ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έλκει, σαν μαγνήτης. Στο ζώδιο του Σκορπιού έλκει την δύναμη της Αλήθειας, της Πίστης, του Μυστηρίου και οτιδήποτε δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Η Θεά της Αγάπης στο συγκεκριμένο ζώδιο μας παροτρύνει να ψάξουμε τον άνθρωπο που θα μοιραστούμε το βαθύ πάθος και το διεισδυτικό μυαλό. Τίποτα ρηχό ή πλατωνικό, μόνο την ομορφιά της Ψυχής που καθρεφτίζεται στο σώμα. Τα συναισθήματα εκφράζονται όχι από παρόρμηση, όχι από την ομηρία της παλίρροιας μας. Εκφράζονται για να αγαπηθούμε περισσότερο, να νιώσουμε περισσότερο, να φτάσουμε στην πηγή, εκεί που υπάρχει ο θησαυρός που περιμένει να τον κατακτήσουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια ότι έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Επιθυμίες και συναισθήματα τα οποία είχαν μείνει στην άκρη είτε οικειοθελώς είτε γιατί δεν έβρισκαν ανταπόκριση. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία για εκκαθάριση αξιών, κρατώντας ότι είναι πολύτιμο για το μέλλον σας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, έρχεται απέναντι σας ενεργοποιώντας τον τομέα “σχέσεις”. Είτε φιλικές, είτε συναδελφικές είτε συντροφικές, θα σας απασχολήσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, δίνοντας τη ευκαιρία να αξιολογήσετε και να επανατοποθετηθείτε πιο κατάλληλα, κατά περίπτωση.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε πολύτιμο έχετε στην προσωπική σας ζωή και έρχεστε σε επαφή καθημερινά, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να το φροντίσετε. Είτε αφορά την εργασία σας, είτε μια καθημερινή συνήθεια, ακόμη και το σώμα σας, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δίνεται η δυνατότητα να το φέρετε πιο κοντά στα δικές σας προσδοκίες και να το βοηθήσετε να αναδειχθεί δημιουργικά.

Για τους Καρκίνους, όποια προσπάθεια κάνατε το προηγούμενο διάστημα σε θέματα αγάπης και γενικότερα ομορφιάς, η Θεά του Έρωτα Αφροδίτη, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μπορεί να τα αναδείξει και να πάρετε χαρά. Τα παιδιά και οποιοδήποτε δημιουργικό ενδεχόμενο αυτή την στιγμή επενδύετε αγάπη, μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα.

Για τους Λέοντες, τι θέλετε πραγματικά από μία σχέση, πώς θέλετε να νιώθετε μέσα σε αυτήν; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να παραμείνετε πιστή/ός, ερωτευμένη/ος; Τι είναι αυτό που μπορεί να σας μαγέψει; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, τα οποία πρέπει να απαντήσετε.

Για τους Παρθένους, η Θεά της ομορφιάς στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει σε επικοινωνιακά θέματα. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου οποιαδήποτε επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και από τα δύο μέρη, θα πρέπει να περιέχει ειλικρίνεια και κυρίως να αναδεικνύεται το σθένος για ένα καλύτερο αύριο, για να είναι αληθινή. Τα πολλά λόγια δεν έχουν χώρο, μόνο οι πράξεις και κίνητρα θα αξίζει πραγματικά να αξιολογηθούν.

Για τους Ζυγούς, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, τίποτα δεν έχει νόημα παρά μόνο εκείνο που μπορεί να σας οδηγήσει στην απελευθέρωση των επιθυμιών σας και την εκκαθάριση των αξιών στο σήμερα της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας βοηθά να δείτε τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά να έχετε στις αποσκευές σας.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενεργοποιεί πολύ έντονα και σφοδρά συναισθήματα και επιθυμίες οι οποίες δεν έχουν κέντρο μόνο έναν τομέα αλλά όλη σας την ύπαρξη. Οτιδήποτε είναι κινητοποιημένο στο σήμερα της ζωής σας εκτιμάται και κατατάσσετε εκεί που είναι η θέση του. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, ούτε ενδιάμεσες καταστάσεις. Μόνο η διαδικασία μετασχηματισμού και μεταμόρφωσης.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε σε βαθύτερα ενεργειακά κανάλια και να αποκαλύψετε δικά σας στοιχεία και ιδιότητες βαθιά κρυμμένες. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου οποιαδήποτε επαφή συντροφική ή φιλική δεν θα έχει άλλο νόημα παρά ένα βήμα προς την απελευθέρωση των επιθυμιών σας, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο μέσα και γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στον Σκορπιό λειτουργεί σαν μια σκούπα που καθαρίζει οτιδήποτε είναι περιττό και τοξικό για την υγεία σας. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα φανεί τι από όλα αυτά που συνέβησαν αξίζει να μείνει να πάρετε κληρονομιά και τι χρειάζεται να αφαιρέσετε από τις αποσκευές σας.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να φέρετε στην ζωή σας. Τί είναι πολύτιμο και πως θα το αποκτήσετε ή διατηρήσετε στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο σωστή και άμεση λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

Για τους Ιχθύες, η αγάπη, η αλήθεια και η ειλικρίνεια θα είναι τα μόνα συστατικά τα οποία θα ζητήσετε από τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους γύρω σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου μπορείτε να νιώσετε πιο δυνατή/ός, με μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητές σας και κυρίως στο δικαίωμα που έχετε της επιλογής.

https://astroguide.gr/