Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός, που θα βοηθήσει απόλυτα τα ερωτικά σου, όσον αφορά τις εξελίξεις που περιμένεις! Αρκεί φυσικά, να προσέχεις τι λες, πως το λες και σε ποιον!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ασχολείσαι με τα οικονομικά και μόνο, αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει. Γεμίζει το πορτοφόλι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, τύχη, ευχάριστα μηνύματα και σταθερότητα στην συντροφική σου ζωή 2ο και 3ο δεκαήμερο!
«Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στην ζήλια και στην κτητικότητα! Μόνο προβλήματα θα προκαλέσεις...

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί να μην είναι και η πιο ερωτική εβδομάδα 2ο και 3ο δεκαήμερο, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να ομορφύνεις και να γοητεύσεις το άτομο της καρδιάς σου!
Τα «ΜΗ»: Δύσκολη εβδομάδα, γεμάτη προβλήματα, ρήξεις και καταλυτικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά για την ζωή σου 1ο δεκαήμερο... Υπομονή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία τέλεια εβδομάδα για τα ερωτικά σου 2ο και 3ο δεκαήμερο! Γεμάτη πάθος, κατακτήσεις, συναίσθημα, επιτυχίες, φλερτ, αλλά και σταθερότητα!

Τα «ΜΗ»: Απογοητεύσεις που αφορούν απωθημένους και παρασκηνιακούς έρωτες, ψυχολογικές μεταπτώσεις, ανασφάλειες και ανάγκη για μοναξιά, 1ο δεκαήμερο!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο , πες ναι στο φλερτ, στην ερωτική τύχη, στο πάθος και τον ρομαντισμό! Θα περάσεις υπέροχα, παρά τα φιλικά σου προβλήματα!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα έχεις αρκετές θετικές εξελίξεις, με έναν παλιό έρωτα. Αλλά είσαι σίγουρος, ότι θες να χαραμίσεις τον χρόνο σου σε κάτι τέτοιο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ευχάριστα, ρομαντικά, και τρυφερά μηνύματα και νέα, θα σου δώσουν την σιγουριά που εδώ και καιρό ήθελες στα ερωτικά σου ζητήματα, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Μία βαριά εβδομάδα, γεμάτη τελειωτικές ρήξεις, σε έρωτα, οικογένεια και επάγγελμα 1ο δεκαήμερο...

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα 1ο δεκαήμερο. Ελπίζω μόνο να μην χαλαστείς με κάποιες αναποδιές στις μετακινήσεις σου (ναι, αυτές του 13033).

Τα «ΜΗ»: Μόνο τα οικονομικά σε ενδιαφέρουν τώρα, αλλά παρόλο που δεν θα υπάρξουν εξελίξεις στον έρωτα, σίγουρα θα υπάρξει σταθερότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, ρομαντισμός, όμορφη ερωτική επικοινωνία, ουσία και σταθερότητα, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Πες όχι στην ερωτική καταπίεση και τα παιχνίδια εξουσίας... Οι ρήξεις θα είναι ισχυρές 1ο δεκαήμερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η πιο ρομαντική, γλυκιά και συναισθηματική εβδομάδα ever, 2ο και 3ο δεκαήμερο! Απόλαυσε το!

Τα «ΜΗ»: Ρήξεις, πολλές δυσκολίες, δυσάρεστες ανατροπές, μέχρι και χωρισμοί θα έρθουν 1ο δεκαήμερο... Κάνε υπομονή!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντικές εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλαγές ανέλπιστες και επίτευξη ερωτικών στόχων, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Είναι τόσα πολλά τα επαγγελματικά σου προβλήματα, αλλά και οι πιέσεις της καθημερινότητας 1ο δεκαήμερο, που κλείνεσαι στον εαυτό σου και τα ερωτικά σου μένουν στάσιμα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έρχονται ευχάριστες αλλαγές, φλερτ και γενικά ερωτική ανανέωση κάθε είδους, αρκεί να αποφύγεις έπαρση και απαιτητικότητα, 1ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, το νου σου είναι κολλημένο αυτές τις μέρες, σε δουλειά και οικογένεια, όχι σε έρωτες...

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μόνο χαρές θα σου δώσει αυτή η εβδομάδα 2ο και 3ο δεκαήμερο, ιδίως στα ερωτικά σου! Ευχάριστα μηνύματα, χαρμόσυνα νέα, φλερτ και εύνοια κυρίως σε σχέσεις από απόσταση!

Τα «ΜΗ»: Καταλυτικές αλλαγές και μεγάλα προβλήματα στα ερωτικά σου, αλλά και σε επαγγελματικο-οικογενειακά ζητήματα, 1ο δεκαήμερο! Μακριά από παλιές αγάπες! Θα πληγωθείς!

https://www.oroskopos.gr/