facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 13/11

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ! ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 

Λίγο πριν κλείσει ο Σεληνιακός κύκλος με την Νέα Σελήνη μεθαύριο τα ξημερώματα, η Σελήνη ακόμη στον Ζυγό μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με αξίες και οτιδήποτε είναι πολύτιμο για τον καθένα ξεχωριστά. Η Θεά του Έρωτα και της Αγάπης μας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις, εκεί που μπορείς να προσθέσεις όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να φτιάξεις το δικό σου αριστούργημα, σε πείσμα των καιρών! Αναλυτικά τα ζώδια και Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη ακόμη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Να αφήσετε για λίγο στην άκρη ότι σας χωρίζει και να χαρείτε με ότι έχετε κατακτήσει.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Ζυγό σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να φτιάξετε την καθημερινότητά σας με τον τρόπο που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλα είναι θέμα επιλογών και εσείς σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε τις επόμενες σας κινήσεις.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας. Αναλογιστείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερη γοητεία στην ζωή σας και ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε αυτή την προσδοκία.

Για τους Καρκίνους, είναι σημαντικό σήμερα να ασχοληθείτε με ότι αφορά την οικογένεια και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Η αρμονία και η γαλήνη που ζητάτε είναι εφικτή, αρκεί να αφουγκραστείτε την στιγμή και τις συνθήκες που εσείς η ίδια/ο ίδιος χρειάζεται να δημιουργήσετε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα. Σας ωθεί να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και κυρίως τα συναισθήματά σας. Είναι καλή στιγμή να αφήσετε για λίγο στην άκρη ότι αφορά προσωπικά εσάς και να αφεθείτε σε ότι έχει περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα.

Για τους Παρθένους, η ασφάλεια έρχεται σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή. Η Σελήνη στον Ζυγό σας ευνοεί εάν θελήσετε να σκεφτείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να φέρετε κοντά σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλής.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μέχρι αργά το απόγευμα, αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας βοηθά να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους να εκφράσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, στους ανθρώπους γύρω σας. Πάντα με σκοπό την προβολή σας.

Για τους Σκορπιούς, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, η Σελήνη στον Ζυγό ζητά να ξεκαθαρίσετε βαθύτερες και περίπλοκες έννοιες που βρίσκονται κρυμμένες στην ψυχή σας. Τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσετε πίσω, ποία πεποίθηση, η οποία δεν θα είναι πια χρήσιμη στην πορεία και εξέλιξη σας;

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Ζυγό σας μαθαίνει τον τρόπο και εξελίσσει τα ταλέντα σας σε σχέση με το κοινωνικό σας ταπεραμέντο. Καλή ημέρα για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Για τους Αιγόκερους, τα επαγγελματικά δεν σταματούν ποτέ να σας απασχολούν και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά κυρίως σε μια λογική σειρά…Αφεθείτε στην ροή και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει καλές ειδήσεις ή/και εμπνεύσεις σχετικά με κάτι που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Η θετική και ευέλικτη σας στάση θα είναι σημαντική στην έκβαση μιας κατάστασης.

Για τους Ιχθύες, τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθετε πως κάτι έρχεται προς την λήξη του. Αυτό μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα λύπης ή χαράς εάν σκεφτείτε πως τίποτα καινούργιο δεν μπορεί να αρχίσει, εάν κάτι άλλο πριν δεν έχει φτάσει στο τέλος του.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.