ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Σήμερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας μεγαλόπρεπα στους σωστούς παραλήπτες. Η Σελήνη στον Λέοντα μετά το μεσημέρι και η θετική της όψη με τον Ερμή φέρνει έναν άλλον αέρα στην επικοινωνία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας ώστε να περάσετε τα μηνύματά σας. Αφιερώστε χώρο και χρόνο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ταύρους, το σπίτι, η οικογένεια ή η ιδιωτική σας ζωή, σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την στιγμή. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε ότι πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς και να το επεκτείνετε.

Για τους Διδύμους, σήμερα ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι η ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα είναι έντονη. Προσπαθήστε να είστε ευγενική/ός και δεκτική/ός ακόμη και στην περίπτωση που οι απόψεις των άλλων δεν συγκλίνουν με τις δικές σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη μετά το μεσημέρι φεύγει από το ζώδιο σας και περνά στον Λέοντα. Οι προσωπικές σας ανάγκες και αξίες έρχονται στο επίκεντρο και ο τρόπος που θα φέρετε συναισθηματική ή υλική ασφάλεια στο σήμερα της ζωής σας θα μονοπωλήσει στις σκέψεις σας.

Για τους Λέοντες, μετά το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή ανεβάζει την ενέργεια. Ιδανική ημέρα να σκεφτείτε τρόπους που όχι μόνο θα αναδείξουν τα ταλέντα σας αλλά θα βοηθήσουν πολύ την εικόνα σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα υπάρξει έντονη η ανάγκη να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα για εσάς, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Για τους Ζυγούς, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τους άλλους είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα εξωτερικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να κάνετε κινήσεις δια ζώσης αλλά είναι σίγουρο πως θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, η ενέργεια σας σήμερα είναι δυνατή και χρειάζεται να βρει μια παραγωγική διέξοδο. Καλό θα ήταν να μην αναλωθείτε σε πολλά και διαφορετικά πράγματα αλλά να εστιάσετε σε κάτι σημαντικό που θα επιλέξετε.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο σας και η θετική του σχέση με την Σελήνη στον Λέοντα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και δημιουργεί νέα κανάλια επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε την θετική ροή.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές ενέργειες νιώθετε πως πρέπει ακόμη να γίνουν ώστε να πάρετε ικανοποίηση. Σήμερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, τα πλανητικά δρώμενα και ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία. Μπορείτε να προσανατολιστείτε προς αυτή την οδό.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, από το μεσημέρι και μετά, θα σας βοηθήσει να φέρετε ισορροπίες όπου νιώθετε πως δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή. Η επικοινωνία θα είναι ο καταλληλότερος δρόμος.

Για τους Ιχθύες, το σημερινό πλανητικό σκηνικό βοηθά κυρίως σε ότι σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είτε αφορά την δουλειά σας είτε κάτι άλλο που είναι σε καθημερινό επίπεδο, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να σας δώσει χαρά.

https://astroguide.gr/