Η μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020 


Το 2020 θα κλείσει με την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ στις 21 Δεκεμβρίου στην μηδενική μοίρα και 28΄ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Αποκαλείται έτσι, γιατί εγκαινιάζει μία μεγάλη περίοδο 200 χρόνων όπου ο Δίας και ο Κρόνος θα συναντιούνται κάθε 20 χρόνια σε ζώδια του ΑΕΡΑ. Είναι εντυπωσιακό ότι η μοίρα της συνόδου είναι η 1η και υποδηλώνει μία πολύ μεγάλη «Υδροχοϊκή» έναρξη. Η τελευταία μεγάλη σύνοδος πραγματοποιήθηκε το 1802 στην Παρθένο εγκαινιάζοντας την Τριπλότητα της ΓΗΣ. Από τότε μέχρι σήμερα βιώσαμε την κυριαρχία της ύλης, της μηχανολογικής επανάστασης, της βιομηχανίας, της αλλαγής του τρόπου των καλλιεργειών και στην επικράτηση των αξιών του χρήματος, των τραπεζών, της οικονομικής ασφάλειας και της απόκτησης γης και κατοικίας (Ταύρος), της εργασίας και της υγείας (Παρθένος) και της καθεστηκυίας τάξης των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων και των ιδρυμάτων (Αιγόκερως), όλα όσα δηλαδή αντιπροσωπεύει η ΓΗ και η έννοια του «ΕΧΩ».

Με το πέσιμο της αυλαίας του συντριπτικού 2020 και την μεγάλη σύνοδο ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ στον Υδροχόο εγκαινιάζεται για την ανθρωπότητα μια νέα εποχή 200 ετών η ΑΕΡΙΝΗ εποχή όπου θα επικρατούν οι ιδέες, το πνεύμα, η πληροφορία, η νόηση και οι επικοινωνίες (ΔΙΔΥΜΟΣ), οι σχέσεις και η δικαιοσύνη (ΖΥΓΟΣ), η ιδιοφυία, η διανόηση, η Πληροφορική, η τεχνητή νοημοσύνη και οι εφευρέσεις, το διάστημα και η εξωγήινη ζωή αλλά και η κοινωνική αναμόρφωση και πρόοδος, ο ουμανισμός, οι ανθρώπινες ελευθερίες και η αλήθεια (ΥΔΡΟΧΟΟΣ). Όλα όσα δηλαδή αντιπροσωπεύει ο ΑΕΡΑΣ σαν στοιχείο και η έννοια του «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ».

Κάθε σύνοδος πλανητών συμβολίζει ταυτόχρονα το θάνατο και το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου και τη γέννηση ενός νέου σπόρου, μιας καινούργιας ιδέας. Το 2020 με τις συνόδους που πραγματοποιήθηκαν όπως αυτή του Κρόνου-Πλούτωνα, του Δία-Πλούτωνα και στις 21/12/2020 του Δία με τον Κρόνο, η ανθρωπότητα αλλάζει κυριολεκτικά σελίδα όπου πιστοποιείται η έναρξη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης η οποία βάσει της τρομακτικής προόδου της τεχνολογίας, του internet και των υπολογιστών φαίνεται ότι θα είναι η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ σχεδόν όλων των πεδίων της ανθρώπινης ζωής.

Όσον φορά τον Δία και τον Κρόνο είναι από τους μεγάλους μη προσωπικούς πλανήτες οι δύο πιο κοντινοί στην γη και ΟΡΑΤΟΙ δια γυμνού οφθαλμού για αυτό και ο συνοδικός τους κύκλος έχει χειροπιαστά και απτά αποτελέσματα σε εμάς. Θεωρείται ο πιο βασικός Συνοδικός κύκλος με καθαρά κοινωνικοοικονομική και πολιτική χροιά και στην ουσία είναι η αλληλεπίδραση θεμάτων του Δία όπως οι ιδέες, το πνεύμα, οι νόμοι, τα πανεπιστήμια, το χρήμα, η φιλοσοφία, τα ταξίδια, η πνευματικότητα και η θρησκευτικότητα με την πραγματοποίηση, την γείωση και την υλοποίησή τους μέσω των πολιτικών που ασκούν οι εξουσίες και που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος. Η προηγούμενη σύνοδος τους έγινε σε ζώδιο της Γης, στο ζώδιο του Ταύρου το 2000 όπου και εγκαινίασε τον μεγάλο 20ετή κύκλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των ακινήτων, των τραπεζών, των δανείων και των χρηματιστηρίων όπως το βιώσαμε μέχρι σήμερα.

Τώρα με την σύνοδο του ΔΙΑ και ΚΡΟΝΟΥ στον ΥΔΡΟΧΟΟ τα επόμενα 20 χρόνια θα εκδραματιστούν σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο όλα όσα συμβολίζει αυτό το ζώδιο και στις θετικές και στις αρνητικές του αποχρώσεις. Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ έχει σαν παλιό κυβερνήτη τον ΚΡΟΝΟ και σαν μοντέρνο κυβερνήτη τον πλανήτη ΟΥΡΑΝΟ. Είναι ανθρωπιστής, ελεύθερος, προοδευτικός, εγκεφαλικός, αντισυμβατικός και κοινωνικός, λατρεύει τους φίλους του και αγωνίζεται για την αλήθεια, είναι ο ιδιοφυής επιστήμονας και πρωτοπόρος στις ιδέες και ο άνθρωπος του μέλλοντος, αλλά στην αρνητική του εκδοχή μπορεί να γίνει φανατικός και απόλυτος στις ιδέες του, αδιάλλακτος, ψυχρός, ωμός, απόμακρος και απρόσωπος, ιδιόρρυθμος, αλλόκοτος και αντιδραστικός και από δημοκρατικός και επαναστάτης του δικαίου να μετατραπεί στον πιο απολυταρχικό δυνάστη. Είναι το κατεξοχήν πολιτικό και συλλογικό ζώδιο και συνδέεται με την ισότητα, την δημοκρατία, την ελευθερία και την επανάσταση, την επιστήμη, την Πληροφορική, το Internet, το διάστημα και τους εξωγήινους, την κρυογονική και το μέλλον. Θα διαλύσει τις κρυσταλλώσεις και το κατεστημένο που έστησε ο Αιγόκερως για να φέρει το Νέο.

Κατά συνέπεια τα επόμενα 20 χρόνια πιθανόν να βιώσουμε:

Την δημιουργία νέων προοδευτικών κοινωνικών ομάδων με ουμανιστικό ενδιαφέρον και περιεχόμενο.
Έμφαση στο περιβάλλον και σε νέες μορφές παροχής ενέργειας μέσα από τον αέρα (ανεμογεννήτριες) και το νερό (aqua-rius).
Την κατάργηση των παραδοσιακών κομμάτων και την ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας ιδανικής κοινωνίας ενωμένης και με ίσα δικαιώματα για όλους.
Την πιθανή εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινής γλώσσας και ενός παγκόσμιου νομίσματος το οποίο νόμισμα ήδη δρομολογείται. Εννοείται ήδη ζούμε την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση συνόρων και εθνών.
Η παραδοσιακή οικογένεια όπως την ξέραμε θα αλλάξει και πιθανόν ο γάμος να υπάρξει κάτω από νέα σύμβαση και νέα μορφή. Πιθανώς να υπάρξουν λιγότερες γεννήσεις και οι άνθρωποι να απέχουν από το σεξ αλλά και να στραφούν σε μηχανικά υποκατάστατα (σύντροφοι robot) και ψηφιακά υποκατάστατα (ολογράμματα και virtualsex). Ήδη στην Ιαπωνία και Κορέα αυτά συμβαίνουν.
Την εγκαθίδρυση κοινόβιων οικιστικών μονάδων με αρχιτεκτονική άποψη όπου άνθρωποι με παρόμοιες προτιμήσεις, hobbies και ιδεολογίες θα ζουν και ιδιωτικά αλλά και συλλογικά. Ήδη υπάρχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό.
Την μετακίνηση του focus από το «σώμα» στο «πνεύμα».
Την επανάσταση στις αερομεταφορές, την εγκαθίδρυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.
Την εποίκηση άλλων πλανητών και την επικοινωνία των γήινων με εξωγήινους πολιτισμούς. Τα διαστημικά ταξίδια θα απλωθούν και θα προσφερθούν σαν προϊόν στο ευρύ κοινό. Πιθανόν να ενημερωθεί ο πλανήτης ανοιχτά πλέον ότι υπάρχει επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς εδώ και χρόνια και γιατί όχι και συνεργασία και πιθανόν να έχουμε και φανερή άφιξη εξωγήινων όντων στην Γη.
Την επικράτηση και εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και της ψηφιακής τεχνολογίας. Οι νέες τεχνολογίες ενδοεπικοινωνίας των συσκευών σε ένα σπίτι θα εγκατασταθούν στα σπίτια των oικονομικά δυνατών παντού.
Την καθιέρωση των κβαντικών υπολογιστών.
Την εμφύτευση chip και διεξαγωγή πειραμάτων στον εγκέφαλο ζώων και αργότερα ανθρώπων με σκοπό την θεραπεία ασθενειών όπως η άνοια, το Alzheimer, η κατάθλιψη, ο αυτισμός, η σχιζοφρένεια. Ήδη γίνονται πειράματα και προχωράνε οι έρευνες στις εταιρίες του Αμερικανού Elon Musk στην Καλιφόρνια.
Πειράματα για την φόρτωση της ανθρώπινης μνήμης σε ένα υπολογιστή ως backup και την επαναφόρτισή της σε άλλον εγκέφαλο.
Η προσθετική ανθρώπινων μελών, η κλωνοποίηση και οι έρευνες στην Ιατρική και στην Βιολογία και Φαρμακευτική θα εκτοξευτούν.
Τα κτίρια και η αρχιτεκτονική θα γίνουν πιο φουτουριστικά με έμφαση στο ύψος και με υλικά και χρώματα ψυχρά, μεταλλικά και αφαιρετικά.
Η κρυογονική και η κατάψυξη DNA για μελλοντική χρήση θα απογειωθούν και θα γίνουν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.
Εννοείται το ψηφιακό χρήμα που ήδη υπάρχει εδώ και χρόνια και τα κρυπτονομίσματα θα εξαπλωθούν και το πιθανότερο να καθιερωθούν και να αντικαταστήσουν με νόμους το φυσικό χρήμα.
Η τηλεργασία, οι τηλεπωλήσεις, η τηλεκπαίδευση και τα τηλεταξίδια λόγω COVID είναι ήδη εδώ και έπεται και μεγαλύτερη συνέχεια.
Θα βιώσουμε τέλος και απολυταρχικά καθεστώτα που θα περνάνε με έμμεσο τρόπο τις ψηφιακές πολιτικές τους και τα νομοσχέδια της παγκοσμιοποίησης αλλά από την άλλη θα δημιουργηθούν και θα εξαπλωθούν κινήματα ελευθερίας και δημοκρατίας από ομάδες πολιτών που θα δημιουργήσουν πυρήνες αντίδρασης ώστε οι άνθρωποι να οργανωθούν και να επαναστατήσουν ανατρέποντας τέτοιες πολιτικές.
Μπαίνουμε λοιπόν από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 σιγά-σιγά σε μία νέα κοινωνία τύπου “Matrix” όπου πλέον η αντικατάσταση των ανθρώπων στην εργασία από ανθρωπο-δομές τεχνητής νοημοσύνης τείνει να είναι ένας από τους στόχους του επιστημονικού μέλλοντος και η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές ένας από τους βασικούς άξονες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Κρητικό κανάλι ο σπουδαίος Έλληνας αστροφυσικός και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών Μάνος Δανέζης τα πλεονεκτήματα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης θα είναι μεγάλα αν προβλέψουμε τα μειονεκτήματα και τις συνέπειες της πάνω στους ανθρώπους. Τίθεται εδώ ένα μεγάλο θέμα όμως όσον αφορά την Ηθική της επιστήμης. Ο επιστήμονας πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι Άνθρωπος πέρα από επαγγελματίας ή ερευνητής. Το μάθημα της ηθικής της επιστήμης θα πρέπει να διδάσκεται και να εισαχθεί σε όλα τα πανεπιστήμια. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή αυτών των πειραμάτων της νέας τεχνολογίας τα οποία μπορεί να ξεκινούν με καλές προθέσεις αλλά πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν και να χρησιμοποιηθούν για απάνθρωπους και ανήθικους σκοπούς. Με στόχο το οικονομικό κέρδος ή ότι άλλο μεγάλες επιχειρήσεις πιθανόν να δρουν και εναντίον της ανθρωπότητας. Στο τιμόνι τους και στους χρηματοδότες τους ίσως να υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να «ξεφύγουν» και να θεωρήσουν τον εαυτό τους σωτήρα. Δεν ξεχνάμε ότι ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν ο Χίτλερ και η ναζιστική Γερμανία με τα αποτρόπαια γενετικά πειράματα, όπου για αυτούς ο σκοπός αυτοβαφτίστηκε ιερός με θύματα χιλιάδες αθώους ανθρώπους.

Η μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο 21/12/2020

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό και ίσως καθόλου συμπτωματικό είναι ότι ενεργειακά και αστρονομικά η μεγάλη σύνοδος πραγματοποιείται στις 21/12/2020 την ίδια μέρα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο και για την ακρίβεια περίπου 6 ώρες μετά. Οι δύο αστρολογικοί χάρτες που προκύπτουν δεν έχουνε μεγάλη διαφορά όσον αφορά πλανητικές όψεις και μοίρες. Το κλειδί είναι η Σελήνη και η οικοθεσία του κάθε χάρτη που διαφοροποιούν τις αστρολογικές αποχρώσεις και ερμηνείες. Σημειωτέον ότι στις 21/12 θα έχουμε την και μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου καθότι Χειμερινό Ηλιοστάσιο.

Αναλύουμε τον χάρτη της μεγάλης συνόδου για την Αθήνα που για συντομογραφία θα την γράφουμε ως ΜΣ. Πραγματοποιείται στις 18:13:26 λίγο μετά τη δύση του ηλίου (17.10). Την στιγμή της συνόδου ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι ορατοί, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον στον Νοτιοδυτικό ορίζοντα. Καταρχάς να επαναλάβουμε ότι και μόνο η μοίρα στην οποία γίνεται η ΜΣ που είναι η πρώτη μοίρα του Υδροχόου υποδηλώνει μια πολύ μεγάλη και σημαντική έναρξη με ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ χροιά που αφορά την επόμενη εικοσαετία.

Βλέπουμε στον χάρτη ότι ΔΙΑΣ και ΚΡΟΝΟΣ συναντιούνται στον 7Ο οίκο (γωνιακό οίκο), που σημαίνει ότι οι ενέργειες της ΜΣ θα είναι πολύ δυνατές και θα έχουν να κάνουν με τους συνεταίρους μας και τους φανερούς εχθρούς μας. Υπάρχει ωφέλεια σε υπηρεσίες, εργαζόμενους, υγεία και σώματα ασφαλείας αλλά και ωφέλεια στην κυβέρνηση λόγω Δία (Κ10, Κ6) αλλά υπάρχει περισσότερη πίεση και δυσκολίες και επιβολή μέτρων και ελέγχου στον τουρισμό, στα ταξίδια, στα πανεπιστήμια αλλά και στις δανειακές μας υποχρεώσεις από τους συνεταίρους μας λόγω του παντοδύναμου Κρόνου (Κ8 και Κ9). Η ΜΣ σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο του 11ου οίκου σημαίνει ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και έκρυθμες καταστάσεις με επαναστατική διάθεση που θα προέρχονται από κοινωνικές ομάδες της χώρας μας σε σχέση με κάποιες από τις επιταγές του Δία και Κρόνου. Μέσο και τρόπος έκφρασης των αντιδράσεων θα είναι και το Internet λόγω 11ου οίκου.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον Αιγόκερω σε παραλληλία που συνεχίζεται με τους Δία και Κρόνο βρίσκεται και αυτός στον 7ο οίκο και δείχνει τον χειρισμό, το παρασκήνιο και την επιβουλή των συνεταίρων μας και τις κρίσεις που θέλουν να μας προκαλέσουν. Δείχνει όμως πέρα από τις προκλήσεις και την μετάλλαξη που θα υποστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας τα επόμενα χρόνια.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ένα από πιο σημαντικά στοιχεία του χάρτη είναι ο Ωροσκόπος στην 15η μοίρα του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και 22΄. Ο Ωροσκόπος αντιπροσωπεύει το κράτος σαν ολότητα, την υγεία του λαού, τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και την δημόσια εικόνα μας. Κυβερνήτης εδώ του ωροσκόπου για την Αθήνα και για όλη την Ελλάδα κατ’ επέκταση, είναι η ΣΕΛΗΝΗ, ο λαός. Στην 15η μοίρα του Καρκίνου από τη θεωρία των απλανών αστέρων βρίσκεται ο ΣΕΙΡΙΟΣ το πιο λαμπερό αστέρι του αστερισμού του μεγάλου Κυνός. Κατά τον Πτολεμαίο έχει φύση Δία και Άρη και δίνει πλούτο, αναγνώριση, πίστη και αφοσίωση και κάνει τα άτομα θεματοφύλακες και θεραπευτές. Δείχνει επίσης κίνδυνο για «δαγκώματα σκύλων» και εάν ανατέλλει όπως εδώ δίνει βασιλική διάκριση. Άρα τι πιο ελπιδοφόρο μακροπρόθεσμα για το κράτος μας, τον λαό μας, τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και την δημόσια εικόνα μας. Δίνει ελπίδα ότι η Ελλάδα θα κρατηθεί ως κράτος παρόλο τον πόλεμο που δέχεται από εχθρούς και τις διεθνείς αντιξοότητες. Επιπλέον η κυβερνήτης του ωροσκόπου η Σελήνη (ο λαός) βρίσκεται στον νυχτερινό αυτό χάρτη σε σύνοδο με το μεσουράνημα στο πιο ψηλό σημείο και σε πολύ καλή κατάσταση (in Hayz) βάσει της Ελληνιστικής που σημαίνει ότι ο λαός θα διατηρεί την δύναμη του και θα έχει την εξουσία τα επόμενα χρόνια. Επίσης πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα ένδειξη είναι και η μοίρα που βρίσκεται η Σελήνη η 27η των Ιχθύων, η μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης. Μπορεί να ερμηνευτεί αυτό ότι η οικονομική κατάσταση του λαού θα κρατηθεί καθώς και το ηθικό του και το βιοτικό του επίπεδο την επόμενη εικοσαετία. Ακόμα ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει ότι η κατάσταση του λαού δεν θα αλλάξει προς το χειρότερο λόγω της ΜΣ είναι ότι η Σελήνη αποχωρεί από σύνοδο με τον Ποσειδώνα και είναι στον χάρτη κενή πορείας.

Ο ΗΛΙΟΣ βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω που θεωρείται κοσμικά κρίσιμη μοίρα και μέσα στον έκτο οίκο του χάρτη που δεν θεωρείται ευνοϊκός οίκος, άρα η εξουσία της Ελλάδος περνάει και θα περάσει δύσκολες στιγμές και κρίσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα του έκτου που είναι οι εργαζόμενοι, οι υπηρεσίες του κράτους, τα σώματα ασφαλείας, το σύστημα υγείας αλλά και οι ασθένειες και οι επιδημίες. Επιπλέον το εν δυνάμει τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο υποδηλώνει κόντρες και διάσταση του λαού με την εξουσία.

Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε κυβέρνηση στους Ιχθείς βρίσκεται στον ένατο οίκο που είναι ο οίκος του Θεού, της φιλοσοφίας, της ανώτατης εκπαίδευσης και του πραγματικού νοήματος της ζωής. Είναι σαν να θέλει ο χάρτης να δείξει ότι υπάρχει Θεϊκή προστασία για την Ελλάδα μας. Ή θα μπορούσε να ερμηνευθεί και αλλιώς ότι ο Κ10 (η εκάστοτε κυβέρνηση) θέλει να παίξει τον ρόλο του Θεού για το έθνος, αλλά ο λαός απομακρύνεται από τον κυβερνήτη (Ποσειδώνα, ο Κ10) και οδεύει για το μεσουράνημα που σημαίνει ότι κρατάει την ισχύ και την δύναμή του και είναι αυτός ο πραγματικός εξουσιαστής. Είναι πολύ ευνοϊκό επίσης για τον λαό και την χώρα ότι ο ωροσκόπος του χάρτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον δυνατό Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον ένατο οίκο και φαίνεται από αυτό ότι ο λαός μας δεν θα χάσει την ελπίδα του και την πίστη του, στο τέλος θα αναδείξει και θα υποστηρίξει τον σωστό ηγέτη και θα έχει τις θεϊκές ενέργειες στο πλευρό του.

Ο ένατος οίκος που συμβολίζει τις σχέσεις με το εξωτερικό, την θρησκεία του κράτους, τα πανεπιστήμια και το νομικό σύστημα αλλά και τα ήθη και τα έθιμα κυβερνιέται εδώ από τον παντοδύναμο Κρόνο στον Υδροχόο ο όποιος βρίσκεται στον 7ο οίκο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον όγδοο οίκο που είναι οι οικονομικές μας σχέσεις με το εξωτερικό, τα δάνεια, οι κρίσεις και τα μοιραία γεγονότα τα οποία και αυτά δείχνουν ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο που βρίσκεται στον χάρτη στον 7ο οίκο, τον οίκο των συνεταίρων ή φανερών εχθρών μας. Εάν συνυπολογίσουμε και τον σύγχρονο κυβερνήτη των δύο ανωτέρω οίκων τον ΟΥΡΑΝΟ θα λέγαμε ότι όλες τις παραπάνω έννοιες θα υποστούν ανατροπές και αλλαγές στο μέλλον.

Ο πλανητοειδής ΧΕΙΡΩΝΑΣ που σε έναν χάρτη συμβολίζει το τραύμα και την θεραπεία, βρίσκεται στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ στον 10ο οίκο που συμβολίζει την κυβέρνηση. Δείχνει έλλειμμα θάρρους, πρωτοβουλίας και πολεμικής ετοιμότητας όλα όσα συμβολίζει ο ΚΡΙΟΣ που ταλανίζει την κυβέρνηση και που πρέπει να αποκτήσει για να προστατεύσει περισσότερο την χώρα. Αυτό το τραύμα στην εικόνα του ηγέτη φαίνεται και από το τετράγωνο του Ηλίου στον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό.

Ο Πλανήτης ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο που από τον Μάιο του 2018 ανατρέπει τα πάντα σε σχέση με το χρήμα και με τις ασφάλειες μας βρίσκεται εδώ στο σπίτι του στον 11ο οίκο που σημαίνει ότι οι αλλαγές οι ανατροπές και οι επαναστάσεις θα προέλθουν από τους κοινωνικούς χώρους και το διαδίκτυο αλλά και ότι το χρήμα μελλοντικά θα έχει ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ χροιά θα είναι άυλο και ψηφιακό (η ακμή του 11ου οίκου είναι στον Ταύρο(κυβερνήτης Αφροδίτη)).

Ο ΕΡΜΗΣ που συμβολίζει τη νεολαία, την 2η βαθμίδα της εκπαίδευσης (σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις επικοινωνίες και το εμπόριο βρίσκεται στην 2η μοίρα του Αιγόκερω μέσα στον 6ο (όχι ευνοϊκό οίκο) καμένος από τον Ήλιο που δείχνει πολύ χαρακτηριστικά ότι και τώρα και στο μέλλον η εκπαίδευση στις πιο βασικές τις βαθμίδες δυστυχώς θα υποφέρει από την εξουσία. Κυβερνιέται ο Ερμής από τον Κρόνο στον Υδροχόο δηλαδή από τους συνεταίρους ή φανερούς εχθρούς μας (Κρόνος στον 7ο οίκο). Επιπλέον δεν είναι σε καλή κατάσταση στον χάρτη και βρίσκεται και εκτός ορίων (OOB) που σημαίνει ότι έχει ακραία και απρόβλεπτη συμπεριφορά άρα και όλα όσα συμβολίζει θα κινηθούν ανάλογα. Επιπλέον σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον 10ο οίκο που σημαίνει ότι πραγματικά πλήττεται η νεολαία και η εκπαίδευση από το έλλειμμα σωστής μέριμνας από την ηγεσία. Επίσης η κατάσταση του Ερμή αστρολογικά σε ΚΑΥΣΗ δείχνει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χάσει και θα χάσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον την δύναμη και την αξιοπιστία τους. Αυτό συμβαδίζει και με τις ενέργειες της ολικής Ηλιακής Έκλειψης τις 14 Δεκεμβρίου 2020 που ευτυχώς δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα και στην οποία ο Ερμής είναι καμένος από τον Ήλιο και μάλιστα σε συγκλίνουσα κατάσταση καύσης με την έκλειψη και σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης το οποίο σημαίνει αποδυνάμωση και απώλεια ενέργειας του πλανήτη που συνεχίζεται και στην ΜΣ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε μια ανέμελη κατάσταση στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο (στην χαρά της) που σημαίνει ότι χρήματα θα εξακολουθούν να έρχονται στην Ελλάδα από την διασκέδαση και την εκπαίδευση και η δημιουργία και η καλή ζωή δεν θα λείψει από τον λαό μας σε μικρότερο βαθμό όμως και με σκαμπανεβάσματα γιατί κάνει χιαστί όψη με τον ΟΥΡΑΝΟ που σημαίνει θα υπάρχουν διλήμματα και ταλαιπωρίες και εναλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά. Είναι και σε παραλληλία η Αφροδίτη με τον Δία και τον Κρόνο της Μεγάλης Συνόδου πράγμα που δείχνει την άμεση εμπλοκή των οικονομικών της χώρας μας και της ευμάρειας της με την ΜΣ. Αυτή η εξάρτηση και η ασθένεια των οικονομικών φαίνεται και από την ακμή του 2ου οίκου του χάρτη και τον κυβερνήτη της τον ΗΛΙΟ που συμβολίζει την κυβέρνηση που με την σειρά της εξουσιάζεται από τον Κρόνο στον Υδροχόο στον 7ο οίκο, δηλαδή τρίτους. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον 3ο οίκο που αντιπροσωπεύει αστρολογικά τους ίδιους τομείς με τον ΕΡΜΗ.

Ο ΑΡΗΣ παντοδύναμος στον Κριό σε ορθή πλέον πορεία στον 10ο οίκο του χάρτη δείχνει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της. Το δε τετράγωνο ιδιομοιρίας Άρη με Πλούτωνα στον 7ο δείχνει ξεκάθαρα τον πόλεμο που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από πολλά μέτωπα και τις εχθρικές ενέργειες και την επιβουλή από τους Πλουτώνιους υπόγειους χειρισμούς των συνεργατών – εταίρων – φανερών εχθρών της πατρίδας μας. Η δύσκολη γωνία των 135 μοιρών Αφροδίτης και Άρη δείχνει την ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και των κοινωνικών ομάδων καθότι ο Άρης είναι μέσα στον 10ο και η Αφροδίτη κυβερνάει τον 11ο. Απευθείας από την φύση των πλανητών η όψη 135 μοιρών δείχνει διχασμό, εντάσεις, διάσταση απόψεων και έλλειψη συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ ανδρών και γυναικών και την ενέργεια να ρέει εμποδισμένα μεταξύ τους. Ίσως αυτό να σημαίνει και μείωση των γεννήσεων γιατί όλη αυτή η πολεμική ατμόσφαιρα Άρη – Πλούτωνα και Άρη – Αφροδίτης φέρνει εμπόδια και δεν αφήνει την χαρά και τον έρωτα αλλά και τα οικονομικά μας να ανθίσουν. Επίσης το ότι ο Άρης στον χάρτη της ΜΣ βρίσκεται στην 23η μοίρα του Κριού πολύ κοντά στην μοίρα της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω του Ιανουαρίου του 20 και στην μοίρα της συνόδου του Δία με Πλούτωνα τον Νοέμβριο του 20 δείχνει ότι τα αποτελέσματα της πανδημίας θα είναι ενεργά και θα έχουν μεγάλη και συντριπτική απήχηση στο μέλλον.

Από Άννα Μπήρου

(Οι πληροφορίες για τον Σείριο αντληθήκαν από το πρόσφατο βιβλίο της κας Μαίρης Γαλανού: «Παραδοσιακοί Απλανείς και Αστρολογία», εκδόσεις ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ).

Από την Άννα Μπήρου

https://astroteam.gr/