ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον πλανήτη Ουρανό και η Αφροδίτη απέναντι φέρνουν προκλήσεις σε ότι αφορά κυρίως τις προσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής, ενδέχεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση για τους περισσότερους από εμάς σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα εστιάζουν την δυναμική τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τις αξίες σας γενικότερα. Είτε αφορά περιουσιακά στοιχεία, προσωπικούς πόρους είτε συγγενείς σήμερα θα χρειαστεί υπομονή ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη απέναντι αναμοχλεύουν προσωπικά σας θέματα. Εστιάστε σε ότι αντανακλά τον αληθινό σας εαυτό με ειλικρίνεια και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς.

Για τους Διδύμους, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε που η ίδια/ο ίδιος βάζετε εμπόδια στην υλοποίηση των επιθυμιών σας. Τι είναι αυτό που σας κρατά ριζωμένη/ο σε μια θέση ή κατάσταση.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς. Αρκεί να θέλετε να βρεθούν οι ισορροπίες και όχι να γκρεμιστούν θεμέλια τα οποία έχετε βάλει με κόπο.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας ενδέχεται να χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα και σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα. Στοχεύστε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς, ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια που συναντάτε για να το διατηρήσετε ή για να το φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα χρειάζεται να υποστηρίξετε έμπρακτα την αξία σας. Εάν την αμφισβητούν ή νιώθετε αδικημένη/ος επιδιώξτε μια αληθινή και ειλικρινή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Για τους Ζυγούς, προσπαθήστε σήμερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες, όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε. Εστιάστε σε ότι σας ενώνει με αυτό που έχει αξία στην ζωή σας παρά σε ότι σας χωρίζει από αυτό. Η διαλλακτικότητα και η ευελιξία σας θα είναι αρωγοί.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο τραπέζι σήμερα για επαναξιολόγηση. Είτε αφορά μια φιλία, είτε μια συνεργασία οποιαδήποτε ειλικρινή συζήτηση θα είναι ευεργετική.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ανταλλάξετε συμβουλές σχετικά με κάτι το οποίο αφορά την καθημερινή σας εργασία ή καθημερινότητά γενικότερα. Η κατανόηση των αναγκών σας θα φέρει και την καταλληλότερη λύση.

Για τους Αιγόκερους, κάποιες φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα. Σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες που χρειάζεται να δώσετε ενέργεια δείχνοντας την αγάπη σας στον άνθρωπο σας, στο παιδί σας ή σε ένα εγχείρημα το οποίο έχει αξία για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο για κάποιον λόγο έχετε απομακρυνθεί. Είτε αφορά την οικογένεια σας είτε την προσωπική σας ζωή δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με αυτό.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα χρωματίζεται από ανάλαφρους χρωματισμούς εάν εστιάσετε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και έχετε στην καρδιά σας. Συζητήσεις οι οποίες έχουν κοινό πυρήνα, τις αξίες, μπορούν σήμερα να αποδώσουν καρπούς.https://astroguide.gr/