Η λογική συνυπάρχει αρμονικά με το συναίσθημα με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 12/10 και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει μία πολύ θετική όψη εξαγώνου την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Το εξάγωνο αυτό ευνοεί την κατανόηση συναισθημάτων και την σωστή έκφραση αυτών. Ξεκάθαρες εξομολογήσεις, καλύτερη αντίληψη συναισθηματικών αντιδράσεων, σαφήνεια, αμεσότητα και αποδείξεις αγάπης και έρωτα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης αυτής.

Την θετική επιρροή αυτής της όψης θα την δεχτούν τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ωστόσο, όλα τα ζώδια με κάποιο τρόπο θα βρεθούν ωφελημένα από αυτή την όψη.

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ανοιχτός όσον αφορά τις σεξουαλικές σου επιθυμίες και τα βαθιά σου συναισθήματα απέναντι στο σύντροφο. Εκφράζεις αποτελεσματικά την ανάγκη σου για ουσία και όχι επιφάνεια στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλή περίοδος για να επιδιώξεις να δημιουργήσεις νέα σχέση ή να αναζωπυρώσεις την ήδη υπάρχουσα. Ο σύντροφος σου κατανοεί τα συναισθήματα σου και πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου, αρκεί να του τα εκφράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο τρόπος που θα επικοινωνείς στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα θα είναι σοβαρός, λογικός και ουσιαστικός. Καλή εποχή για να αποφασίσεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσελκύεις με πρωτοφανή ευκολία υποψήφιους ή ήδη υπάρχοντες εραστές μέσα από το λόγο σου, εκφράζεις την δημιουργικότητα σου με άνεση και είσαι ευχάριστος και επικοινωνιακός. Ο ερωτικός τομέας επιφυλάσσει μεγάλες επιτυχίες.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνία με μέλη της οικογένειας, έκφραση ανάγκης για συναισθηματική ασφάλεια και νοσταλγία ή προσέγγιση ατόμου από το παρελθόν, φέρνει για σένα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεις μεγάλη ευχαρίστηση στην επικοινωνία και αν προσέξεις λίγο την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσω αυτής. Υπάρχει πιθανότητα για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σημαντικές συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Έχεις ανάγκη από ψυχική ηρεμία, συναισθηματική και υλική ασφάλεια και το εκφράζεις. Είσαι αρκετά σαφής, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πολλά και να έχεις εύκολη πρόσβαση στην επίτευξη των στόχων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία όψη που σε κοινωνικοποιεί, σε κάνει εξωστρεφή και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις, να δημιουργήσεις ή να ενδυναμώσεις ερωτικές και φιλικές σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού. Οι καλοί σου και γοητευτικοί σου τρόποι σε κάνουν πολύ ελκυστικό και μπορείς να κερδίσεις πολλά τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όψη ευνοεί την έκφραση των βαθέων συναισθημάτων σου και επιθυμιών, τις κρυφές ερωτικές σχέσεις αν υπάρχουν και την ικανότητα σου να στηρίξεις τον σύντροφο σου αν χρειάζεται την βοήθεια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες στιγμές με φίλους, νέες γνωριμίες και επικοινωνιακές επιτυχίες προσφέρει η όψη αυτή σε σένα. Υπάρχει η πιθανότητα ερωτικής γνωριμίας μέσω του κοινωνικού σου κύκλου ή φιλίας που μετατρέπεται σε έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ ικανό επικοινωνιακά σε βρίσκει το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στον επαγγελματικό τομέα. Στον ερωτικό τομέα μπορείς να γοητεύσεις ένα άτομο που θαυμάζεις και να το κερδίσεις και αν έχεις σχέση εδραιώνεις με την επικοινωνία μεταξύ σας πολλά σημαντικά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Διανοητικό, κοινωνικό και περιπετειώδη σε κάνει η όψη αυτή. Ευνοεί μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ή έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες.

https://www.oroskopos.gr/