ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομος ενεργοποιεί πολύ προσωπικούς σας τομείς και θα έχετε την ανάγκη να βάλετε τα πάντα κάτω από το μικροσκόπιο. Ειδήσεις και σχέσεις με συγγενείς θα πρέπει να τις δείτε με προσοχή και να είστε ανοιχτή/ός σε οτιδήποτε έρθει στην επιφάνεια με σκοπό να μετασχηματιστεί. Είναι γνωστό πως λατρεύετε τις προκλήσεις, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη ανησυχίας. . .

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο για τις επόμενες 3 εβδομάδες με τον Ερμή ανάδρομο απέναντι από το ζώδιο σας. Πολλές καταστάσεις στο σήμερα της ζωής σας αναθεωρούνται και άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Δώστε χρόνο και χώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας. . .

Δίδυμοι

Για τις επόμενες 3 εβδομάδες ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, θα είναι ανάδρομος, φέρνοντας αλλαγές και αναθεωρήσεις στον τομέα που σχετίζεται κυρίως με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Ευκαιρίες για να διορθώσετε και να επανεξετάσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν θα είναι παρούσες κάνοντας περισσότερο φιλόξενο και νιώθοντας περισσότερο άνετα μέσα στον χώρο και την καθημερινότητά σας. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη να νιώσετε χαρούμενη/ος και να κάνετε σημαντικά πράγματα για εσάς προσωπικά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ερμή ανάδρομου για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Εμπνεύσεις και προσωπικά στοιχήματα θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κρυφά σας ταλέντα και δεξιότητες καθώς και ο έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί στην ζωή σας. . .

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει πολύ προσωπικά σας κομμάτια και κυρίως επιθυμίες ξεχασμένες στο παρελθόν. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες σκέψεις και συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για επαναξιολόγηση καθώς επίσης και για να τοποθετηθούν εκεί που θα έχουν δημιουργική χρησιμότητα. Εκτός από την ευελιξία, θα χρειαστεί επίσης να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, ψυχικά και σωματικά. . .

Παρθένος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, ανάδρομος καθιστά δύσκολη οποιαδήποτε επικοινωνία θα έχετε με τους άλλους ανθρώπους. Θα υπάρξουν πολλές σκέψεις οι οποίες θα χρειαστούν πολύ καλό σχεδιασμό για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Καλό θα ήταν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε υπολογιστές, τηλέφωνα και ότι χρησιμοποιείτε ως μέσο επικοινωνίας και να επιβεβαιώνετε διπλά τα σχέδια και την πορεία των ενεργειών σας. Η θετική του βερσιόν είναι να έρθουν δημιουργικές ιδέες οι οποίες μπορούν να απογειώσουν το εγχείρημα σας, από εκεί που δεν το περιμένετε. . .

Ζυγός

Ο Ερμής εστιάζει την ανάδρομη του πορεία σε θέματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά και τις αξίες γενικότερα στο σήμερα της ζωής σας. Σας φέρνει σε επαφή με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας οι οποίες μπορούν να ενισχυθούν και να μπείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο ή να αυξήσετε το εισόδημα σας με κάποιον δημιουργικό τρόπο. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας είναι πολύ ευεργετικός για οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με την εικόνα και προβολή σας. Εξωτερικές καταστάσεις αλλάζουν και μπορεί να μπλοκάρουν την ομαλή ροή αλλά ταυτόχρονα σας βοηθούν, για τις επόμενες 3 εβδομάδες, να εστιάσετε σε ότι πραγματικά μπορεί να σας απογειώσει στα μάτια των ανθρώπων γύρω σας. . .

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα τα οποία μπορεί να είχατε αφήσει ξεχασμένα στο παρελθόν. Το πρώτο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, με όποιον τρόπο μπορείτε. Η πίστη και η διαίσθηση σας θα είναι αρωγοί σε ότι κάνετε τις επόμενες 3 εβδομάδες. . .

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους ή ομάδες φέρνει ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε το μυαλό σας και να κερδίσετε γνώση που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας. Η ροή μπορεί να μην είναι εύκολη και εμπόδια να σας αποπροσανατολίζουν κάποιες στιγμές αλλά θα δοθεί η ευκαιρία να ενισχύσετε το όραμα και κυρίως την πίστη στις ικανότητές σας. . .

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής για τις επόμενες 3 εβδομάδες σας βοηθά να επανεξετάσετε κυρίως επαγγελματικά θέματα και κοινωνικά ζητήματα. Θα χρειαστεί περισσότερη λεπτότητα από μέρους σας, μεγαλύτερη θέληση να περάσετε τα μηνύματα σας και να κρατήσετε τα χρονοδιαγράμματα ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή για αναθεωρήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν, μόλις ορθοδρομήσει, να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα. . .

Ιχθύες

Ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες 3 εβδομάδες μπορεί να φέρει δυσκολίες στο καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά θα σας δώσει και την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε με ασφάλεια τα βήματα σας, μόλις ορθοδρομήσει. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να οργανώσετε ταξίδια ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

https://astroguide.gr/