19/12 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ 

Η Σελήνη στους Ιχθύες μετά το μεσημέρι συνδυαστικά με την θετική όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα προσθέτουν στο ενεργειακό της ημέρας νότες ευαισθησίας, θαλπωρής και ενσυναίσθησης. Η επαφή με τον πόνο του άλλου βοηθά να αποδεχθούμε δικά μας συναισθήματα, ερχόμενοι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι σήμερα. . .

Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό θα είναι έντονη αλλά δεν μοιάζει να είναι αρκετό εάν δεν θελήσετε να κάνετε και τις απαραίτητες αλλαγές που σας ωθεί η καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφήστε όμορφα συναισθήματα να καλλιεργηθούν και να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την βοήθεια που λαμβάνετε από άλλους ανθρώπους. Τα μηνύματα έρχονται από τα βάθη της ψυχής σας και είναι πολύ σημαντικά.

Για τους Διδύμους, σήμερα ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με τους άλλους ανθρώπους μπορείτε να καταλάβετε πολλά σχετικά με την δική σας πορεία. Καλές ιδέες έρχονται και σας βοηθούν στην διαδρομή για την επιτυχίας σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην φοβηθείτε πως μπορεί άλλοι να σας κρίνουν λάθος. Η επαφή με τα συναισθήματά σας θα σας δείξει τον τρόπο να προστατευτείτε και είναι το μόνο που πρέπει να σας ενδιαφέρει.

Για τους Λέοντες, η ανησυχία είναι πολύ χρήσιμη τέτοιες στιγμές που νιώθετε την ανάγκη να προστατεύσετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς, είτε αφορά μια κατάσταση είτε την ίδια την αυτοεκτίμησή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας με όποιον τρόπο μπορείτε.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε άλλους ανθρώπους σήμερα ανεξάρτητα το προσωπικό κόστος θα σας οδηγήσει να σπαταλήσετε την ενέργεια σας χωρίς πραγματικό λόγο. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και πράξτε κατά περίπτωση.

Για τους Ζυγούς, η θέληση είναι αυτή που θα σας σπρώξει προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα. Γνωρίζετε πως είστε ο κύριος του εαυτού σας και είστε η μόνη/ο μόνος που μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για την προσωπική σας πρόοδο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται προσοχή κυρίως σε θέματα σπατάλης. Είτε αφορά οικονομικά ζητήματα είτε προσωπικά υπάρχει το ρίσκο να σπαταλήσετε ή να σπαταληθείτε εάν δεν πράξετε με σύνεση, σκεπτόμενη/ος την αντικειμενική αξία μιας κατάστασης ή ενός αντικειμένου.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάσετε τα κείμενο πίσω από τα λόγια που θα ακούσετε, να νιώσετε τα πραγματικά συναισθήματα που νιώθει το άτομο που έχετε απέναντι σας, να κατανοήσετε πολλά πράγματα με γυμνό μάτι. Εκμεταλλευτείτε αυτή την μοναδική ευκαιρία.

Για τους Αιγόκερους, αυτή την στιγμή μπορείτε να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ζητηθεί και οτιδήποτε θελήσετε. Ωστόσο θα είστε περισσότερο παραγωγική/ός εάν τιθασεύσετε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Υδροχόους, οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους τρόπο και τους δικούς τους ρυθμούς. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει κατανοητό ειδικά σήμερα που θέλετε να βοηθήσετε έναν άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και θα προσπαθήσετε να μπείτε στην θέση του.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως άλλοι μπορεί να λειτουργούν πιεστικά είτε γιατί θέλουν κάτι από εσάς είτε γιατί έτσι το νιώθετε εσείς αλλά σήμερα είναι η ημέρα σας. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ακολουθήστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

https://astroguide.gr/