Η ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με τομείς που σχετίζονται με τους άλλους. Μας προκαλεί να ζήσουμε περισσότερο ειρηνικά, να κρατήσουμε ισορροπίες, μακριά από εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η σχέση των Ήλιου/Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προσθέσει ένα αίσθημα αγωνίας για κάτι που θέλουμε πολύ αλλά δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας σπρώχνει να συνεργαστείτε και μέσω μιας διπλωματικής στάσης να κερδίσετε τα εύσημα. Καλό θα ήταν να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα παραμείνετε στην πορεία που έχετε επιλέξει. Μέσα από καθημερινές δραστηριότητες ή την καθημερινή σας εργασία μπορείτε να προσθέτετε όμορφες νότες και αποχρώσεις στην ημέρα σας.

Για τους Διδύμους, τα όνειρά σας πασπαλίζονται με ελπίδα και όμορφα ενδεχόμενα σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε όμορφα και δημιουργικά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι, τον ιδιωτικό σας χώρο ή κάτι που αφορά πολύ προσωπικά σας θέματα. Η ημέρα είναι δική σας αρκεί να επιλέξετε τον δρόμο της αλλαγής και όχι της ρουτίνας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μέσα από τους κατάλληλους ανθρώπους μπορείτε να περάσετε μηνύματα και ιδέες. Η επικοινωνία θα είναι πολύ εποικοδομητική αρκεί να σκέφτεσαι πως το αποτέλεσμα θα το φέρετε μέσα από συνεργασία.

Για τους Παρθένους, όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε ρυθμό και εσείς χρειάζεται με ηρεμία να δείτε πως θέλετε να κινηθείτε σχετικά με ένα ζήτημα σημαντικό για εσάς. Ένα οικονομικό θέμα ή κάτι το οποίο έχει αξία για εσάς έρχεται στο προσκήνιο για διερεύνηση.

Για τους Ζυγούς, η ημέρα είναι δική σας. Μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την εικόνα σας στον κόσμο γύρω.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να κάνετε μια στάση για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να ξεκουραστείτε ψυχικά ή/και σωματικά. Ο άλλος είναι για να μπορέσετε να δείτε την πανοραμική εικόνα για κάτι που σας ενδιαφέρει ώστε να ανακαλέσετε/αλλάξετε/μετασχηματίσετε εάν το κρίνετε απαραίτητο.

Για τους Τοξότες, οι φιλικές και οι επαγγελματικές σχέσεις παίρνουν διαφορετικές αποχρώσεις σήμερα. Ο ουράνιος θόλος είναι υποστηρικτικός για ενέργειες οι οποίες χρειάζονται συνεργασία, ομορφιά και χάρη.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα μπορεί να έχει προκλήσεις αλλά είναι πολύ ευνοϊκή εάν φερθείτε έξυπνα. Η διπλωματική στάση μπορεί να σας φέρει αναγνώριση είτε προσωπική είτε μέσα από ένα εγχείρημα που δουλεύετε αυτό το διάστημα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα η ποιότητα έχει σημασία και όχι η ποσότητα σε ότι και αν κάνετε. Κρατήστε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά και προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Ωστόσο επειδή δεν είναι εύκολη ημέρα κρατήστε αποστάσεις από ότι μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή να σας αγχώσει.

https://astroguide.gr/