20/12 ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ – ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – 

Έχουμε πολλές αλλαγές στον ουράνιο θόλο αυτές τις ημέρες, πολύ σημαντικές και οι οποίες θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με τον Κρόνο, ο Ήλιος περνά αύριο στο ζώδιο του Αιγόκερω με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ο Ερμής απόψε το βράδυ αλλάζει επίσης ζώδιο. Ας δούμε τι θα φέρει ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών, Ερμής, μέχρι 9 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέση του Ερμή στο Αιγόκερω ευνοεί τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Νέες ιδέες και σκέψεις, μέχρι 9 Ιανουαρίου, θα σας βοηθήσουν με πρακτικότητα και σωστό προσανατολισμό να κινητοποιηθείτε και να κάνετε την καλύτερη χρήση των πληροφοριών που θα λαμβάνετε.

Για τους Ταύρους, η σταθερότητα σας είναι το πλεονέκτημά σας και η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις άστοχες κινήσεις. Μέχρι 9 Ιανουαρίου μπορείτε να συνδεθείτε λειτουργικά με ότι μπορεί πραγματικά να φέρει απολαβές σε όποιο επίπεδο σας ενδιαφέρει και θέλετε να φέρετε ανάπτυξη.

Για τους Διδύμους, με τον Ερμή στον Αιγόκερω πολλά πράγματα θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν και τίποτα. Με σθένος και αποφασιστικότητα θα υπερασπιστείτε αυτό που δικαιούστε ή ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Για τους Καρκίνους, εργασιακά θέματα φέρνει στην επιφάνεια ο Ερμής στον Αιγόκερω, ζητώντας από εσάς να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής κινούμενη/ος σε πιο στέρεα εδάφη. Μέχρι 9 Ιανουαρίου είναι η καταλληλότερη στιγμή να οριοθετήσετε και να πλαισιώσετε αυτό που είναι δικό σας και δικαιωματικά σας αναλογεί κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείτε που σπαταλάτε την ενέργεια σας και που μπορεί να βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας με περιττή κούραση ή με τολμηρά ανοίγματα. Μέχρι 9 Ιανουαρίου η σωστή κρίση και η φρόνηση θα είναι οι σύμμαχοι σας.

Για τους Παρθένους, η πρακτικότητά σας και το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις λεπτομέρειες στο κάθε τι που προκύπτει είναι το φόρτε σας και ο Ερμής στον Αιγόκερω έρχεται να σας βοηθήσει αυξάνοντας την διπλωματική σας στάση. Μέχρι 9 Ιανουαρίου η ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε μια σειρά και τάξη, θα είναι μοναδική.

Για τους Ζυγούς, οι κοινοί στόχοι θα είναι το κύριο θέμα με τον Ερμή στον Αιγόκερω κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Μέχρι 9 Ιανουαρίου ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα σας δώσει τις κατάλληλες κατευθυντήριες οδηγίες ώστε να κερδίσετε την καλύτερη συνεργασία και να υπάρξουν οφέλη μέσα από συγκεκριμένους ρόλους.

Για τους Σκορπιούς, η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω γιαυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε συγκεκριμένο πλαίσιο σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Μέχρι 9 Ιανουαρίου η επικοινωνία, σε καθημερινό επίπεδο, θα σας δίνει πληροφορίες για το πώς θα δομήσετε τις ιδέες σας και να ωριμάσουν οι σκέψεις σας.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε αφορά τα οικονομικά είτε τα συναισθηματικά σας. Μέχρι 9 Ιανουαρίου δεν χρειάζεται να γίνεται αυστηρή/ός γιατί θα πάει κόντρα στην φύση σας αλλά μπορείτε να βάλετε όρια και πλαίσιο όπου εσείς νιώθετε πως θα ήταν χρήσιμο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει ετοιμόλογους και αυξάνει την εξωστρέφεια σας, κάτι που το έχετε ανάγκη αυτή την στιγμή. Μέχρι 9 Ιανουαρίου θα λαμβάνετε πληροφορίες καθώς και θα περνάτε μηνύματα με μεγαλύτερη ευκολία, φέρνοντας εξελίξεις σε υποθέσεις σας ενδιαφέρουν.

Για τους Υδροχόους, με την θέση του Ερμή στον Αιγόκερω αυξάνεται η διαίσθησή σας καθώς και η πίστη σας σε κάτι που το έχετε ανάγκη. Μέχρι 9 Ιανουαρίου τα μηνύματα που λαμβάνετε είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από το ασυνείδητό σας είναι πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να τα προσπεράσετε.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε σε ομάδες ανθρώπων και γενικότερα σε ένα περισσότερο ευρύ κοινό. Μέχρι 9 Ιανουαρίου άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν στο όραμά σας και απολαβές φαίνεται να έρχονται από τον κόπο και τον μόχθο των προηγούμενων μηνών.https://astroguide.gr/

Tags: