17/12 ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μας βοηθά να δούμε την πανοραμική εικόνα μιας κατάστασης ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα τα δεδομένα. Πριν πάρουμε αποφάσεις ή προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες με λογική και στεκούμενοι σε αντικειμενικά δεδομένα θα είναι ευκολότερο να κάνουμε την σωστή επιλογή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Οι αμφιβολίες χρησιμεύουν μόνο εάν είστε διατεθειμένη/ος να αλλάξετε κατεύθυνση ή να διορθώσετε κάτι στην πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ταύρους, είναι ανάγκη σήμερα να πιστέψετε στις δυνάμεις σας ανεξάρτητα εάν εξωτερικά γεγονότα καθυστερούν την εξέλιξη σε κάτι που θέλετε. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος από αυτόν που έχετε υπολογίσει.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε την δύναμη να βρεθείτε μπροστά σε μια πρόκληση και να δουλέψετε αποτελεσματικά, ανεξάρτητα τα εμπόδια. Ομάδες ανθρώπων και γενικότερα φίλοι είναι κοντά σας υποστηριχτικά.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στο πρόγραμμά σας. Σταθείτε υποστηρικτικά σε ανθρώπους που σας το ζητούν γιατί το έχουν ανάγκη.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Ανεξάρτητα εάν αφορά σχέσεις, φιλίες ή συνεργασίες είναι καλή ημέρα να ανακαλύψετε νέους τρόπους σύνδεσης με εκείνους.

Για τους Παρθένους, είναι απόλυτα σίγουρο πως η βεβαιότητά σας πηγάζει από την γνώση, εμπειρία και ικανότητα να διακρίνετε το σωστό και το λάθος. Σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε νέους δρόμους, οι οποίοι θα σας οδηγήσουν ευκολότερα στον στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα το φόρτο εργασίας ή υποχρεώσεων, σήμερα χρειάζεται να κάνετε κάτι για εσάς, κάτι το οποίο θα σας ικανοποιήσει και θα σας δώσει χαρά. Εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα έχετε καθαρό μυαλό και η σκέψη σας είναι περισσότερο στοχευμένη. Αυτό συνεπάγεται καλύτερη επαφή με οτιδήποτε κινείται γύρω και μέσα σας. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως ότι μπορεί να ανανεώσει την πίστη σας.

Για τους Τοξότες, εάν σήμερα έχετε αμφιβολίες για κάτι αυτό σημαίνει πως θέλετε να προβείτε σε αλλαγές και σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τις κάνετε. Με το χέρι στην καρδιά και με όλη την ειλικρίνεια που σας διέπει.

Για τους Αιγόκερους, διαχείριση χρημάτων, κτήσεις, γενικότερα οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Μην αφήσετε κανέναν να μειώσει προσωπικές σας αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει σταθερότητα στα βήματά και στις δράσεις σας. Ο σκοπός σήμερα είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες όπου αυτές για κάποιον λόγο έχουν κλονιστεί.

Για τους Ιχθύες, οι πολλές νοητικές διεργασίες σήμερα ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν και να μπερδευτείτε περισσότερο από όσο ήσασταν μπερδεμένη/ος πριν. Αποφύγετε περίπλοκες συζητήσεις και επαφές.https://astroguide.gr/