτε. . .

Καρκίνος

Η ευελιξία και η θετική στάση θα βοηθήσει να εξελιχθεί το πρόγραμμα σας με επιτυχία σήμερα. Η Σελήνη στον Κριό και η συνάντηση της με τον Άρη ανάδρομο ενδέχεται να δημιουργήσει εμπόδια ή να μην μπορείτε να προχωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα όπως θα επιθυμούσατε, ωστόσο σας γεμίζει με θάρρος και κυρίως με πείσμα στην κατεύθυνση που έχετε επιλέξει. . .

Λέων

Πάντα φροντίζετε για το καλύτερο και η Σελήνη στον Κριό εντείνει την επιθυμία και το σθένος σας για την δημιουργία γέφυρας μεταξύ εσάς και τους άλλους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σημείο εκκίνησης και αρκετό κουράγιο μιας και θα συναντήσει τον Άρη ανάδρομο στην πορεία της. . .

Παρθένος

Η βελτίωση της στρατηγικής σας δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από άλλους σήμερα. Παρόλο τα εμπόδια που μπορεί να φέρει η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη ανάδρομο, η ανανέωση είναι μέρος της ζωής σας και η βελτίωση των καταστάσεων, ακόμη και μέσω αλλαγών, μέρος της εξέλιξης σας. . .

Ζυγός

Σήμερα η ομαδική εργασία θα αποδώσει πολύ περισσότερο από ότι εάν ασχοληθείτε με κάτι μόνη/ός σας. Η βοήθεια είτε σας προσφερθεί είτε σας ζητηθεί είναι σημαντικό να έχει ανταπόκριση. Αν κάτι βλέπετε πως δεν ολοκληρώνετε όπως θα θέλατε με την Σελήνη να συναντά τον Άρη ανάδρομο στον ουράνιο θόλο, αλλάξτε πλεύση. . .

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός των καταστάσεων με την συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη ανάδρομο. Οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας βοηθήσουν. Αφήστε τους άλλους να έχουν τον δικό τους χώρο, χρόνο και τρόπο, παρόλο την αντίρρηση σας. . .

Τοξότης

Η πίστη σας σε κάτι μεγαλύτερο είναι ο τρόπος που θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με κάτι που έχετε χάσει αυτή την στιγμή. Η ενδυνάμωση και η αυτοπεποίθηση σας χρειάζεται να είναι ενεργές και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. . .

Αιγόκερως

Η ευελιξία σε ζητήματα που αφορούν κυρίως τις συνεργασίες σας σήμερα είναι σημαντική ενέργεια. Δικές σας πεποιθήσεις χρειάζεται να μείνουν στην άκρη και να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άνθρωποι γύρω σας. . .

Υδροχόος

Η αβεβαιότητα ή ο φόβος πως δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάτι που θέλετε αυτή την στιγμή μπορεί να σας αποδυναμώσει. Η πίστη θα πρέπει να είναι ενεργή και η επικοινωνία να γίνει με τον πιο ευέλικτο τρόπο. Ελάτε σε επαφή με τις δυνατότητες και τις ικανότητες σας. . .

Ιχθύες

Ο αποπροσανατολισμός από τον στόχο σας είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση σήμερα με την συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη ανάδρομο. Ο καλός προγραμματισμός είναι απαραίτητος καθώς και ο σεβασμός στους χρόνους που χρειάζονται σήμερα για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε.

https://astroguide.gr/