ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Με την Σελήνη στον Λέοντα υποδεχόμαστε το Νέο Έτος η οποία γεμίζει με θέρμη την καρδιά μας και μας σπρώχνει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Η σχέση της Σελήνης και του Ήλιου με τον πλανήτη Ουρανό δηλώνουν πως οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και μόνο μέσα από την “αλλαγή” πραγματικά μπορούμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε τα βήματα που επιθυμούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη κινείται σήμερα σε πολύ προσωπικό τερέν και σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Οι επιθυμίες σας είναι πολύ δυνατές και έχετε το απαραίτητο σθένος, αφήνοντας άσκοπες μάχες στην άκρη, να τις διεκδικήσετε.

Για τους Ταύρους, κρατήστε ότι πιο όμορφο από την προηγούμενη χρονιά και χρησιμοποιήστε το ως καύσιμο για να προχωρήσετε περισσότερο λειτουργικά αυτή την Νέα Χρονιά. Μην δώσετε δεύτερη ευκαιρία εκεί που η πρώτη απέτυχε παταγωδώς.

Για τους Διδύμους, είναι αλήθεια πως οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές αυτή την στιγμή. Είναι όμως επίσης αλήθεια πως εάν καταφέρετε να επιλέξετε κάτι που πραγματικά ικανοποιεί την καρδιά σας, αυτή την στιγμή μπορείτε να το κερδίσετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κάντε μια στάση και δείτε την αντικειμενική πλευρά ενός ζητήματος που σας απασχολεί. Γνωρίζετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε για να εκτιμήσετε τις περιστάσεις.

Για τους Λέοντες, η δεκτικότητά σας είναι σημαντικό χαρτί στα χέρια σας σήμερα. Μπορείτε να πετύχετε πράγματα, αρκεί να το επιθυμήσετε. Η επικοινωνία συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία.

Για τους Παρθένους, ευκαιρίες και λύσεις δίνονται μέσα από σκέψη σήμερα. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή εάν αποφασίσετε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με ανθρώπους που εκτιμάτε.

Για τους Ζυγούς, η ισορροπία που ζητάτε έρχεται μέσα από δράσεις οι οποίες σχετίζονται και με άλλους ανθρώπους. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας ακόμη και εάν πιστεύετε πως εσείς μόνο μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια λογική σειρά.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε ένα διάλλειμα μπορεί να φαντάζει παράξενο αυτή την περίοδο που διανύουμε αλλά είναι μια αλήθεια για εσάς. Αποφύγετε την συσσώρευση υποχρεώσεων όσο το δυνατό είναι εφικτό.

Για τους Τοξότες, η Νέα Χρονιά ξεκινά με την ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς που θα σας ευχαριστήσουν. Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον θα είναι έντονη και μπορείτε πραγματικά να ικανοποιήσετε αυτή σας την επιθυμία εάν το βάλετε στο μυαλό σας.

Για τους Αιγόκερους, όλες αυτές οι τελευταίες ημέρες είναι δυνατές και φέρνουν εξωτερικά γεγονότα ή δημιουργούν εσωτερικές διεργασίες. Είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα που ζητάτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κάτι μπορεί να πάρει μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που έχει πραγματικά. Η ουδέτερη στάση θα είναι η καλύτερη εκδοχή στην περίπτωση που αισθανθείτε πως βγαίνετε από την ζώνη ασφαλείας.

Για τους Ιχθύες, η ενεργητική στασιμότητα είναι πολύ χρήσιμη ενέργεια εάν νιώθετε πως δεν μπορείτε σήμερα να βγάλετε άκρη κυρίως με τις σκέψεις σας. Αφουγκραστείτε την στιγμή και είναι σίγουρο πως η διαίσθησή σας θα είναι πολύ βοηθητική ώστε να καταλήξετε κάπου.

https://astroguide.gr/