Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, οι υπερβολές τιμωρούνται και η υπεραισιοδοξία είναι επικίνδυνη! Δες πως σε επηρεάζει το Τετράγωνο Ήλιου-Δία…

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει Τετράγωνο με το Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, η υπερβολή και η υπέρμετρη αισιοδοξία προκαλούν απώλειες.

Η όψη αυτή, μας κάνει ανυπόμονους, υπερβολικούς, επικίνδυνα υπεραισιόδοξους, σπάταλους, επιπόλαιους, ριψοκίνδυνους και τυχοδιώκτες.

Δραστηριότητες παρορμητικές και χωρίς λογική, προκαλούν ζημιές και πρέπει να προσγειωθούμε όσο είναι καιρός!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί, κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση για υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και κυρίως φρόντισε θέματα που αφορούν την εμφάνιση σου, χωρίς να καθησυχάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει μόνο προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι απρεπής. Γίνε πιο σωστός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτα τις σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν να είναι πολύ αργά και χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα που εσύ προκάλεσες.

ΖΥΓΟΣ

Η υπέρμετρη αισιοδοξία δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος τώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική οπωσδήποτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ

Μην έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

https://www.oroskopos.gr/