Διάβασε τις προβλέψεις της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2020, από την αστρολόγο Μελίνα Φώφη. Μάθε πως θα σε επηρεάσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά και μην ξεχάσεις επίσης να δεις τι θα συμβεί μέρα με τη μέρα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων.


Κριέ
Ε τώρα άμα σου πω εγώ, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του μωρού που γουστάρεις, τη συγκατάβαση του αφεντικού σου για εκείνη τη ριμάδα την αύξηση που σου είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια, να κατεβάσει το νοίκι ο σπιτονοικοκύρης σου και να φερθείς καλά στο γείτονα που όλο το βράδυ σκούζει ενώ εσύ προσεύχεσαι, θα με ακούσεις; Ο μόνος τρόπος για να μιλάς στους άλλους με το “σεις και με το σας”, είναι να γυρίσει ανάποδα ο άξονας της γης, να χάσω εγώ καμιά δεκαριά κιλά, και να σταματήσει ο Δίας να αγαπιέται στον ελεύθερό του χρόνο. Το ξέρουμε. Όμως αναρωτήθηκες ποτέ, πως θα σε έβλεπαν οι άλλοι, εάν τα φρύδια σου δεν ήταν μόνιμα θυμωμένα, η γλώσσα σου δεν πέταγε με το παραμικρό poushτιρλίκι@ κι αν ήσουν σε κατάσταση “ζεν” 'όταν γινόταν γύρω σου το σύστριγκλο; Αμέσως θα σου έδιναν σημασία. Θα έλεγαν τι σε βρήκε φιλαράκο και μας κοιτάς αέναα με βλέμμα απαθές; Ενώ τώρα, μία που έγινε η στραβή, μία που κατεβάζεις τέσσερα καντήλια και δύο μανουάλια για να στρώνουν οι κWλοι. Όχι φίλε, πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κάνε τη διαφορά, αν θες και να σε παίρνουμε στα σοβαρά. Έλα έχει άλλη μια βδομάδα ο Οκτώβρης, προλαβαίνεις. Διαβάστε επίσης τα χαρακτηριστικά του Κριού.

Ταύρε
Κάνει κρύο καιρός για δύο, λέει η γνωστή παροιμία, αλλά δεν εννοεί, πως εσύ πρέπει να τρως για δύο, ούτε να κοιμάσαι για δύο, ούτε να κυλίεσαι στους καναπέδες και στα ντιβανομπάουλα για δύο.(Άσχετο, το τελευταίο δεν ξέρω πως μου κατέβηκε). Πρέπει να μπεις στην πρίζα, άμα γουστάρεις να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης σου, γιατί το συντροφάκι σου από τη βαρεμάρα, ξεμασελιάστηκε στο χασμουρητό και δεν το έχει σε τίποτα να κοιτάξει, έξω από το παράθυρο της σχέσης, έτσι για να δει κανένα διελαύνον, πιο δραστήριο κορμί από το δικό σου κγια να ξεκουραστεί το βλέμμα του. Βέβαια, αν είσαι μόνος και μπακουριάζεις αυτή την εποχή, προλαβαίνεις να σουλουπωθείς και να φτιαχτείς λιγάκι, για να σε βρει ωραίο ο επόμενος ο μήνας, που σε θέλει στις επάλξεις του αισθηματικού στίβου. Δεν το λες κακό. Κάνει να λαμβάνεις από τον φτερωτό κοντόχοντρο να ξέρεις τα καλύτερα. Όχι επειδή θα σου πέσουν σαν ώριμα φρούτα στα χεράκια σου αλλά γιατί με τη σαγήνη και τον αισθησιασμό που θα εκπέμπεις, κανένας και καμιά, δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Να ζήσω κι έτσι να σε δω, αφού δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω για να σε παρακινήσω επιτέλους να παίξεις τον ρόλο σου. Εμείς μια φορά, ανοίξαμε και σε περιμένουμε, με ανοιχτές αγκάλες πόρτες δίαυλους και ότι άλλο βάλει ο νους σου. 

Δίδυμε
Αχ και επικοινωνιακά την εβδομάδα αυτή, θα είσαι στα καλύτερά σου Δίδυμε μουρνταράκο. Το τι ατάκα τσαχπινογαργαλιάρικη έχεις να ξεστομίσεις, εκμαιεύοντας έτσι τους ενδόμυχους πόθους μας δε λέγεται. Βαστάτε Τούρκοι τ άρματα θα του ριχτώ. Βέβαια οι περισσότερες θα λεχθούν μόνο και μόνο έτσι, γιατί κουβέντα να γίνεται, αφού τίποτα δε θα το πιστεύεις και τίποτα δε θα το εννοείς. Όμως εμείς οι υπόλοιποι του ζωδιακού, έχουμε τόσο ανάγκη να ακούσουμε κάτι που να μας φτιάξει τη διάθεση, που ακόμα και οι παπάντζες σου, θα ηχούν έξυπνες στα αφτιά μας. Άσε που μπορεί να ακούσεις εκείνο το πολυπόθητο “Ναι”, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι. Άλλο άμα θέλεις, κούνα, το μικρό δε χρειάζεται. Κατά τα άλλα, λίγη παραπάνω τύχη, θα σε κάνει αναντικατάστατο σε κάτι καταστάσεις sos στη δουλειά σου. Για το λόγο αυτό, κοίτα να εκμεταλλευθείς τις περιστάσεις, μπας και σου δώσουν εκείνη την αναβάθμιση θέσεως που σου είχαν τάξει, ή εκείνη την αυξησούλα που με τις μειώσεις και με τη φορολογία σου είπαν πως στην έβαλαν. Τώρα μπορείς να ζητήσεις ότι θες, αρκεί αυτό να μην προέρχεται από τα βίτσια σου. 

Καρκίνε
Μία κλαψο- τέτοια θα σε πιάσει την εβδομάδα αυτή, αφού τα θέματα που σε ενδιαφέρουν θα εξελίσσονται με καθυστέρηση. Κάτι στους χρόνους που δε θα προλαβαίνεις, κάτι οι απαιτήσεις τον άλλων να ανεβάσεις ταχύτητες, δε θα εμπεριέχουν την κατανόησή τους προς τις δυνατότητες που έχεις, κάτι τα λόγια του παπά, κάτι της πεθεράς σου, αυτό είναι. Μια σκασίλα θα την έχεις. Ευτυχώς που από τα μέσα της εβδομάδας αυτής και μετά, τα πράγματα κάπως αρχίζουν και στρώνουν, κι έτσι κι εσύ σταματάς τις μύξες τη γκρίνια και τα κλάματα, κυρίως γιατί στρώνεσαι στη δουλειά αφοσιωμένος και αναπόσπαστος. Ναι, αλλά το αίσθημά σου τότε, θα αρχίσει να έχει απαιτήσεις. Οι θαυμαστές σου επίσης. Ο διευρυμένος κύκλος των γνωριμιών σου θα θέλει να σε δει από κοντά. Χώρια εκείνα που ονειρευόσουν να κάνεις τις ημέρες αυτές, που θα φάνε αναβολή. Έλα πάρε χαρτομάντιλα και ξεκίνα να κλαις προκαταβολικά. Έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνεις που δεν προλαβαίνεις, μη χάνεις και τη φόρμα σου. Πάντως αν ψάξεις στο κινητό σου, προς το τέλος της εβδομάδας, θα διαπιστώσεις πως θα σου έρθει μήνυμα από μια ψυχή που είχες καιρό να μάθεις νέα του. Θα της απαντήσεις; 

Λέοντα
Έχεις να φας ασυνεννοησία την εβδομάδα αυτή, από φίλους συνεργάτες και το αίσθημα, που θα πεις αμάν. Θα πεις, πως άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τ αφτιά μου. Θα έχεις ένα σωρό δουλειές που πρέπει να τελειώνουν γιατί σώνεται ο μήνας και κανείς δε θα σε καταλαβαίνει. Ούτε καν το μωρό που θά 'χεις δίπλα σου, που βάλθηκε να σου ζητάει χαδάκια, την ώρα που έχεις πάρει δουλειά στο σπίτι, μιας και το ωράριο, πλέον δεν επαρκεί. Άσε που την ώρα που θα στέλνεις τα επαγγελματικά σου e-mails, νά σου και θα σου πετιέται σαν τη τσουτσού ένα μήνυμα από το κορμί που εδώ και καιρό, σου τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Φίλε Λέοντα οι ωραίοι έχουν χρέη και παραπονούμενο δεν κάνει να αφήνεις κανέναν, ειδικά εσύ που λάμπεις δια της παρουσίας και της απουσίας σου. Να τα λέμε αυτά και στο υπενθυμίζω. Γενικά να ξέρεις μιας και στο ανέφερα, ότι τις μέρες αυτές, διάφοροι “πειρασμοί” θα σου αποσπούν το μυαλό και την προσοχή από τις υποχρεώσεις σου. Δύσκολα θα αντισταθείς και θα είναι κρίμα τελικά, να μην ξεφύγεις, έστω για λίγο, φανερά ή και κρυφά, σε μια εφήμερη απόδραση. Βάζω ιδέες τώρα το ξέρω αλλά κι εσύ δε νομίζω πως θες να αγιάσεις τελικά. 

Παρθένε
Μικρή μου μικροβιοφοβάρα, η εβδομάδα που ακολουθεί, έχει πολύ αισθηματικό παραμύθι για σένα να ξέρεις. Άσε που οι αισθηματικές φαντασιώσεις σου, θα σπάνε τα καντράν του Καυκάσου. Ναι, αξίζεις κι εσύ το παραμύθι σου και μια αγκαλιά, όχι και τόσο αποστειρωμένη, σαν αυτή που πιστεύουμε εμείς οι υπόλοιποι πως γουστάρεις. Πάντως να ξέρεις πως είσαι σε καλό δρόμο και ότι επιθυμείς θα το πάθεις, θα το νιώσεις και δε θα το μετανιώσεις, Κοίτα, για να μην παίρνεις θάρρος, μια ξινίλα εκεί στα μέσα των ημερών θα σε πιάσει αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Παροδικό θα είναι. Απλά θα στη σπάσουν κάτι ανεύθυνοι συνεργάτες που έχεις και στηρίζεσαι, ή μπορεί τελικά να λογοδοτήσεις εσύ, εκεί που δε φταις. Τι είχαμε τι χάσαμε. Αφού τα παίρνεις όλα πάνω σου, καλά να πάθεις. Παράλληλα κανόνισε να κάνεις και κάποιες εξετάσεις, έτσι για να δούμε πόση την έχεις την κρεατινίνη, την αλκαλική φωσφατάση και τα επίπεδα του ουρικού οξέως, τώρα που βράζει το αίμα σου. Έτσι για να μη χάνεις τη φόρμα σου και μένεις ανημέρωτος. Κατά τα άλλα, ένα μόνο θα σε σώσει. Η απόδραση με ένα κορμί θανατηφόρο για να σου δώσει έμπνευση. Κι όταν σου λένε στη δουλειά για πλάνα και αεροπλάνα, εσύ να στέλνεις το μυαλό σου εκεί και ο μήνας θα έχει εννιά φίλε.

Ζυγέ
Ναι το ξέρω, σου τα έχουν κάνει τσουρέκια, παρ όλο που αργεί το Πάσχα. Ναι καταλαβαίνω πως αργείς να πληρωθείς, για να δώσεις και εκείνες τις ριμάδες τις υποχρεώσεις σου που αυξάνονται όπως της βροχής οι στάλες, ένεκα του φθινόπωρου. Και ασφαλώς, εκείνη η αγκαλιά που ανέμενες να σβήνεις τον πόνο σου, σου δίνεται μίζερα και με δόσεις, γουστάρει να βάζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις της, είναι αλλού και άρα σου είναι δανεική, ή διαμένει σε άλλο γεωγραφικό μήκος και πλάτος, και μοιάζει σα σχέση με τηλεγραφήματα. Στη δουλειά βαριέσαι, στην αγάπη χάνεις, όλο ξεπερνιέσαι κι όλο πίσω κάνεις. Όμως τίποτα δε σε εμποδίζει να το αλλάξεις το παιχνίδι. Μια απόφαση σε χωρίζει. Να πάρεις λοιπόν άλλες στροφές σου λέει το σύμπαν με τον άξονα της γης, που ξέρεις το τι κάνει την περίοδο αυτή κι έχει φυλάξει για σένανε, μόνο τις φόλες. Τροβαδούρε της αγάπης και του Ερωτα, ξεκίνα να τραγουδάς το “και τι ζητάω, μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω”, βρες το πρόσχημα για να ξεφύγεις, τους φίλους εκείνους που ξέρεις ότι πάντα είναι δίπλα σου, κάνε εκείνα που σου αρέσουν, είναι απλά και σε ευχαριστούν και σήκωσε κεφάλι. Άλλωστε μας έχει λείψει η φατσούλα σου. 

Σκορπιέ
Σαγηνευτικό μωράκι, ήρθε η ώρα σου να αποδείξεις, πόσα απίδια χωράει ο σάκος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πάρε μας όμως με το καλό, γιατί με το άγριο δεν καταλαβαίνουμε. Άσε τις απειλές, την κριτική, τη στάση την απόλυτη στο υπόγειο του σπιτιού σου και διαπραγματεύσου εκ νέου και με άλλους όρους τη θέση σου. Στην τελική, φόρα κι ένα χαμόγελο, έτσι για να πας κόντρα σε όλα εκείνα τα στραβά και ξαφνικά, που έχουν σκάσει στη ζωή σου, να μη φανεί, ότι μπορεί κανείς και τίποτα να σπάσει το δικό σου τσαμπουκά. Κατά τα άλλα, ίσως και να δεχτείς μουσαφιραίους από τα παλιά, τότε που όλα φάνταζαν αθώα, μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Ή να σου σκάσει εκείνο το γκομενικό, που κάποτε έληξε, προτού να κλείσει καν τον κύκλο του. Από τα μέσα της βδομάδας και μετά, φαίνεται ότι κάτι δυνατό, πρόκειται να γίνει και να σε φτιάξει όμορφα συναισθηματικά, αφού θα δεις την αδρεναλίνης σου να ξυπνάει απ το λήθαργο και να χτυπάει ταβάνι. Μύριοι πόθοι και απωθημένα, ίσως να κατακλύσουν το “είναι” σου κι ένα αστραπόβροντοοοοοο...(καλά σταματάω εδώ γιατί το παράκανα). Τέλος πάντων μια έκλειψη είναι να γίνει στο τέλος της βδομάδας αλλά μην την πάρεις στα σοβαρά. Νταξ; 

Τοξότη
Μερικές φορές, γίνεσαι πολύ απρόβλεπτο παιδί. Έχει έρθει το τέλος του μήνα, κανείς δεν έχει λεφτά, ούτε κι εσύ. Κανείς δεν έχει όρεξη για άλλους περιορισμούς, ούτε κι εσύ. Όλοι ζητούν μια κατανόηση, το ίδιο κι εσύ. Αυτό ο άξονας της γης, το ίδιο και ο Δίας. Συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σου. Το γκομενάκι δε σου κάθεται. Ο διευθυντής σου τα πρήζει. Τίποτα δε γίνεται στην ώρα του. Όλα έχουν γίνει κουλουβάχατα και ξαφνικά...μας σκας χαμόγελο από το πουθενά, μας λες ατάκες έξυπνες και εμψυχωτικές, διώχνεις τους μίζερους από γύρω μας, κλείνεις την τηλεόραση και δίνεις το σύνθημα για να το εμπεδώσουμε καλά λέγοντας “Προσεχώς Ζωάρα”. Τι μεγάλη παιχτούρα είσαι εσύ; Και πόση ανάγκη σ έχουμε στη ζωή μας. Μπράβο ρε Τοξοτάρα μου. Όσο περνούν οι μέρες, ξανά βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό. Φτου σου μη σε ματιάσω και μη σε φρυδιάσω έχω να πω. Να το βελτιώσεις κι άλλο, γιατί σε χρειαζόμαστε. Άντε γιατί πολύ είχες πέσει στα πατώματα τελευταία, και είχα αναφωνήσει με απόγνωση, πάει κι αυτός!!! Άσε που όταν σκέφτεσαι θετικά, σου κάθονται και τα θετικά. Τα τραβάς ρε παιδί μου πάνω σου. Τοξοτάκι μου έτσι σε γουστάρω, έτσι σ αγαπώ. Μείνε αμετανόητο. 

Αιγόκερε
Δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές, να σου τη σπάσουν μερικοί μερικοί, που μόνο στα λόγια μένουν και από πράξεις τίποτα. Είναι οι τύποι ξέρεις, που επιπλέουν σαν τους φελλούς και τα sk@τα, που στην ουσία είναι αχρείαστοι και τό' χουν εύκολο να μπαίνουν μπροστά από την πορεία σου, να επικρατούν και να σε εμποδίζουν να εξελιχθείς. Το καλό λοιπόν που σου θέλω, είναι να μην τους δώσεις αξία και αντιδράσεις. Άσε που μπορεί να βρούνε πάτημα και να βάλουν λόγια στο αφεντικό, στο μωρό που έχεις δίπλα σου, σε όποιον σε εκτιμά και σε τιμά. Μη φοβηθείς με τις εφήμερες παπάντζες τους, δε θα σου κάνουν τίποτα στο τέλος. Μονάχα θα σε τσαντίσουν, ώστε να γίνεις ακόμα πιο καλός. Κατά τα άλλα, εκεί που θά 'σαι αφοσιωμένος στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, νά' σου και θα σου σκάσει το καλό κομμάτι. Θα είναι η γραμματέας από το διπλανό γραφείο; Θα είναι ο τύπος που έχει τη δύναμη και τον τρόπο ώστε να προωθήσει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου; Δεν ξέρω. Ξέρω μονάχα ότι αρέσεις και γοητεύεις, όποιον σε πλησιάζει και θέλει να σε κερδίσει, μήπως παράλληλα και καταφέρει να έχει μία θέση στην καρδιά σου. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν. 

Υδροχόε
Κοίτα, μετά το ώριμος είναι το σάπιος. Όμως δεν είναι σωστό και ώριμο, για ότι στραβό συμβαίνει στη δουλειά σου, στο σπίτι, ή στην προσωπική σου ζωή να φταίνε μόνο οι άλλοι. Κάπου κι εσύ έχεις βάλει το χεράκι σου, ή το άφησες στην τύχη του να συμβεί. Έτσι λοιπόν την εβδομάδα αυτή, να μην παραπονιέσαι όταν σε σχολιάζουν, ή σε κουτσομπολεύουν. Τους προκάλεσες κι εσύ με τη στάση σου. Και τέλος πάντων, δες το θετικά. Εάν δεν είχες τόσο ενδιαφέρον ως άνθρωπος, κανείς δε θα είχε ασχοληθεί μαζί σου. Μην πέφτεις λοιπόν και μη τσαντίζεσαι, όταν σου κάνουν κριτική. Σκασίλα σου. Πες τους για την Caretta Caretta που γουστάρει να ερωτοτροπεί χύμα στο κύμα. Για το αν υπάρχει κίνδυνος από την αύξηση των ειδησιογραφικών ρύπων, που προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές ενημέρωσης. Για το φαινόμενο της υδατοπτωτικής κατακρήμνισης και αν καταλάβει κανείς ότι μιλάς για τη βροχή, εμένα να με χeseiσ. Εν ολίγοις, καλύτερα να τους τρελάνεις, παρά να σε τρελάνουν, αυτό έχω να σου προτείνω και είναι κάτι που το έμαθα κοντά σου, όταν με έπιανε κι εμένα οι κλειστές μου. Φίλε μείνε όπως είσαι. Ο παλιοχαρακτήρας σου ο αξεπέραστος, έτσι για να γουστάρουμε και μη χαλιέσαι. 

Ψαράκι μου
Μπορεί ο μήνας να φτάνει στο τέλος του κι εσύ να μην έχεις προλάβει, ούτε τα μισά, από όσα ήθελες ή έπρεπε να κάνεις το διάστημα αυτό. Μπορεί με αυτούς που συνεργάζεσαι, να έχεις παράπονα γιατί σου φόρτωσαν κι ευθύνες που δε σου αναλογούν. Μπορεί το μωρό που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου, να σε έχει παρατήσει στα κρύα του λουτρού, ή να έκανε με άλλονε χαρτί. Ε και; Ήρθε το τέλος του κόσμου; Όχι φίλε, αυτό το ξέρεις πως δε θα συμβεί ποτέ των ποτών. Γι αυτό και κλείσε τα βελούδινα αυτάκια σου, στις φωνές των συνομωσιολόγων, που από την αρχαιότητα ακόμα, έβγαζαν μύθους για να επηρεάζουν με ένα φόβο όλον τον κόσμο. Άλλωστε εσύ μας έχεις μάθει, ότι εάν δεν έχουμε όνειρα, θα πρέπει να τα επινοήσουμε. Πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και πως στο τέλος η αγάπη μας νικάει τα πάντα. Οπότε που καταλήγουμε; Να σου ζητήσουμε για άλλη μια φορά, να παίξεις σταθερά το ρόλο σου. Να μας δείξεις ότι όλα τα όμορφα μπορούν να συμβούν, αρκεί να τα πιστέψει κανείς. Να μας πεις, τι να κάνουμε, για να πιάνουν οι ευχές μας όπως πιάνουν οι “απίθανες” και ουτοπικές δικές σου. Εγώ πάντως είμαι έτοιμη να σε ακούσω και να σε μιμηθώ. 

https://www.zwdia.gr/astrologikes-provlepseis/astro-alxhmeies-ebdomada