ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ – ΘΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Κριός

Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση σήμερα έρχονται μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Η ελπίδα και η πίστη αναπτερώνονται και σας βοηθούν να συντονιστείτε ακόμη καλύτερα με τις βαθύτερες σας ανάγκες και επιθυμίες. . .

Ταύρος

Μια δημιουργική κατεύθυνση αυτή την στιγμή μπορεί να ακολουθηθεί αν συντονιστείτε με την εσωτερική σας δύναμη. Η δύναμη σας είναι η καρδιά σας, οι αξίες σας, οτιδήποτε έχετε κατακτήσει και το οποίο σας δίνει σταθερές βάσεις και ασφάλεια. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και η θετική της σχέση με τον Ήλιο αναπτερώνει το ηθικό σας και σας ωθεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να προχωρήσετε κάτι το οποίο έχετε αφήσει πίσω στο παρελθόν. Κάντε το πρώτο βήμα και σιγά σιγά θα δείτε πως θα το εξελίξετε. . .

Καρκίνος

Δεν είναι απαραίτητο να αναλύσετε σε βάθος κάτι που σας απασχολεί έμμεσα ή άμεσα. Πολλά πράγματα σήμερα μπορούν να λυθούν ακόμη και μόνο με την φυσική σας παρουσία. Σταθείτε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη και δώστε την αγάπη και την φροντίδα σας. . .

Λέων

Σήμερα η θετική όψη του Ήλιου με την Σελήνη σας βοηθούν να ενώσετε τις ιδέες και τις δυνάμεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν το σημαντικό είναι η ένωση, η αλληλεγγύη και η στοχοπροσήλωση σε εκείνο το οποίο χτίζεται μέσα από συνεργασία και αγάπη. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας με τις ιδέες και τις ικανότητές σας. Μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα σας και να γίνεται παράδειγμα για όσους είναι κοντά σας μέσα από την δική σας σιγουριά, αυτοπεποίθηση, θετική σκέψη και αποτελεσματικότητα. . .

Ζυγός

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα σήμερα είναι η ικανότητά σας να γνωρίζετε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία μιας κατάστασης. Η ανάγκη να λειτουργήσετε μεσολαβητικά θα είναι έντονη σήμερα και είναι σίγουρο πως θα το κάνετε με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. . .

Σκορπιός

Σήμερα τα πράγματα χρειάζεται να έχουν διαφάνεια, γιαυτό οι δράσεις σας θα έχουν σκοπό να ανακαλύψετε όσα περισσότερα μπορείτε σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Τα εμπόδια μπορεί να μην λείψουν αλλά έχετε την εύνοια και την σωστή καθοδήγηση να φτάσετε στο ζητούμενο με επιτυχία. . .

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της σχέση με τον Ήλιο σήμερα σας βοηθούν να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα και την προβολή σας. Περάστε τα μηνύματα σας με κατανοητό για τους άλλους τρόπο και επιτρέψτε στην αισιοδοξία σας να είναι αρωγός των δράσεων σας. . .

Αιγόκερως

Σήμερα με την θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσετε ακόμη ένα βήμα κάτι που σας ενδιαφέρει και έχετε επενδύσει αυτή την περίοδο. Ο χρόνος και οι κόποι σας ανταμείβονται. . .

Υδροχόος

Οι φραγμοί και οι περιορισμοί δεν σας ταιριάζουν γενικότερα αλλά σήμερα ένας λόγος παραπάνω να μην σταθείτε σε πράγματα τα οποία θα σας αποπροσανατολίσουν από τον πραγματικό σας στόχο. Χρησιμοποιήστε και εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή την στιγμή για να πάρετε ικανοποίηση. . .

Ιχθύες

Η εκτίμηση και ο σεβασμός κερδίζονται και σήμερα η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθούν να δείξετε την αξία σας και να εκτιμηθούν οι δράσεις σας. Καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τον σπίτι και την προσωπική σας ζωή

https://astroguide.gr/