ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, κυρίως τα συναισθήματα που νιώθουμε αυτή την περίοδο. Ο Ποσειδώνας ωστόσο απέναντι της έχει άλλα σχέδια για σήμερα δίνοντας ώθηση να παραπλανηθούμε – ακόμη και οικειοθελώς – έχοντας την ανάγκη να πάρουμε χαρά ακόμη και από εφήμερες καταστάσεις.

Για τους Κριούς, η σχέση Σελήνης/Ποσειδώνα επηρεάζει κυρίως την καθημερινότητά σας. Η ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες έρχεται σε κόντρα με την ανάγκη να τεμπελιάσετε σήμερα. Είναι πιθανότερο να υπερισχύσει η τεμπελιά, οπότε βρείτε κάτι το οποίο θα έχει μια δημιουργική διέξοδο.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ερωτευτείτε και να νιώσετε ποθητή/ός θα είναι αισθητή σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες δεν επιτρέπουν πολλές ενέργειες και δράσεις, οπότε λειτουργήστε εκ του ασφαλούς, ασχολούμενη/ος με ένα δημιουργικό εγχείρημα.

Για τους Διδύμους, η οικογένεια, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή αυτή την στιγμή μπαίνει στην πρώτη γραμμή. Η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες είναι το ίδιο δυνατή με την ανάγκη σας να αφήσετε οτιδήποτε δεν σας εξιτάρει στην άκρη. Το αποτελεσματικότερο θα ήταν να προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό σας σήμερα και η επικοινωνία θα είναι αυτή που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε απορίες και να διαχωρίσετε με επιτυχία σύνθετες σκέψεις. Η επαφή με το άμεσο σας περιβάλλον, ακόμη και εξ’ αποστάσεως είναι μια έξυπνη κίνηση σήμερα.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε προσπαθώντας να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και κυρίως τις σκέψεις σας σχετικά με το τι είναι ποιο σημαντικό να βάλετε πρώτο στην λίστα στο πρόγραμμα σας. Θα μπορούσε να είναι εκείνο που είναι περισσότερο πολύτιμο για εσάς.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και ο Ποσειδώνας απέναντι μπορεί να θολώσουν το τοπίο με ένα πέπλο, την ίδια στιγμή που εντείνουν την ανάγκη να κάνετε κάτι δημιουργικό το οποίο θα μείνει στον κόσμο γύρω σας. Οι επιλογές είναι αρκετές και είναι σίγουρο πως θα επιλέξετε την καλύτερη.

Για τους Ζυγούς, ανησυχίες φέρνει η σημερινή ημέρα με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να βάλετε τα μεγάλα μέσα. Η λογική και αντικειμενική σας ματιά βάλσαμο στην ψυχή σας.

Για τους Σκορπιούς, η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι υποστηρικτική για σκέψεις και δράσεις οι οποίες έχουν καλλιτεχνικό υπόβαθρο και γενικότερα συνδέονται με κάτι περισσότερο άυλο στον κόσμο της φαντασίας. Ενέργειες με διαφορετική βάση, περισσότερο ρεαλιστική, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Αφήστε την φαντασία να σας οδηγήσει.

Για τους Τοξότες, είναι ημέρα που θα προβληματιστείτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την εργασία σας. Όχι απαραίτητα ταυτόχρονα αλλά σίγουρα θα συνδέονται με κάποιον τρόπο. Βρείτε την χρυσή τομή που ενώνει τα αντίθετα.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα έχει λεπτών αποχρώσεων χαρακτήρα και δίνει την δυνατότητα να βγείτε έξω από τα τετριμμένα ακόμη και σε νοητικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που δίνεται και προσαρμόστε τα νέα δεδομένα που θα ανακαλύψετε σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή και θέλετε να το επεκτείνετε.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε συνομιλίες με άτομα τα οποία δεν είστε σίγουρη/ος πως θα σας δώσουν την σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι σίγουρο πώς θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας και το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να μπερδευτείτε σχετικά με τα σχέδια σας.

Για τους Ιχθύες, η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας επηρεάζει άμεσα και εστιάζει την ενέργεια της στις σχέσεις που έχετε με τους αγαπημένους σας και γενικότερα με τον κόσμο γύρω σας. Εμπνεύσεις έρχονται και χρειάζεται να είστε ανοιχτή/ός για να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

https://astroguide.gr/