facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4/10

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο μαζί με τον Ουρανό και απέναντι από τον Ερμή, ο οποίος έχει ήδη μπει στην σκιά του έτοιμος για την ανάδρομη του πορεία, φέρνει προκλήσεις στην επικοινωνία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι σχετίζεται με άλλους ανθρώπους και κυρίως στο κοντινό σας περιβάλλον. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό και δυναμώνει την θέληση σας. Η δυσαρμονική όψη της με τον Ερμή καθώς και η σύνδεση της με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανατρεπτική για τα δικά σας δεδομένα. Εμπνεύσεις ωστόσο μπορεί να έρθουν και είναι σημαντικό να τις καταγράψετε. . .

Δίδυμοι

Ανατροπές φέρνει η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα καθώς αναμοχλεύει πολύ προσωπικές σας κυρίως επιθυμίες. Η αλήθεια είναι πως η ικανότητά σας και η ευελιξία σας θα λειτουργήσουν ευνοϊκά, δίνοντας χώρο σε νέες εμπνεύσεις και καινούργιες ιδέες. Μην αναλωθείτε σε περιττές συζητήσεις. . .

Καρκίνος

Νέες ιδέες και νέα ενδεχόμενα έρχονται σήμερα με την όψη της Σελήνης με τον Ουρανό και Ερμή να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα εγχειρήματα ή για ένα καινούργιο. Μπορεί να έρθουν μέσω προκλήσεων ή μετά εμποδίων ωστόσο είναι μια πολύ δυνατή και επεκτατική ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας χαροποιήσει η εξέλιξη ή το αποτέλεσμα. . .

Λέων

Σήμερα θέλετε να κάνετε αλλαγές, να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί να μην στρώσει τον δρόμο με ροδοπέταλα αλλά εσείς μπορείτε να επιμείνετε σε αυτό που γεμίζει και δίνει νόημα στην καρδιά σας. . .

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί σήμερα να απογειώσει μια ιδέα, μια επιθυμία, κάτι το οποίο έχετε δώσει ενέργεια και έχετε κοπιάσει. Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει καλές βάσεις. Είναι σίγουρο πως θα έχετε φροντίσει επιμελώς γιαυτό. . .

Ζυγός

Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή σήμερα ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες καθώς και ανάγκες που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Είναι μια ημέρα που μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις μέσω αναθεωρήσεων ή ακόμη και αλλαγή πλεύσης. Παραμείνετε στην κατεύθυνση που σας ωθεί η ανάγκη σας για ομορφιά και χάρη. . .

Σκορπιός

Δύσκολη ημέρα για ιππότες! Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντι σας ακόμη και με την καλή σας διάθεση και πρόθεση να είστε διαλλακτική/ός και ήρεμη/ος πιθανά να είναι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ δημιουργική ημέρα, με πολλές εμπνεύσεις και ιδέες για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. . .

Τοξότης

Η εργασία σας σήμερα και γενικότερα κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα θα πάρει χρόνο από το πρόγραμμα της ημέρα σας. Η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή αναμοχλεύει τις καταστάσεις όχι για να σας μπερδέψει αλλά για να μπορέσετε να βγείτε την χρυσή τομή και να είστε παραγωγική/ός σε σχέση με κάτι που επιθυμείτε πολύ αυτή την στιγμή. . .

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια δυνατή ημέρα για σχέδια που αφορούν εγχειρήματα και εργασίες οι οποίες έχουν έναν πολύ καλό στόχο για εσάς. Παραμείνετε στην κατεύθυνση σας και εντάξτε εμπνεύσεις και νέα ενδεχόμενα που θα σας δοθούν σήμερα. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα θα είναι έντονη και αποτελεσματική αν παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Απομονώστε ότι είναι αδιάφορο ή που τείνει να σας μπερδεύει και αφιερωθείτε με πάθος στον στόχο σας. . .

Ιχθύες

Σήμερα η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να θολώσουν τα νερά σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η ημέρα έχει έντονη δυναμική και εμπνεύσεις ταυτόχρονα μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Παραμείνετε ανοιχτή/ός στην ροή.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.