26/11 ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό, μαζί με τον Άρη και η δυσαρμονική της σχέση με τον Ερμή καθιστά την ημέρα αρκετά έντονη και περίπλοκη εάν από μόνοι μας δεν προσπαθήσουμε να την απλοποιήσουμε. Η στοχοπροσήλωση σε κάτι που θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ένταση δημιουργικά είναι η λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και δημιουργεί σφοδρότητα. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη γιαυτό καλό θα ήταν να μην σταθείτε σε λεπτομέρειες που θα σας οδηγήσουν εκτός στόχου.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δημιουργούν μια σχετική ένταση. Προσπαθήστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν την ήδη έντονη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Για τους Διδύμους, ένα κοινωνικό ζήτημα σήμερα μπορεί να σας φέρει αναστατώσει με κάποιον τρόπο. Πιθανά να πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και με την ευελιξία σας είναι σίγουρο πως θα το αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά θέματα είναι ανοιχτά και παίρνουν αρκετό χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να σκέφτεστε αρκετά πριν το κάθε σας βήμα γιατί η βιασύνη δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Για τους Λέοντες, η ημέρα σας βρίσκει σε εγρήγορση κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Πολλές σκέψεις και εμπνεύσεις θα βοηθήσουν τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον. Δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα ήταν να μην εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακά ή οικονομικά ζητήματα. Η ημέρα έχει εντάσεις γιαυτό προχωρήστε προς την κατεύθυνση η οποία είναι περισσότερο ευχάριστη για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι σας και τα πλανητικά δρώμενα ενεργοποιούν οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για ανθρώπους που αγαπάτε εστιάστε σε ότι μπορεί να επεκτείνει την σχέση σας παρά σε κάτι που θα φέρει πιθανά προβλήματα.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό δυναμικό εστιάζει σήμερα σε καθημερινά ζητήματα με κέντρο εσάς. Είτε αφορά την καθημερινή σας εργασία είτε μια δραστηριότητα είτε την υγεία σας καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσετε με όσο περισσότερη σταθερότητα και ηρεμία μπορείτε.

Για τους Τοξότες, η ημέρα σας θέλει στις επάλξεις και εσείς έχετε το σθένος και θέλετε να ανταποκριθείτε με όρεξη. Ωστόσο η επικοινωνία δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύετε γιαυτό προχωρήστε με φειδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Κριό πάντα φέρνει προκλήσεις με κέντρο εσάς γιατί ενεργοποιεί συναισθήματα τα οποία καλείστε να βάλετε σε πλαίσιο. Σήμερα η σχέση της με τον Άρη και τον Ερμή δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία οπότε προσέξτε τις επαφές σας.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα εστιάζουν την ενέργεια τους σε επικοινωνιακά ζητήματα. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε την λογική σας και να ακολουθήσετε αυτό που σας ψιθυρίζει στο αφτί.

Για τους Ιχθύες, η πλανητική δυναμική σας ζητά να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο για εσάς σήμερα. Αφιερώστε του χρόνο και δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν.ΦΩΤΟ https://pixabay.com/

https://astroguide.gr/