ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το μεσημέρι και η θετική της σχέση με τον Ήλιο μας βοηθά ενεργειακά να χαλαρώσουμε από την ένταση και να ψάξουμε εναλλακτικές, έξυπνες λύσεις για ζητήματα που μας απασχολούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην επιτρέπουν πολλές δράσεις αλλά ούτως ή αλλιώς σήμερα θέλετε μέσω της φαντασίας σας να φύγετε σε τόπους μακρινούς.

Για τους Ταύρους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά κυρίως σε κοινωνικά θέματα. Μπορεί οι κοινωνικότητά σας να έχει πάρει άλλη μορφή λόγω των περιστάσεων, ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία για νέες ευκαιρίες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στους Ιχθύες δεν είναι η ιδανική θέση για το ζώδιο σας γενικότερα αλλά σήμερα η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο σας φέρνει καλά νέα. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια για έναν πολύ συγκεκριμένο θετικό λόγο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη με τον Ήλιο σήμερα σας ταξιδεύουν σε τόπους όπου νέες δημιουργικές εικόνες γεμίζουν την φαντασία σας. Η πίστη και η αφιέρωση σε έναν σκοπό αρχίζουν να δείχνουν τους καρπούς τους.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στους Ιχθύες αγγίζει ευαίσθητές σας χορδές. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο σας φορτίζει με ενέργεια και είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε οτιδήποτε σας δημιουργήσει σύγχυση σήμερα.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει τον τομέα “σχέσεις” δημιουργώντας είτε όμορφα συναισθήματα είτε αφήνοντας ένα πέπλο αμφιβολίας στο πέρασμά της. Η θετική όμως σχέση της με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει με ευελιξία να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει το τοπίο μπροστά σας σήμερα. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας και είναι σίγουρο πως η θετική της σχέση με τον Ήλιο, θα φωτίσει τον δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι μια καλή ημέρα εάν αφήσετε λίγο τα πράγματα στην τύχη τους. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο της δημιουργίας.

Για τους Τοξότες, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έχει προτεραιότητα σήμερα. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σας βοηθά σε αυτούς τους τομείς, παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από δράσεις οι οποίες έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται με κάποιον τρόπο σημαντική. Άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας είναι παρόντες και υποστηρικτικοί, αρκεί να τους το ζητήσετε.

Για τους Υδροχόους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια σας. Είτε αφορά τα συναισθηματικά είτε τα οικονομικά σας μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε έτοιμη/ος να κάνετε ενέργειες προς όφελός σας. Η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο είναι υποστηρικτική για οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας

https://astroguide.gr/