της Κατερίνας Λιναρίτη 
Αστρολόγος
Ας μιλήσουμε για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοέμβριου στις 11 και 29 το πρωί.

Από τα πρώτα που παρατηρούμε την ημέρα αυτή είναι ότι οι Δεσμοί της Σελήνης κάνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , έτσι καρμικά μας τονίζονται θέματα ασθενειών και θεραπείας σε πρώτη φάση .

Εν συνεχεία μελετώντας την μοίρα της Έκλειψης βλέπουμε ότι στην 8η και 38 λεπτά μοίρα του Τοξότη βρίσκεται ο Αντάρης. ‘’ Ο οποίος είναι ένας από τους Βασιλικούς Αστέρες που οι Πέρσες το είχαν ως σημάδι της Δύσης και της φθινοπωρινής Ισημερίας. Αποκαλείται και η καρδιά του Σκορπιού και σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι φύσης Άρη και Δια. Δίνει αντικρουόμενα στοιχεία όπως ανοιχτό μυαλό και γενναιοδωρία αλλά και κακία καθώς και καταστροφική τάση . Επίσης με τον Ήλιο που βρίσκεται εκεί πάνω επί της παρούσης δίνει τον υποκριτή σε θρησκευτικά θέματα , τιμές και πλούτη που καταλήγουν σε ατίμωση’’ *(Απόσπασμα από βιβλίο « Παραδοσιακοί Απλανείς και Αστρολογία » της Μαίρης Γαλανού).

Θα δούμε επί της παρούσης κλείσιμο λογαριασμών , ένας κύκλος θα κλείσει που αφορά θέματα υγείας εφόσον ο Ποσειδώνας διεξάγει το Τ τετράγωνο της Εκλείψεως. Μια σκληρή μοίρα είτε πρόκειται για κοινωνικά ή θρησκευτικά ξεκαθαρίσματα είτε για σκληρές επεμβατικές μεθόδους της ιατρικής θεραπείας είτε για πολεμικές συρράξεις. Ο Ερμής σε θέση κλειδί βρίσκεται στην 27 η Μοίρα του Σκορπιού πάνω ακριβώς στην Έκλειψη Σελήνης του Ταύρου που εκδηλώνετε ένα χρόνο μετά και μας δίνει το κλείσιμο της συγκεκριμένης υπόθεσης, η όποια με αφαιρετικό χαρακτήρα έχει ως αφετηρία στο σήμερα και κλείσιμο την ημέρα που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου 2021. Ενεργοποιημένη μέσα στον 5 οίκο (χάσιμο της χαράς) του προοδευτικού χάρτη της χώρας μας και κυβερνά επίσης 12ο ( Κρυφοί εχθροί )και 4ο(κράτος , σύνορα ) οίκο της . Προφανώς κάτι υπόγειο σε θέματα σχέσεων με το εξωτερικό, με τη μορφή κάποιας συγκυρίας δημιουργείται τώρα για τα όποια θα έχουμε σχετική ενημέρωση και αποτελέσματα αργότερα! https://www.oroskopos.gr/