8/12 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το βράδυ, μαζί με τις θετικές της όψεις με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα μας βοηθά να σταθούμε στις λεπτομέρειες και να κάνουμε την διαφορά. Η ολοκλήρωση σε κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και σε ότι έχουμε δώσει ενέργεια, καθώς και η στήριξη όπου κρίνουμε πως είναι απαραίτητη είναι έντονα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο και να βάλετε όρια γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την διαδικασία ολοκλήρωσης του με επιτυχία.

Για τους Ταύρους, μπορεί να μπείτε σε σκέψεις σήμερα με το πλανητικό δυναμικό που υπάρχει. Ωστόσο είναι πολύ ευεργετική ημέρα για εσάς και μπορείτε μέχρι το βράδυ να βρείτε την άκρη του νήματος και να προχωρήσετε αποτελεσματικά.

Για τους Διδύμους, ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο σήμερα. Είτε σας αφορά άμεσα είτε έμμεσα είναι σίγουρο πως μέχρι το βράδυ το πλανητικό δυναμικό θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες και λύσεις.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ευελιξία στην επικοινωνία. Η προσαρμογή σε νέα δεδομένα θα είναι μια έξυπνη κίνηση από μέρους σας και θα ξεδιαλύνουν πολλά πράγματα που σας προβληματίζουν.

Για τους Λέοντες, κάτι που σχετίζεται με τις κτήσεις και τις αξίες σας έρχεται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και επίλυση. Εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα.

Για τους Παρθένους, η ημέρα είναι δική σας είτε ασχοληθείτε με ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε γινόμενη/ος το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με κάποιον τρόπο. Προσπαθήστε ωστόσο να δημιουργήσετε ταυτόχρονα τον προσωπικό σας “χώρο”, όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν ή να γίνουν όπως θα θέλατε. Ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κοιτώντας τις λεπτομέρειες.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας δείχνει σε τι πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας αυτή την στιγμή και που να ρίξετε το βάρος σας. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Για τους Τοξότες, είναι σίγουρο πως δεν έχετε την ελευθερία κινήσεως που θα θέλατε και πιθανά να νιώθετε άβολα ή ανικανοποίητη/ος. Εάν χρειαστείτε βοήθεια, καλό θα ήταν να την ζητήσετε και είναι σίγουρο πως θα σας δοθεί.

Για τους Αιγόκερους, η αυτοσυγκράτηση δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας ωστόσο σήμερα μπορεί να φέρει παραγωγικότητα. Μόνο εάν κάτι αξίζει τον κόπο θα μπείτε σε αυτή την διαδικασία και αυτή την στιγμή θα βρεθεί το κατάλληλο ερέθισμα.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να αφήσετε τα πολλά λόγια και να εστιάσετε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να λειτουργήσει. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά εμπόδια, εσείς εστιάστε στις λεπτομέρειες και είναι σίγουρο πως θα βρεθούν λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική όψη της με τους Δία/Κρόνο/Πλούτωνα ανεβάζει τους σφυγμούς. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια ή καθυστερήσεις λόγω των εξωτερικών δεδομένων ωστόσο είναι μια πολύ παραγωγική στιγμή για εσάς, εάν το επιθυμήσετε.

https://astroguide.gr/