Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ! 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα απέναντι από τον Χείρωνα μας φέρνει σε επαφή με την πραγματική διάσταση των καταστάσεων γύρω και μέσα μας. Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει απλότητα, ομορφιά και μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Χείρωνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι ενεργοποιεί τις σχέσεις που έχετε είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή ζητά την πρέπουσα σημασία με ωριμότητα σε αυτούς τους τομείς μπαίνοντας για λίγο στην θέση του ανθρώπους που έχετε απέναντί σας.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις σήμερα μπορεί να σας βγάζουν εκτός προγράμματος ή να σας αλλάζουν τα δεδομένα που είχατε μέχρι χτες. Η καθημερινή σας ρουτίνα ή κάτι στην εργασία σας σήμερα ζητά την προσοχή σας.

Για τους Διδύμους, το να νιώσετε χαρά και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση σήμερα, το βλέπετε πως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους και χρειάζεται και εσείς να βάλετε την καλή σας θέληση.

Για τους Καρκίνους, το σπίτι, η οικογένεια, ή η προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να νιώθετε πως σας κουράζει. Χρειάζεται μια επιπλέον προσπάθεια για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να διατηρήσετε μια ήρεμη κατάσταση γύρω και μέσα σας.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται να γίνει με μεγάλη ενσυναίσθηση από μέρους σας. Οι ψυχικές φορτίσεις είναι έντονα ενεργοποιημένες και χρειάζεται να βάλετε όλη την θαλπωρή και την ζεστασιά που έχετε στην καρδιά σας για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Για τους Παρθένους, σήμερα όλα μπορεί να σας φαίνονται μάταια ή να μην μπορείτε να δείτε καθαρά αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσάς. Εάν χαλαρώσετε και κοιτάξετε τα πράγματα με τα μάτια της καρδιάς, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε πραγματικά να πετύχετε πολλά πράγματα και να προχωρήσετε τα βήματά σας με ασφάλεια. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε την στιγμή που μπαίνετε στην θέση του άλλου είναι να κρατήσετε παράλληλα την θέση σας ακλόνητη στις δικές σας επιθυμίες και στόχους.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε αδύναμη/ος ή πως άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Ανεξάρτητα εάν αληθεύει ή όχι, σημαντικό είναι να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το όποιο βήμα θέλετε να κάνετε, χωρίς δισταγμό.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να δείξετε μεγαλύτερη πυγμή για κάτι που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας. Η προσωπική σας ελευθερία είναι σημαντική και χρειάζεται να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να το πετύχετε.

Για τους Αιγόκερους, μην αφήνετε καταστάσεις ανεκμετάλλευτες ακόμη και εάν η ενέργειά σας νιώθετε πως είναι πεσμένη σήμερα. Κάτι πολύ σημαντικό ξεκινά και εσείς χρειάζεται με δύναμη και σθένος να είστε σε ετοιμότητα.

Για τους Υδροχόους, η πίστη σε μια κατάσταση είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα. Ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις, με ευελιξία μπορείτε να μετακινήσετε και βουνά, εάν το θελήσετε.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να πολώσετε τα αντίθετα θα είναι εντονότερη σήμερα με τα ανάλογα πλανητικά δρώμενα. Η ανάγκη να δραπετεύσετε δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε σε βάθος χρόνου. Καλύτερα να εστιάσετε σε ότι μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει μια γέφυρα.

https://astroguide.gr/