ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ 

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό και η υπόλοιπη πλανητική δυναμική στον ουράνιο θόλο, μας θέλει σε επιφυλακή κυρίως με ότι σχετίζεται με τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες μας επιθυμίες και τις πραγματικές μας ανάγκες. Ένας σχετικός επανέλεγχος σε ότι είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή μας, θα μας βοηθήσει να στοχεύσουμε περισσότερο δημιουργικά και να πάρουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα λύνονται ερωτηματικά και απορίες που έχετε το τελευταίο διάστημα για κάτι που σας απασχολεί. Η ανασκαφή σε βαθύτερες σας ανάγκες αλλά και φόβους που σας απομακρύνουν από τον στόχο σας θα είναι αποτελεσματική.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε χώρο στα συναισθήματά σας. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να τα μεγεθύνει, με αποτέλεσμα να χάνετε την αντικειμενικότητά σας. Καλό θα ήταν να τους δώσετε σημασία ώστε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες.

Για τους Διδύμους, κάτι μπορεί να σας κρατάει πίσω σήμερα αλλά δεν είναι άλλο παρά φόβοι και ανασφάλειες δικές σας. Η αντικειμενική υπόσταση είναι πιθανά άλλη, οπότε καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τον δρόμο που σας δείχνει.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα να αναλογιστείτε τι από όλα αυτά που κάνετε προέρχονται από δικές σας επιθυμίες ή από πεποιθήσεις οι οποίες σας τις έχουν επιβάλει. Μέσα από σκέψη και γνώση μπορείτε να απελευθερωθείτε.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός είναι πολύ έντονη σήμερα. Ο μόνος δρόμος που είναι ανοιχτός είναι εκείνος ο οποίος ζητά από εσάς πρώτα ένα ξεσκόνισμα και εκκαθάριση.

Για τους Παρθένους, μια ειλικρινή και αληθινή στάση σήμερα είναι προτεινόμενη εάν θέλετε να επικοινωνήσετε τα μηνύματά σας και να ακουστούν. Κρατηθείτε σε αντικειμενικά πλαίσια.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να μην είναι μια εύκολη ημέρα η σημερινή αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι απελευθερωτική. Ασχοληθείτε με ότι χρειάζεται ταξινόμηση, τακτοποίηση και εκκαθάριση. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο όλο. Την δύναμη της θέλησης την έχετε, το μόνο που μπλοκάρει την ενέργεια είναι ο φόβος της απόρριψης. Ακολουθήστε αυτό που λέει η διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, η αισιοδοξία σας είναι η κινητήριος σας δύναμη και είναι γεγονός πως ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα εσείς δυνατά στοχεύετε μπροστά. Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για ενέργειες που εμπεριέχουν αλήθειες, όραμα και την πίστη κυρίως ενεργή.

Για τους Αιγόκερους, η δημιουργία μιας νέας κατάστασης είναι παρούσα. Σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμα σας αξιοποιώντας τις γνωριμίες και τις συνδέσεις που έχετε με ομάδες ανθρώπων.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό. Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται ακόμη και εάν τις αξιολογείτε μικρής σημασίας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Σκορπιό και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία έρχονται από την δική σας επιθυμία και ανάγκη και όχι επειδή σας το επιβάλει το περιβάλλον σας.https://astroguide.gr/