Οι προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο 2020 για όλα τα ζώδια, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ο Οκτώβριος θα δονήσει για τα καλά τις διαπροσωπικές σχέσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα εγκρατής και να δείξουμε αυτοκυριαρχία αποφεύγοντας εντάσεις και συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο


Οι προβλέψεις για τα ζώδια ανά δεκαήμερα τον Οκτώβριο 2020
Στις 02.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα την προσωπικότητά μας και κατ επέκταση τις σχέσεις μας. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε την συναισθηματική φόρτιση με γνώμονα την αυτοβελτίωση και όχι τις προστριβές. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, θέση πτώσης για το συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρωνόμαστε σε λεπτομέρειες που μας ενοχλούν στην προσωπική μας ζωή. Αυτό όμως είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς η γκρίνια και το άγχος κυριαρχούν.

Στις 09.10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και τις υπόγειες διαδρομές. Η επιθυμία επιβολής μπορεί να οδηγήσει σε λάθη για αυτό είναι προτιμότερο να σκεφτούμε πραγματικά τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί σε γενικότερο επίπεδο στη ζωή μας σε βάθος.

Στις 15.10 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό δημιουργώντας παρεξηγήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καθυστερήσεις και δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ενισχύει την ένταση σε διαπροσωπικό επίπεδο και φέρνει στην επιφάνεια περιορισμούς και κάτι θεία που μας απασχολούν έντονα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους γύρω μας οδηγούν πιθανά στο να κλείσουν οριστικά κύκλοι σχέσεων που είναι πολύ σημαντικές για εμάς.

Στις 18.10 ο ανάδρομος Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σπασμωδικές κινήσεις που θα μας εκθέσουν. Η υπεραισιοδοξία θα ωθήσει σε λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος για αυτό είναι προτιμότερο να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε.

Στις 22.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκουμε να κλείσουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εμάς.

Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό εντείνοντας την ασυνεννοησία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Κολλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε νέες συνεργασίες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, θέση κυβέρνησης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Στρέφουμε την προσοχή μας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή επιδιώκοντας να επαναφέρουμε ισορροπία και αρμονία. Γεγονός είναι ότι η αποδοχή από τους γύρω μας θα μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα για τον εαυτό μας.

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 που απογειώνει την ένταση και δημιουργεί συνθήκες ανατροπής και αιφνιδιασμού. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και οικονομικά ρίσκα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε απώλειες. Οι συμφωνίες κυρίως οικονομικού επιπέδου φαίνεται να ανατρέπονται και αυτό θα είναι αρκετό για να μας σοκάρει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2020, ανά δεκαήμερα ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 02.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα και πληγές του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα την προσωπική σου πορεία μέσα στις σχέσεις. Είναι σημαντικό να κλείσεις κεφάλαια που ταλαιπωρούν ακόμα την ψυχολογία σου και πού θα σε απελευθερώσουν ώστε να απολαύσεις κάθε στιγμή στις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 δημιουργεί σημαντικές δυσκολίες σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις τους ενδιαφέρουν. Οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις κομβικές αποφάσεις αυτό το χρονικό διάστημα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς η καχυποψία θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 οδηγεί στην απόλυτη ανατροπή αξιών, οικονομικών προτεραιοτήτων και συναισθηματικής ασφαλείας. Κλείνει ένας κύκλος όπου η ψυχολογία σου μπορεί να επηρεάζει καταλυτικά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή σε ρίσκα καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Προσεκτικός καλό είναι να είσαι και στην προσωπική σου ζωή αφού οι κτητικές τάσεις θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με το Ζυγό στις 02.10 σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ακόμα σε πληγώνουν. Είναι θέματα που αφορούν την προσωπικότητά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη σχέση σου καθώς αισθήματα μειονεξίας μπορεί να καταβάλλουν την ψυχολογία σου και να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες να επηρεάζουν καταλυτικά την πορεία των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ενισχύει την εσωστρέφεια, την νευρικότητα, την επιθυμία να αναθεωρήσεις του στόχου σου σε γενικότερο επίπεδο. Δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα νευρικός και παρορμητικός σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου επηρεάζοντας δυσάρεστα κάθε κίνηση και απόφαση που χρειάζεται να πάρεις αυτή την περίοδο. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου φέρνει συναισθηματική και οικονομική αναταραχή. Προσοχή καθώς γεγονότα θα σε αιφνιδιάσουν και θα οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από οικονομικά σχέδια και πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αισθηματικά.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις και την ψυχολογία σου. Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και έντονα εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να ξεφύγεις από επιβλητικές τάσεις που σου δημιουργούνται λόγω της έντονης καχυποψίας που αναπτύσσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις σημαντικές δυσκολίες, περιορισμούς και απογοήτευση λόγω της ιδιαίτερα φορτισμένης ψυχολογίας σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν ελέγχοντας ή να μπλοκάρουν πιθανές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια και αυτοέλεγχο καθώς έτσι θα αποφύγεις έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος στις καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε νέες συνεργασίες και σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Είναι προτιμότερο να σκεφτείς αυτό το χρονικό διάστημα τι θέλεις να αλλάξεις στους συγκεκριμένους τομείς αποφεύγοντας κινήσεις που πιθανότατα να είναι λανθασμένες.

ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κυρίως έρχονται στην επιφάνεια λόγω της έντονης ψυχολογικής κατάστασης που σε διακατέχει αυτή την περίοδο. Θέματα από το παρελθόν, ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο φως και είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν με δυναμισμό. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στη δουλειά σου καθώς η ένταση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, κάτι που θα σε πληγώσει βαθιά. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει την ανάγκη για να αναλογιστείς τι πραγματικά σε καλύπτει σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 31.10 σε οδηγεί στην προσωπική επανάσταση καθώς δεν μπορείς πια να συμβιβαστείς με καταστάσεις που υπάρχουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Αυτό θα είναι αρκετό για να έρθεις και να ανατρέψεις τα δεδομένα επηρεάζοντας σημαντικά την πορεία των διαπροσωπικών σχέσεων. Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και την πορεία της ζωής σου και θα σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου ότι συντηρητικό και αναχρονιστικό σε καταπιέζει.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με σθένος και μπορεί να έχουν αφήσει χαραγμένο μέσα σου βαθιές πληγές και απογοήτευση. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος όμως ήρθε η ώρα να επουλώσεις ότι σε πληγώνει και να διεκδικήσεις μία καθημερινότητα που καλύπτει τον ψυχικό σου κόσμο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές σχέσεις και συναδέλφους καθώς η ένταση που επικρατεί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ενισχύει την κατήφεια, την κυκλοθυμία, την ανάγκη για εσωστρέφεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς παρασκηνιακές διεργασίες μπορεί να υπάρχουν εις βάρος σου που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στο πεδίο της δουλειάς όπως θα ήθελες. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό σε οδηγεί σε οριστικό κλείσιμο κύκλων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ότι σε καταπιέζει και δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις και να προχωρήσεις με άλλα δεδομένα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά για να σε βοηθήσουν να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και την διάθεση να κοντράρεις τις με πρόσωπα που λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Προσοχή καθώς οι εξουσιαστικές τάσεις δεν θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις αυτά που πραγματικά θέλεις και θα οδηγήσουν σε ατέρμονες κόντρες που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Τα εμπόδια και οι περιορισμοί που πιθανά βρίσκεις δεν αποκλείεται να σε απογοητεύουν. Όμως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις με σύνεση και αυτοσυγκράτηση κάθε επίθεση και καθυστέρηση που μπορεί να προκύψει καθώς με αυτό τον τρόπο θα αντιληφθείς ποιος είναι ο καλύτερος βηματισμός που θα αποδώσει τα μέγιστα για εσένα. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό επηρεάζοντας σημαντικά την επικοινωνία στο χώρο της δουλειάς. Είναι πιθανό να υπάρξει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν ένταση. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις επικριτικές διαθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη των σχέσεων και των καταστάσεων που βιώνεις στην καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 ανακινεί ζητήματα που αφορούν κυρίως φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και την προσωπική σου ζωή. Έρχονται στο προσκήνιο πληγές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις καθώς σε εμποδίζουν να απολαύσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις ώστε να εγκαταλείψεις σχέδια που θεωρείς ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν, αυτό όμως το πιθανότερο είναι να σε επηρεάσει ψυχολογικά. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς υπάρχει ασυνεννοησία κυρίως με συναδέλφους. Οι καθυστερήσεις σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυξάνουν τον εκνευρισμό και την διάθεση να γκρινιάξεις τους γύρω σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αντιληφθείς πραγματικά τι σε ικανοποιεί σε καθημερινό επίπεδο και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις ώστε να απολαμβάνεις την ρουτίνα σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θα σε αιφνιδιάσουν και θα αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή καθώς το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα ανατρέψει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να διαχειριστείς θέματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις, μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις όπως επίσης και την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στο να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν και να επηρεάσουν το φιλικό περιβάλλον η αισθηματικά σου καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις ότι δημιούργησαν βαθύτερες πληγές μέσα σου. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να διαπιστώσεις αν οι επιθυμίες σου ταυτίζονται με τα μελλοντικά σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά στο φως μυστικά του παρελθόντος και ανασφάλειες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ισχυρές δονήσεις σε εσωτερικό επίπεδο θα οδηγήσουν στο να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά που πιθανά σε έχουν απογοητεύσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και λάθη που θα επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον όσο και σχέδια που μπορεί να έχεις δρομολογήσει. Προσοχή καθώς επιδιώκοντας να έχεις τον έλεγχο το πιθανότερο είναι να γίνει ιδιαίτερα παρορμητικός και επιθετικός με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις προσπάθειές σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 δημιουργεί ιδιαίτερη υπερένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς ενισχύεται η καχυποψία και η ανάγκη ελέγχου ως προς το ταίρι ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου. Νιώθεις ότι τα αισθηματικά σου βάλλονται καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ένταση από το ταίρι σου σε προβληματίζει, όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι οι αμφιβολίες και η ανάγκη να περιορίσεις τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου μπορούν να παίξουν ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα ζητήσουν μία νέα ευκαιρία από εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή και κυρίως αφορούν την εικόνα σου το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αισθήματα μειονεξίας που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις ώστε να προχωρήσεις δυναμικά σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Προσοχή και σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς το πιθανότερο είναι να ανακινηθούν θέματα του παρελθόντος και να σε φορτίσει συναισθηματικά. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει την εσωστρέφεια κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις ανάγκες σου. Σκέφτεσαι αν πραγματικά το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αντιλαμβάνεται αυτά που νιώθεις και σε ικανοποιούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε διεκδικήσουν και πάλι. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Προσοχή καθώς η εριστική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν που καλείσαι να διαχειριστείς με αποφασιστικότητα με σκοπό να τις ξεπεράσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά την προσωπική σου δυναμική και να αναγνωρίσεις ικανότητες που μπορεί να έχεις και δεν αντιλαμβάνεσαι. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ενισχύει σημαντικά τη νευρικότητα καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια σε επαγγελματικά σχέδια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου καθώς η αδιαλλαξία που σε διακατέχει θα οδηγήσει σε έντονες κόντρες και διαμάχες που δεν θα σε ωφελήσουν. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά καλύπτει τις επιθυμίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δημιουργεί αναστάτωση και αιφνιδιασμούς σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Είναι σημαντικό να είσαι εγκρατής και φειδωλός στις κινήσεις σου καθώς η νευρικότητα και η επιθετική στάση από την πλευρά σου θα παίξουν αρνητικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να ανατραπούν οι αρχικοί σχεδιασμοί για όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις και να κλείσουν κεφάλαια καθώς θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να επιτυχείς αυτά που αρχικά είχες σαν στόχο.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες του προσπαθούν να σε κατευθύνουν και να σε εξουσιάσουν. Αυτό θα είναι αρκετό για να λειτουργήσεις απότομα και να αντιδράσεις σφόδρα δημιουργώντας έντονες κόντρες μεταξύ σας. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να πυροδότησης μία σειρά αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κυρίως αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να θέλεις να προβείς σε βήματα για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν εμπόδια που σε περιορίζουν και σου δημιουργούν απαισιοδοξία. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και σε καλεί να αναθεωρήσεις ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν την οικογενειακή σου ζωή. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν θα επιτρέψει να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις σε απασχολούν. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς οι παρεξηγήσεις είναι εύκολο να προκύψουν.

ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το ευρύτερο και το κοντινό περιβάλλον και σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και να επανέρχονται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις μέσω της πνευματικότητας και των φιλοσοφικών σου αναζητήσεων να ξεπεράσεις πληγές και απωθημένα που έχεις βαθιά μέσα σου. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι απαραίτητο να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση των καταστάσεων που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να κλείσουν αιφνιδιαστικά καταστάσεις που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που έρχονται ξαφνικά για να δώσουν σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 ανακινεί ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν κυρίως στο ευρύτερο αλλά και το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεις την αισιοδοξία που κρύβεις μέσα σου και να ξεπεράσεις πληγές και απωθημένα από παρελθούσες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει βαθιά. Μέσα από τις πνευματικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν μπορείς να βρεις το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει ώστε να απελευθερωθείς από ότι σε έχει απογοητεύσει βαθύτατα. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου βάζοντας έτσι σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας σε σχέση με τον τρόπο που θέλεις να αναπτυχθείς σε μελλοντικό χρόνο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις κυρίως στο εξωτερικό καθώς το πιθανότερο είναι να βρεις σημαντικά εμπόδια. Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδανική για να αναθεωρήσεις τις επιθυμίες σου και να δεις πραγματικά την καλύπτει την ψυχή σου. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ολοκλήρωση καταστάσεων που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή με αιφνιδιαστικό τρόπο. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν και πιθανόν να οδηγήσουν την απομάκρυνση από το επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείσαι ήδη ή σε νέες προσπάθειες που θα σε απογειώσουν.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει τις εμμονές και την καχυποψία για πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κατευθύνεις τα πράγματα και να αποκτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που βιώνεις. Η καχυποψία και η λανθασμένη επιμονή σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό περιβάλλον και πιθανές εμπορικές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καθημερινές υποθέσεις όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στα πλάνα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθεί η σημαντική ένταση και απογοήτευση. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν με τη στάση τους αδικώντας τα λόγω έντονης καχυποψίας και κατήφειας που πιθανά έχεις. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό δημιουργώντας καθυστερήσεις και ασυνεννοησία σε ζητήματα εμπορικών συνεργασιών και δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις κοντινές σχέσεις και να δεις πραγματικά ποια πρόσωπα αντιλαμβάνονται απόλυτα τις ανάγκες σου και καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και να φέρνουν στην επιφάνεια απωθημένα και πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις κατάματα τους προσωπικούς σου φόβους καθώς δεν αποκλείεται να μπαίνουν εμπόδιο σε οικονομικές επιλογές και συναισθηματικά ζητήματα. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 πιθανότατα να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνίας με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό διάστημα για σημαντικές συζητήσεις καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις στενές σχέσεις της ζωής σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με εμπορικές συμφωνίες καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σε ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε ότι αφορά τις ευρύτερες και κοντινές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε επηρεάσουν άμεσα. Πιθανό είναι ακόμα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πνευματική σου διεύρυνση που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ξαφνικές αλλαγές που κυρίως θα επηρεάσουν επαφές με το εξωτερικό και σχέδια με πρόσωπα που βρίσκονται εκεί.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αφορούν οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις σου. Είναι απαραίτητο να έρθεις αντιμέτωπος με πληγές και αίσθημα μειονεξίας που δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Προσοχή καθώς η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και στην προσωπική σου ζωή. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου ενισχύεται η ανάγκη για βαθύτερη διεργασία που αφορά την ψυχολογία σου και κυρίως αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς γίνεσαι ιδιαίτερα κτητικός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δημιουργεί το πλαίσιο για σημαντικές ανατροπές σε ότι αφορά την προσωπική σου διεύρυνση και ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Δεν αποκλείεται οι επιλογές σου να σοκάρουν τους γύρω σου και να αλλάξουν τα δεδομένα ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον σου.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη να ελέγξεις απόλυτα επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο σε κινήσεις και βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι απαραίτητο να ρίξεις τους τόνους και να αντιμετωπίσεις τις οποίες καθυστερήσεις χωρίς αμφιβολίες και ένταση που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, γεγονός είναι όμως ότι θα βρεις εμπόδια στο δρόμο σου που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ωριμότητα. Πιθανές συναισθηματικές υπερβολές λόγω ανασφάλειας θα οδηγήσουν σε λάθη που τελικά θα έχουν κόστος τόσο ψυχολογικό όσο και οικονομικό. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς η αδιαλλαξία δημιουργεί προβλήματα που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση και οικονομικά πλάνα που μπορεί να έχεις το μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις προτεραιότητες και να διορθώσεις σχέδια με σκοπό πάντα την καλύτερη επίτευξη των οικονομικών στόχων που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 02.10 σε ωθεί να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να πληγώνουν τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και επηρεάζουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή καθώς η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά τα οικονομικά σου σχέδια και πως οφείλεις να διαχειριστείς από δω και στο εξής τα οικονομικά σου. Οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές προτεραιοτήτων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα αποφάσεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συναλλαγές που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με πιθανό που καλείσαι να πάρεις και θα έχει κόστος τόσο ψυχολογικό όσο και οικονομικό.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 02.10 δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα τις προσωπικές σου ανασφάλειες και πιθανή απογοήτευση από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την συμπεριφορά και την προσωπική σου διαχείριση. Ήρθε η ώρα ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν και να απολαύσεις κάθε στιγμή συνεργασίας και έντονου συναισθηματισμού σε προσωπικό επίπεδο. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνοντας κατακόρυφα τη νευρικότητα σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα γίνονται ανταγωνιστικά απέναντι σου και λειτουργούν επιθετικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην δική σου συμπεριφορά καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγηθείς σε έντονες συγκρούσεις. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου αλλάζει τα δεδομένα ριζικά σε οικονομικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για διαφορετική διαχείριση και πιθανό ρίσκο που μπορεί να κληθείς να πάρεις.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που υπάρχει αυτή την περίοδο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες διαδρομές προσώπων που είναι σημαντικό για εσένα που θα οδηγήσουν και έντονες συγκρούσεις και εξουσιαστικές τάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανότατα να προσπαθήσουν να κατευθύνουν την δράση σου ή να είσαι εσύ αυτός που προσπαθείς να ελέγξεις κάθε βήμα των άλλων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 16.10 ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, όμως είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις την απαισιοδοξία, την ανησυχία και τις υπερβολές που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την περίοδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς με ευκολία μπορείς να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσουν την μετέπειτα πορεία τους. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις πραγματικά τι θέλεις στη ζωή σου και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να αποφύγει σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε όλους τους τομείς στη ζωή σου καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ εύκολο να προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην καθημερινότητα και την δουλειά καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σε εμποδίζουν να δράσεις όπως θα ήθελες σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Πιθανά ζητήματα μειονεξίας και πληγές του παρελθόντος έρχονται και προκαλούν εμπόδια στο εργασιακό περιβάλλον που καλείσαι να διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε στεναχωρήσει δημιουργώντας άγχος. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 15.10 ενισχύει την ανάγκη για εσωτερική εργασία σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου γενικότερα. Έχεις την διάθεση να διορθώσεις και να κάνεις τις απαραίτητες ανακατατάξεις σε στόχους και επιδιώξεις που μπορεί να έχεις θέσει νιώθοντας ότι τελικά δεν καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 31.10 μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις ώστε να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Παράλληλα ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα στις συνεργασίες και τα αισθηματικά σου.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 μπορεί να δημιουργήσει σημαντική ένταση σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στο φως και μπορεί να σε ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις για να υπάρξει ισορροπία ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στην καθημερινή σου δράση καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει τον εκνευρισμό και την ένταση στον εργασιακό χώρο. Στις 31.10 η Πανσέληνος άξονά σου με τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα σε συνεργασίες και σχέση. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ανοίγοντας δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο και δημιουργώντας προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία που εκδηλώνεται έντονα στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα καθώς νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς και να κατευθύνεις τα πράγματα όπως πιθανά θέλεις. Είναι σημαντικό να καταλαγιάσεις την ένταση που υπάρχει μέσα σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ώστε να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Προσοχή στο παρασκήνιο πού μπορεί να μπει εμπόδιο σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να υπάρχει κατήφεια και απογοήτευση, όμως θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου επιδιώκοντας να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε απαλλάξουν ψυχολογικά. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό ενισχύοντας την εσωστρέφεια και δίνοντάς μεγαλύτερη έμφαση σε πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Προσοχή καθώς το μυαλό θολώνει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς απόλυτα σε ότι έχεις αναλάβει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη και να εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και πιθανά φιλικές σχέσεις που σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις πληγές του παρελθόντος που επηρεάζουν την σχέση σου και τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σε επηρεάζει προσπαθώντας να ξεπεράσεις πιθανά απωθημένα που έχουν μείνει από προηγούμενες καταστάσεις της ζωής σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη το μυαλό να ταξιδέψει. Επικεντρώνεσαι σε θέματα του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, αυτό όμως δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα στην καθημερινότητα και μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον εργασιακό χώρο. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες που οδηγούν σε ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα. Καλά θα κάνεις να ακούσεις την διαίσθησή σου και να αλλάξεις δεδομένα αν νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιεί η εργασιακή πορεία που έχεις.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα κυρίως την προσωπική σου ζωή αλλά και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και πάλι πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που καθορίζουν τη συμπεριφορά σου. Είναι απαραίτητο να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία που αφορά την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο ικανοποιεί τις επιθυμίες σου το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα έχω κεντρικός και υπερβολικός στα θέλω σου. Καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σημαντικές κινήσεις και συζητήσεις για αργότερα καθώς το πιθανότερο είναι να σε κατευθύνω λανθασμένα και να υπάρξουν εντάσεις με το πρόσωπο που σχετίζεσαι. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου δημιουργεί αιφνιδιαστικές καταστάσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο και πιθανό είναι να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και εριστική συμπεριφορά που θα δημιουργήσουν επιπλέον εντάσεις.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και τις προκαταλήψεις απέναντι στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία να ελέγξεις τα πράγματα. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις το ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 αναδεικνύει θέματα στο φιλικό περιβάλλον και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Προσοχή καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε προβληματίσουν. Παράλληλα όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες καθώς δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι αυτές μπαίνουν εμπόδιο στις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να υπάρχουν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πρέπει να διαχειριστείς καθώς εγείρουν πληγές του παρελθόντος που ενισχύουν τη συναισθηματική φόρτιση που νιώθεις αυτή την περίοδο. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις πράγματα του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει και να δημιουργήσεις τις συνθήκες για αναδόμησης νέες σχέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω παρεξηγήσεων και παρερμηνειών. Είναι προτιμότερο να επεξεργαστείς αυτή την περίοδο τι πραγματικά θέλεις από τα φιλικά σου πρόσωπα και να το εκφράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 αναστατώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αλλάζει τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο στις σχέσεις σου από δω και στο εξής. Παράλληλα ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να σε αιφνιδιάσει νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να δημιουργήσει αναταράξεις και να οδηγήσει σε μία νέα προσωπική πορεία που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα που απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις που θα ενισχύσουν τα απωθημένα και τις ανασφάλειές σου. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και είναι πιθανό να δημιουργηθεί καθυστερήσεις σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Η ολοκλήρωση εργασιών που μπορεί να αφορούν τον προσωπικό σου χώρο δεν θα είναι εύκολη καθώς καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου επιδιώκοντας να βιώσεις το καλύτερο δυνατό με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει για να είναι στο πλευρό σου. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που θα προκαλέσουν αναστάτωση και έντονο καρδιοχτύπι.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και πιθανές παρερμηνείες που μπορεί να υπάρξουν εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να κατευθύνεις οικογενειακές καταστάσεις με σκοπό την προσωπική σου ικανοποίηση, καθώς οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την σκέψη και τη συμπεριφορά σου. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τον τρόπο διαχείρισης γιατί συγκρουσιακή διάθεση σου θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή όμως η νέα αρχή μπορεί να έχει σημαντικά εμπόδια ή περιορισμούς που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Είναι απαραίτητο να αφήσεις την απολυτότητα και την σκληρότητα στην άκρη καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και ισορροπίες. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και πιθανό είναι να δεις επαγγελματικά σχέδια να καθυστερούν καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία που αφορά την καριέρα σου και κατά πόσο σε καλύπτει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανακαλύψεις αν ο δρόμος που έχεις ακολουθήσει επαγγελματικά σε ικανοποιεί πλήρως ή χρειάζεται να κάνεις αλλαγές για να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά σου αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 αναδεικνύει ζητήματα που προέρχονται κυρίως από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και καλείσαι να διαχειριστείς επικοινωνιακά θέματα λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις απωθημένα και να κλείσεις μία περίοδο της ζωής σου αφήνοντας πίσω ότι έχει ταλαιπωρήσει την ψυχολογία και το μυαλό σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις βαθύτερα συναισθήματα σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ώστε να αντιληφθείς αν πραγματικά οι επαγγελματικές σου επιλογές είναι αυτές που σε καλύπτουν ή όχι. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα επηρεάσουν τους συγκεκριμένους τομείς και θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου με τις αποφάσεις που πιθανά υπάρχουν από την πλευρά σου. Προσοχή στις συγκρούσεις που θα επηρεάσουν κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον και θα αλλάξουν τα δεδομένα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα που προκύπτουν στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και απασχολούν κυρίως στο μυαλό και τις σκέψεις σου. Οφείλεις να εκφράσεις ξεκάθαρα στον κοντινό περίγυρο ότι νιώθεις και σκέφτεσαι καθώς δεν αποκλείεται να βρεις πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις υποστηρίζοντας σε. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί καθυστερήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να έχεις. Πάρε το χρόνο αυτό για να αντιληφθείς αν σε ικανοποιεί το κοντινό σου περιβάλλον και πώς θα ήθελες να καλύψουν τα θέλω σου χωρίς να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς. Οι ανατροπές θα επηρεάσουν και την εικόνα σου στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Προσοχή γιατί οι κόντρες και η εριστική σου διάθεση δεν θα οδηγήσουν στα αναμενόμενα αποτελέσματα.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη να κατευθύνεις καταστάσεις που μπορεί να αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση και την δράση σου. Φρόντισε να ξεφύγεις από συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον και ζητήματα εκπαίδευσης που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Παρελθούσες καταστάσεις και απωθημένα μπορεί να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις το άγχος και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για το τι ακριβώς καλύπτει την ψυχολογία σου και ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην εξέλιξη που θέλεις για τον εαυτό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στη ζωή σου απογειώνοντας την χαρά και την αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια που πιθανά προέρχεται από το παρελθόν και δεν σου επιτρέπει να βρεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες και τους φόβους σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 15.10 ενισχύει την ανάγκη για να ψάξεις βαθύτερα μέσα σου τι είναι αυτό που σε καλύπτει πνευματικά και θέλεις να ακολουθήσεις. Δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, καλό είναι να τις αποφύγεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ταξίδια που έχεις προγραμματίσει, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 31.10 σου δίνει την ευκαιρία να ανατρέψεις τα δεδομένα στο κοντινό περιβάλλον και να λειτουργήσεις επαναστατικά και πρωτοποριακά επηρεάζοντας τους πάντες γύρω σου. Τίποτα για σένα δεν είναι το ίδιο από δω και στο εξής με τα στενά σου πρόσωπα.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 εγείρει σημαντικές ανασφάλειες και φόβους που αφορούν τόσο τα οικονομικά όσο και την συναισθηματική σου ζωή. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση καθώς δεν σου επιτρέπουν να βρεις την αυτοκυριαρχία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες που θα ανοίξουν μία δύσκολη περίοδο από δω και στο εξής ενισχύοντας τις φοβίες και τις αμφιβολίες για εσένα και τις δυνατότητές σου. Από τις 17.10 και μετά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας που αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως και πως θέλεις να δρομολογήσεις ανάλογα σχέδια που έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες και κινήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σου δημιουργήσουν ένταση. Να θυμάσαι ότι η αδιαλλαξία είναι κακός σύμβουλος και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποιο είναι το καλύτερο δυνατό για εσένα. Στις 31.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου ανατρέπει τα δεδομένα σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν την πορεία συμφωνιών που θεωρούσες δεδομένες. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται παιχνίδι αστικά στη ζωή σου με νέες προτάσεις, άκρως ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 09.10 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου καθώς νιώθεις την ανασφάλεια και την καχυποψία να κυριαρχούν. Προσπάθησε να μην επηρεαστούν όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις λόγω της απόλυτη κτητικότητας που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς με βάση τις ισορροπίες και την διαλλακτικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 16.10 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ψυχραιμία ώστε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να μην σε κατακλύσει η καχυποψία που θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και κίνησης σου. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό ενισχύει την εσωστρέφεια και δημιουργεί συνθήκες για να σκεφτείς ποια είναι η ιδανική λύση για εσένα σε οικονομικό επίπεδο. Καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές συμφωνίες. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο για εσένα.

https://www.myastro.gr/