ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!

Λίγο πριν ο Άρης αλλάξει ζώδιο, η Σελήνη στον Ζυγό μας προσκαλεί να ζήσουμε περισσότερο ειρηνικά με τους ανθρώπους δίπλα μας. Η διπλωματική στάση και οτιδήποτε μπορεί να κρατήσει της ισορροπίες μας βοηθά να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε περισσότερο δημιουργικές και αρμονικές καταστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας ακόμη και εάν δεν το θέλετε σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τους άλλους ανθρώπους σήμερα. Προσπαθήστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και ακούστε τι έχουν να σας πουν.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να κάνετε πράγματα τα οποία για κάποιον λόγο έχουν μείνει στην μέση. Επιλέξτε τι είναι αυτό που είναι περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς και προχωρήσετε με ευελιξία.

Για τους Διδύμους, σημαντικά πράγματα στην ζωή σας δεν ξεθωριάζουν. Απεναντίας, σήμερα, μπορείτε να τα πασπαλίσετε με αγάπη και όμορφα συναισθήματα δίνοντάς τους ξανά την ζωντάνια που χρειάζονται.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση από πολύ μικρά πράγματα. Το σπίτι, ο ιδιωτικό σας χώρος ή κάτι που για εσάς είναι σημαντικό μπορείτε να το φροντίσετε και να το αναδείξετε με νέες πινελιές.

Για τους Λέοντες, σήμερα χρειάζεται να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους για να φέρετε την εξέλιξη που θέλετε. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική και μπορεί να γίνει εποικοδομητική με την ανταλλαγή απόψεων.

Για τους Παρθένους, ακόμη και εάν σας πιέζουν οι χρόνοι ή εσείς νιώθετε πως θέλετε να ολοκληρώσετε κάτι που αγχώνει, σήμερα χρειάζεται να πάρετε τον χρόνο σας. Όλα εξελίσσονται και εσείς έχετε την ικανότητα να αντεπεξέλθετε στις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει με επιτυχία.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί να δεσμευτείτε με ότι υπόσχεται αρμονία, ισορροπία και κυρίως ομορφιά. Ασχοληθείτε με αυτό που μπορεί να βοηθήσει στην εικόνα και προβολή σας.

Για τους Σκορπιούς, οι ρυθμοί σήμερα χρειάζεται να χαλαρώσουν. Η δύναμή και η θέληση σας είναι ισχυρές αλλά η ημέρα ζητά περισσότερη απλότητα και να γίνουν τα πράγματα με μεγαλύτερη ηρεμία.

Για τους Τοξότες, οι φιλικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Με κάποιον τρόπο σας ζητείτε να συνδυάσετε τα θετικά τους στοιχεία και να τα χρησιμοποιήσετε για έναν κοινό στόχο/όραμα.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη σας σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει δυναμική θα είναι αισθητή. Εάν δεν είναι η εργασία σας λόγω των συνθηκών, θα είναι κάτι το οποίο πραγματικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παραγωγικά σε έναν άλλον τομέα που επιθυμείτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μια ιδέα μπορεί να αναπτυχθεί και να σας οδηγήσει σε παραγωγικούς δρόμους. Αφήστε την φαντασία σας ενεργή και εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με βαθύτερες επιθυμίες σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι να μην μεγεθύνετε περισσότερο από όσο είναι η πραγματική διάσταση των πραγμάτων χάνοντας την αντικειμενικότητά τους.

https://astroguide.gr/