5/11 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. . .

Το πλανητικό σκηνικό ακόμη έντονο στον ουράνιο θόλο με τον Ερμή μόλις να έχει μπει σε ορθή φορά, την σχέση του με τον Κρόνο και τον Άρη ανάδρομο, ωστόσο η Σελήνη στον Καρκίνο μας σπρώχνει να δώσουμε σημασία σε ότι μας ενώνει παρά σε ότι μας χωρίζει από τους ανθρώπους που αγαπάμε, νοιαζόμαστε ή συνεργαζόμαστε. Η συναισθηματική τροφή αναγκαία όσο ποτέ! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με ζητήματα σπιτιού. Η οικογένεια, το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή ζητούν την αγάπη και το νοιάξιμο σας και ειδικά σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο αποκαθιστώντας ισορροπίες που πιθανά έχουν διαταραχθεί.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο γίνεται σημαντική. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε ή/και να μπορέσετε να περάσετε ιδέες και μηνύματα με πιο άμεσο και δημιουργικό τρόπο από ότι συνήθως.

Για τους Διδύμους, είναι μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας. Είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε υλικό σήμερα σταθείτε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και θα βρείτε τον τρόπο να το έλξετε στην ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι πολύ βοηθητική σχετικά με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό και δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με αυτό που σας δίνει χαρά. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα σας και γενικότερα να βελτιώσετε την σύνδεση που έχετε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Λέοντες, είναι μια πολύ καλή ημέρα να έρθετε σε επαφή με ότι σας φοβίζει και ότι σας κρατά ένα βήμα πίσω από κάτι το οποίο θέλει πολύ η καρδιά σας. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες θέλουν πολύ ενέργεια από εσάς, απεναντίας δώστε χρόνο και ενέργεια σε ότι μπορεί να είναι βάλσαμο στην ψυχή σας.

Για τους Παρθένους, είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ομάδες ανθρώπων. Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας αυτή την στιγμή μπορούν μέσα από συνεργασία να προχωρήσουν κάνοντας έναν καλό σχεδιασμό.

Για τους Ζυγούς, είναι μια ημέρα η οποία θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας χρειάζονται χρόνο και ενέργεια από εσάς. Ωστόσο καλό θα ήταν να προχωρήσετε με σύνεση και να κάνετε πολύ καλή εκτίμηση των ανθρώπων που χρειάζεστε κοντά σας για να προχωρήσετε τις ιδέες σας, επιλέγοντας την καλύτερη ομάδα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα ωστόσο το κυριότερο συστατικό της ημέρας είναι κάποιες διορθώσεις, επανατοποθετήσεις και ξεκαθαρίσματα τα οποία θα προσθέσουν σημαντικές και καθοριστικές πινελιές στο έργο σας.

Για τους Τοξότες, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις με την έννοια πως ή δεν έχετε την όρεξη να κάνετε ή νιώθετε και η ίδια/ο ίδιος την ανάγκη να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Ωστόσο μια είδηση ή μια κατάσταση έρχεται η οποία θα σας δώσει χαρά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους άλλους σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή στιγμή να εκφραστείτε δημιουργικά μέσα από τα συναισθήματα σας αφήνοντας τα να σας οδηγήσουν σε μια πραγματικά παραγωγική οδό.

Για τους Υδροχόους, κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας ή γενικότερα κάτι που ανήκει στην καθημερινή σας ρουτίνα αυτή την στιγμή μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Σημαντικές ενέργειες που κάνετε τώρα, θα δείξουν τα αποτελέσματά τους, πολύ γρήγορα στο άμεσο μέλλον.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Καρκίνο, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσάς. Είτε ασχοληθείτε σήμερα με την εργασία σας είτε με κάτι που έχει δημιουργικό υπόβαθρο, είναι σίγουρο πως μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση.

https://astroguide.gr/