Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/11 – 6/12/2020

Το καλωσόρισμα του χειμώνα, γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μαζί του ξεκινά και η περίοδος των Χειμερινών Εκλείψεων.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας γίνεται με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων , ενώ η πλανητική μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα κάνει πιο ευχάριστη και χαρούμενη την επικοινωνία.

Λίγο πριν αποχωρήσει, όμως, ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε πιο όμορφη την ζωή μας.

Σημαντικές αλλαγές και συναισθηματικά φορτισμένη, εξαιτίας της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τις ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), δίνοντας τέλος σε μια περίοδο εσωστρέφειας και μπλοκαρισμάτων.

Ενώ, με γλυκιά γεύση θα κλείσει αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Κυριακή 29/11 οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία και τον Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να αισθανθούν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους.

Την Δευτέρα 30/11 η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα αναστατώσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, ωθώντας τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους.

Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους με τον καλύτερο τρόπο, τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 01/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας αλλά και εύνοιας στην επικοινωνία, για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ξεκινά μια περίοδος, έντονων συζητήσεων, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις συνεργασίες τους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 03/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε συναισθηματικές εκρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ από την άλλη , οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, θα ωθήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Την Παρασκευή 04/12 οι όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο θα κάνουν ιδιαίτερα επικριτικούς, αυστηρούς και απόμακρους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου.

Το Σάββατο 05/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, θα επαναφέρει το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ, θα είναι συναισθηματικά πιεστική για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Και την Κυριακή 06/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να βγάλουν στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα, αλλά και τον ρομαντισμό τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αποδεχτούμε, αυτό θα γίνει πιο εύκολα, εάν αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να οραματιστεί την ζωή του, και να αναζητήσει νέες εμπειρίες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και ένα όμορφο και δημιουργικό μήνα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη/https://www.oroskopos.tv/