Ο πιο δημοφιλής πλανήτης, ο Ερμής, μπαίνει σε ορθόδρομη κίνηση φέρνοντας μαζί, με τον δικό του όμως τρόπο, σιγά σιγά τα πράγματα σε μια σειρά. Οι σκέψεις μας τώρα γίνονται πιο ξεκάθαρες και μπορούμε να επιλέξουμε τί θα αφήσουμε πίσω και τί θα πάρουμε μαζί στις αποσκευές μας, από το προηγούμενο διάστημα. Ακόμη λίγες μέρες υπομονή και όλα θα μπουν σε σειρά. Τις επόμενες 2-3 ημέρα καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί μιας και η δυναμική του είναι έντονη, καθώς επίσης και λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη, η οποία δεν διευκολύνει την καλή ροή της ενέργειας, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Αναλυτικά τα ζώδια και τους Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή σας βρίσκει με σκέψεις σχετικά με θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μέσα στον μήνα όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να βάλετε τα νέα δεδομένα σε ένα παραγωγικό πλάνο, το οποίο σιγά σιγά θα μπορέσετε να προχωρήσετε με περισσότερη ορθότητα και καθαρότητα.

Για τους Ταύρους, η καθημερινότητα έχει αλλάζει τον τελευταίο καιρό δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργηθούν νέες ιδέες και προοπτικές σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να την κάνετε περισσότερο ευχάριστη και δημιουργική. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι ακόμη πιο παραγωγική η περίοδος και θα έχετε τον χρόνο να προγραμματίσετε τα σχέδια σας, αμέσως μόλις οι εξωτερικοί παράγοντες σας το επιτρέψουν.

Για τους Διδύμους, αυτή την στιγμή μπορεί να μην είναι η καλύτερη φάση που περνάτε με την έννοια πως πολλές σκέψεις σας σκοτίζουν, ωστόσο η ορθόδρομη κίνηση του κυβερνήτη του ζωδίου σας και ειδικότερα μετά τα μέσα του μήνα ιδέες και σκέψεις μπαίνουν σε μια παραγωγική σειρά και ανανεώνεται η πίστη σας σε κάτι δημιουργικό. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι φροντίδα και αγάπη.

Για τους Λέοντες, η ανάδρομη πορεία του Ερμή έφερε αναστάτωση τόσο σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας. Αυτή την στιγμή μπορείτε να επαναφέρετε τους ρυθμούς που σας εξυπηρετούν καλύτερα και κυρίως από τα μέσα του μήνα και μετά να αποκατασταθούν επικοινωνιακά προβλήματα και να ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες οι οποίες νιώθετε το βάρος στους ώμους σας.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται στην κανονικότητα, οπότε θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να μεταφέρετε τα μηνύματά και τις ιδέες σας. Τα οικονομικά και γενικότερα οι αξίες είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε βάζοντας τα νέα δεδομένα στο τραπέζι και κυρίως μετά τα μέσα του μήνα, θα μπορείτε να έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα.

Για τους Ζυγούς, πολλές διαφορετικές πλευρές του ίδιου πράγματος έκαναν την εμφάνιση τους το τελευταίο διάστημα και μπορεί αυτό να σας αποσυντόνισε. Τώρα με τον Ερμή ορθόδρομο στο ζώδιο σας τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή ότι αποκομίσατε, έχοντας στα χέρια σας νέα δεδομένα και μεθόδους οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα που προβάλλετε στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, αυτή την στιγμή η διέλευση του Ερμή λειτουργεί πολύ βαθιά, φέρνοντας την αλήθεια στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να σας βάζει στην διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που μέχρι χτες ήταν δεδομένα στην ζωή σας. Ωστόσο κυρίως από τα μέσα του μήνα και μετά ο Ερμής θα είναι γενναιόδωρος προς εσάς δίνοντας σας την ευκαιρία να προβάλετε τα ταλέντα σας, γινόμενη/ος ακαταμάχητη/ος.

Για τους Τοξότες, οι προηγούμενες 3 εβδομάδες περίπου σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με το κοινωνικό σας στάτους μπήκαν στο μικροσκόπιο για επαναξιολόγηση. Αυτή την στιγμή αυτή η νέα οπτική, μπορεί πραγματικά να αναπτερώσει το ηθικό σας και κυρίως να φέρει στην επιφάνεια και να αναπτύξει όνειρα, στηρίζοντας τα. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση σχεδιάστε τις δράσεις σας και μόλις σας το επιτρέψουν οι εξωτερικές συνθήκες θα είστε έτοιμη/ος.

Για του Αιγόκερους, κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα ήρθαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα ζητώντας να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν ένα καλύτερο σχήμα σε αυτό που θέλετε να φτιάξετε ή να επεκτείνετε. Με τον Ερμή ορθόδρομο μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε αυτές τις δράσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα εμπόδια. Μόλις οι εξωτερικές συνθήκες σας το επιτρέψουν, διεκδικήστε το όραμα καθώς και την θέση σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι δικά σας και τα δικαιούστε.

Για τους Υδροχόους, μια άλλη στιγμή θα έλεγα πως ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει και θα ανέβαζε την διάθεση σας. Αυτή όμως την στιγμή, τι είναι αυτό που θα μπορούσε να αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας και το οποίο σχετίζεται με σπουδές, το εξωτερικό ή κάτι το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο από τα τετριμμένα; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι και η λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

Για τους Ιχθύες, ένας νέος δρόμος χαράζεται αυτή την στιγμή προς επιτεύξεις οι οποίες είναι επιθυμητές ωστόσο από τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι περισσότερο εύκολη αυτή η διαδικασία. Ετοιμαστείτε κατάλληλα, βάζοντας τις σκέψεις σας σε μια σειρά δράσεων και μόλις το επιτρέψουν οι εξωτερικοί παράγοντες προχωρήστε τις με σθένος.

https://astroguide.gr/