Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε σε κάτι που θέλετε πολύ αλλά η συνάντηση της με τον Χείρωνα και το υπόλοιπο σκηνικό με τους ανάδρομους μεγαλώνει τα εμπόδια και τις προκλήσεις για να το πετύχετε. Κάντε έναν καλό προγραμματισμό. . .

Ταύρος

Η κούραση γίνεται αισθητή σήμερα είτε αφορά το σώμα σας είτε σε ψυχικό επίπεδο. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα μαζί με τους ανάδρομους πλανήτες στον ουράνιο θόλο μπορεί να φέρουν εμπόδια ή να νιώθετε εσείς πως υπάρχουν. Εξετάστε την αντικειμενική τους υπόσταση. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σας σπρώχνει να μπείτε δυναμικά στην αρένα για κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε αυτή την στιγμή, ωστόσο η συνάντηση της Σελήνης με την Χείρωνα καθώς επίσης και οι ανάδρομοι πλανήτες δημιουργούν προκλήσεις. Δύο οι επιλογές: Ή μπαίνετε στο καβούκι σας και για όλα φταίνε οι άλλοι ή κάνετε έναν καλό σχεδιασμό των δράσεων ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε στο άμεσο μέλλον. . .

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό και η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα σήμερα μπορεί να θολώσουν τις σκέψεις σας ή να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου. Είναι σίγουρο πως εάν σταθείτε μπροστά σε αυτό που σας ενδιαφέρει με τόλμη και θάρρος, θα μπορέσετε να κινήσετε ακόμη και βουνά ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας. . .

Λέων

Μπορεί οι ανάδρομοι πλανήτες και η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα σήμερα να μειώνουν το σθένος ή το θάρρος σας αλλά είναι σίγουρο πως μπορείτε με την σταθερότητά σας και την εξυπνάδα σας να βρείτε τρόπους να κάνετε αυτό που θέλετε με επιτυχία. . .

Παρθένος

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει μια ανυπόμονη τάση από εσάς για να γίνουν πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Με την συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα και τους ανάδρομους πλανήτες καλό θα ήταν να είστε περισσότερο ευέλικτη και διαλλακτική για να υπάρξει αποτελεσματικότητα. . .

Ζυγός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα μαζί με τους ανάδρομους πλανήτες μπορεί να φέρουν προκλήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο σε σχέσεις, συνεργασίες ή/και φιλικές συναναστροφές. Σταθείτε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και μην ενδώσετε σε χειριστικές ή παιδικές συμπεριφορές. . .

Σκορπιός

Μπορεί οι ανάδρομοι πλανήτες και η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα σήμερα να φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σας ωστόσο αυτή την στιγμή αναπτύσσετε κάτι το οποίο αξίζει την υπομονή και κυρίως την αναμονή σας. Προσέξτε την υγεία σας. . .

Τοξότης

Πολλά πράγματα θα θέλατε να κάνετε σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως το πλανητικό ενεργειακό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Η Σελήνη στον Κριό σας σπρώχνει να ακολουθήσετε μια πορεία με σθένος και ενεργητικότητα, την ίδια στιγμή που η συνάντηση της με τον Χείρωνα και οι ανάδρομοι πλανήτες σας ζητούν να αναθεωρήσετε δράσεις και συμπεριφορές. Ψάξτε να βρείτε την χρυσή τομή. . .

Αιγόκερως

Πολύ προσωπικά σας ζητήματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή. Βάλτε προτεραιότητες και κυρίως αφήστε τα πράγματα να ολοκληρωθούν προς την κατεύθυνση που είναι προδιαγραμμένη να λάβει χώρα. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα και οι ανάδρομοι πλανήτες αυτή την στιγμή δεν αφήνουν πολλά περιθώρια επιλογών. . .

Υδροχόος

Επικοινωνιακά ζητήματα ενεργοποιεί η σχέση της Σελήνης με τον Χείρωνα σήμερα και σας ζητά να είστε πολύ προσεκτική/ός με το περιβάλλον γύρω και τους οικείους σας. Με ευελιξία, καλή οργάνωση και προγραμματισμό περάστε τα μηνύματά σας στους παραλήπτες. . .

Ιχθύες

Πολλά αντιφατικά συναισθήματα ενεργοποιεί η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα. Χρειάζεται να αφήσετε την διαίσθησή σας να είναι αρωγός και να σας βοηθά στο επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε

https://astroguide.gr/