ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις. Απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με συναισθηματικές, ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Η Ηλιακή Έκλειψη απόψε το βράδυ στο ζώδιο του Τοξότη μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες μας και κυρίως την ανάγκη να εξερευνήσουμε νέα εδάφη και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός σε μια κατάσταση η οποία περιέχει περισσότερο πάθος και ενέργεια είναι έντονη. Αφήστε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει εκεί που οι αισθήσεις σας θα ζωντανέψουν.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να βάλετε ένα τέλος σε ότι σας σκοτεινιάζει και μπλοκάρει την ενέργεια σας. Η επικοινωνία είναι σημαντική αυτή την στιγμή για να ξεδιαλύνετε το τοπίο γύρω και μέσα σας.

Για τους Διδύμους, η Ηλιακή Έκλειψη απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες σχετικά με τις σχέσεις, τις συνεργασίες ή τους φίλους σας. Η φύση της συγκεκριμένης Έκλειψης είναι λυτρωτική, με την έννοια πως μπορείτε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε αρνητικό σας βαραίνει μέσα στον μικρόκοσμό σας.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση η οποία είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας εργασία ή ρουτίνα, αυτή την στιγμή μπορεί να ξεκαθαριστεί. Εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν και να μπείτε σε έναν καλύτερο ρυθμό.

Για τους Λέοντες, η χαρά και η δημιουργία παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση και η επιθυμία να τις έχετε στην ζωή σας καθημερινά μεγεθύνεται. “Τι είναι αυτό που πραγματικά ζητά η καρδιά σας αυτή την στιγμή να κάνετε;” είναι το καίριο ερώτημα.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικούς τομείς ενεργοποιεί η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη με κέντρο εσάς. Εκκρεμότητες είναι ανοιχτές και τις βιώνετε σαν να σας στραγγίζουν την ενέργεια, Εάν δεν ασχοληθείτε με αυτές, δεν θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτή την αίσθηση.

Για τους Ζυγούς, η πίεση της αποψινής Ηλιακής Έκλειψης κινητοποιείται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σας. Είτε νιώθετε πως δεν γίνεστε κατανοητή/ός είτε δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για άλλους λόγους, καλό θα ήταν να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο για να αποφορτίσετε την συσσωρευμένη ενέργεια.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή την περίοδο των Εκλείψεων. Ένα δυναμικό έργο θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή γιαυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Δημιουργικά και έντονα, χωρίς πολλές σκέψεις.

Για τους Τοξότες, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας απόψε το βράδυ σας βάζει σε σκέψεις. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και ποικίλα γιαυτό δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις εκτός και εάν σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας.

Για τους Αιγόκερους, μην πιστεύετε όλα όσα νομίζετε αλλά και όλα όσα ακούτε σήμερα. Μπορεί η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε να μην είναι η πιο σύντομη ή η πιο απλή, αλλά είναι σίγουρο πως θα φτάσετε στον προορισμό σας εάν αφουγκραστείτε την στιγμή.

Για τους Υδροχόους, η κοινωνικότητά σας και ο τρόπος που θα καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα είναι το κύριο ζήτημα της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για εσάς. Χρειάζεται να σκεφτείτε και πιθανά να δείτε με μια νέα ματιά τους ανθρώπους και τις ομάδες που σας περιβάλλουν.

Για τους Ιχθύες, οι ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε αυτή την στιγμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους έρχονται στην επιφάνεια προς συζήτηση. Καλό θα ήταν να δείτε εάν πραγματικά υπάρχει ισορροπία.https://astroguide.gr/