ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα με τις ευνοϊκές της όψεις με Άρη και Αφροδίτη ανεβάζει την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Εστιάστε σε ότι πραγματικά μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να δώσετε ζωή σε οτιδήποτε έχει πολύτιμη αξία για εσάς. Αφήνοντας για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις λόγω των ημερών αφεθείτε στην ροή και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Ταύρους, ακόμη και εάν οι εξωτερικές συνθήκες δημιουργούν εμπόδια στον δρόμο σας δεν μπορούν να σας κρατήσουν συναισθηματικά μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφήστε τις μικρο-διαφωνίες και εστιάστε στην ουσία του πράγματος.

Για τους Διδύμους, σήμερα σταθείτε στις λεπτομέρειες. Λύσεις έρχονται μέσα από την επικοινωνία, αρκεί να είστε ανοιχτή/ός και ευέλικτη/ος. Σχέδια που κάνετε μπορεί αυτή την στιγμή να χρειάζονται επανατοποθέτηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι σε κάτι που είναι ενεργό και πραγματικά δεν γνωρίζετε προς ποια κατεύθυνση να προχωρήσετε. Επανεξετάστε το και καλό θα ήταν να μην κάνετε μακροχρόνια σχεδιαγράμματα. Ένα βήμα την φορά.

Για τους Λέοντες, ακόμη και εάν προτιμάτε να κρατήσετε για εσάς πράγματα τα οποία σας στεναχωρούν και να δείξετε την καλή και χαρούμενη πλευρά σας, δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Η Σελήνη στο ζώδιο σας ζητά αυθεντικότητα και διαφάνεια.

Για τους Παρθένους, σκέψεις έρχονται έντονα στο μυαλό σας και προσπαθείτε να τις ταξινομήσετε. Είναι μια πολύ δημιουργική διεργασία η οποία θα σας οδηγήσει στις λύσεις που ζητάτε. Η διαίσθησή σας θα είναι πάρα πολύ βοηθητική.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ανεξάρτητα εάν είναι ημέρες εορτών οι σκέψεις σας ταξιδεύουν στην εργασία σας και το πώς θα πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις δράσεις σας. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να γίνει μέσω συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς.

Για τους Σκορπιούς, η αυτοεκτίμησή σας είναι το κύριο ζήτημα της σημερινής ημέρας. Κάντε σκέψεις, κινήσεις και δράσεις οι οποίες στοχεύουν στο να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά σε μια φιλοδοξία σας.

Για τους Τοξότες, κάτι σας έχει κουράσει και σήμερα έρχεται με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι και τι χρειάζεται να προσθέσετε ώστε να γίνει περισσότερο ενδιαφέρον και να νιώσετε χαρά.

Για τους Αιγόκερους, βρίσκεστε σε περίοδο επιλογών αυτή την στιγμή και είναι πολύ σημαντικά τα βήματά που πρέπει να κάνετε. Άνθρωποι που εκτιμάτε είναι κοντά σας και μπορείτε να συζητήσετε τους προβληματισμούς ή τις ιδέες σας.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας είναι ενεργή και οι εμπνεύσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Κρατήστε την αγκαλιά σας ανοιχτή και εκφραστείτε με αγάπη και συμπόνια, βοηθώντας αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα ή φόβοι έρχονται στο προσκήνιο σήμερα προς αξιολόγηση. Η αντικειμενική σας ματιά ταυτόχρονα με την διαίσθησή σας θα είναι η βοήθεια για να βάλετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε μια σειρά.

https://astroguide.gr/