facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 5/10

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

 “ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΙΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ – ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ” (CARL JUNG). ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Κριός

Σήμερα μπορείτε να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε, πόσο τους νοιάζεστε και πόσο σημαντικό είναι για εσάς να τους έχετε στην ζωή σας. Μικρές κινήσεις και χειρονομίες που θα εκφράζουν τα συναισθήματα σας προς αυτούς, την αξία που έχουν για εσάς, χωρίς πολλά λόγια και υπερβολές. . .

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ενεργοποιεί την ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία αντανακλούν τον αληθινό σας εαυτό και τις πραγματικές ανάγκες σας. Οι αξίες σας είναι πολύ ενεργές και θα βοηθηθείτε να βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε αυτό που έχετε μέσα στην καρδιά σας, παρόλο τις προκλήσεις ή τα εμπόδια. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι υποστηρικτική στο υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό που σας σπρώχνει να ταξινομήσετε τις πληροφορίες και να αφήσετε στην άκρη σκέψεις οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σας αποπροσανατολίζουν. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη να δείτε τι έχετε αφήσει πίσω άθελα σας και να επανατοποθετηθείτε σε σχέση με τις αληθινές σας αξίες. . .

Καρκίνος

Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε κάτι που έχει αξία για εσάς. Φίλοι και συνεργάτες είναι κοντά σας και μπορούν να σας στηρίξουν σε ένα εγχείρημα, ένα όραμα, την ίδια στιγμή που εσείς στηρίζετε τις αξίες σας με τα έργα σας και την σταθερότητά σας. . .

Λέων

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που έρχεται στην επιφάνεια κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Ένα ξεσκόνισμα σε πεποιθήσεις και παλαιωμένες καταστάσεις είναι πάντα χρήσιμο, ώστε να μπορείτε να αναθεωρείτε τα πράγματα την δοθείσα στιγμή και να είστε πάντα εν κινήσει στον δρόμο που σας οδηγεί στην ικανοποίηση και χαρά. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να στηρίξετε έμπρακτα και με επιχειρήματα κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Είναι αλήθεια πως παλεύετε καθημερινά για τις αξίες σας και διεκδικείτε την θέση που σας αξίζει. Σήμερα μπορείτε να προβείτε σε αυτή την κατεύθυνση, ερχόμενη/ος σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους. . .

Ζυγός

Σήμερα είναι σημαντικό, ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα, να είστε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας, να κρατήσετε τις ισορροπίες ακόμη και αν η πρόκληση είναι να ενώσετε αντίθετα πράγματα ή αντίθετες καταστάσεις μεταξύ τους. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στα θετικά στοιχεία ώστε να προχωρήσετε με επιτυχία. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας δίνει την δυνατότητα μέσα από καταστάσεις που ενεργοποιούνται να αξιολογήσετε εκ νέου την σχέση σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Ενδέχεται να ανακαλύψετε πως έχετε αδικήσει κάποιον με την συμπεριφορά σας και να πρέπει να επανατοποθετηθείτε ή υπάρχει η περίπτωση να χρειάζεται να αλλάξετε στάση απέναντι σε κάποιον τον οποίο του έχετε δώσει περισσότερα δικαιώματα από αυτά που πραγματικά αξίζει. . .

Τοξότης

Ένα εγχείρημα ή κάτι στην καθημερινή σας εργασία χρειάζεται την βοήθεια άλλων ανθρώπων για να προχωρήσει. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους, η κατανόηση και ο τρόπος που συνεργάζεστε και βοηθά ο ένας τον άλλον είναι το κύριο θέμα για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. . .

Αιγόκερως

Οι εφήμερες σχέσεις και η σπατάλη της δημιουργικής σας ενέργειας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η ανάγκη για αληθινή επικοινωνία θα σας σπρώξει να επικεντρωθείτε σε πιο ουσιαστικές σχέσεις και να έρθετε σε επαφή με την ανάγκη να κάνετε σχέσεις οι οποίες έχουν πραγματική αξία και χτίζονται μέρα με την μέρα, με από κοινού δράσεις και ενέργειες. . .

Υδροχόος

Σήμερα η ανάγκη σας εστιάζεται στο να εξερευνήσετε νέες πηγές οι οποίες θα σας εμπνεύσουν ή που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο έχει δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας. Αφεθείτε και αγκαλιάστε οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να προκύψει σήμερα και αφήστε χώρο να αποκαλυφθεί με ποιον τρόπο μπορεί να είναι παραγωγικό στην ζωή σας. . .

Ιχθύες

Είναι δεδομένο πως αναζητάτε αληθινή και βαθύτερη επικοινωνία για να αισθανθείτε οικεία και να πάρετε χαρά μέσα από αυτή. Σε μια πιθανή συζήτηση σήμερα εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς, είτε πρόκειται για μια συναισθηματική αξία είτε για υλική αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να γίνει αποδεκτό και σεβαστό πως ο συνομιλητής σας μπορεί να μην έχει τις ίδιες αξίες με εσάς.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.