Με καλύτερη διάθεση θα μας βρει η τελευταία εβδομάδα του φθινοπώρου.
Η αλλαγή στην ενέργεια, μετά τις πλανητικές μετακινήσεις του Ήλιου και της Αφροδίτης που προηγήθηκαν, θα είναι πλέον εμφανής, καθώς θα διαπιστώσουμε ότι μια περίοδος συναισθηματικής ψυχρότητας φτάνει στο τέλος της.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα έχει ο Ερμής που με τις όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, και τον Δία, θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, να έχουμε εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις.

Επίσης , η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ότι θα αλλάξει το σκηνικό στις ερωτικές μας σχέσεις.

Ένα, ακόμα στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι ότι δεν έχει καμία πλανητική αλλαγή, ενώ η φαινομενική της ηρεμία δεν πρέπει να μας καθησυχάζει μιας και σιγά – σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των Εκλείψεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές στις ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ γεμάτοι ενέργεια θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 22/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 23/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), στο χέρι τους είναι να την χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους.

Την Τρίτη 24/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να βρουν έξυπνες λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Την Τετάρτη 25/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ( Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 26/11 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο είναι πιθανό να παρασύρει σε εμμονές, και να βγάλει μια συναισθηματική ψυχρότητα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 27/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Το Σάββατο 28/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και καλές ιδέες τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ενώ την Κυριακή 29/11 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία και τον Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και για τις αποφάσεις τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παρατηρώ με προσοχή τα πάντα γύρω μου και εκμεταλλεύομαι τις καλές και δημιουργικές μου ιδέες, ενώ, οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις προσωπικές μου σχέσεις και στην ερωτική μου ζωή θα είναι προς όφελος μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη, https://www.oroskopos.tv/