ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η σχέση του Ερμή με τον Άρη σήμερα μπορεί να μας δυσκολέψει στο να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας αλλά η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει την διαίσθησή μας σε ασυνήθιστα επίπεδα φέρνοντας εμπνεύσεις πολύ χρήσιμες και υποστηρικτικές στις δημιουργικές ή/και καλλιτεχνικές μας προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερα στρώματα επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα σε εσάς. Σκέψεις και συναισθήματα τα οποία νιώθετε πως πρέπει να ταξινομηθούν μπορεί να σας βάζουν σε μια δύσκολη διαδικασία αλλά είναι πολύ ευεργετική με το αποτέλεσμα που θα φέρει.

Για τους Ταύρους, ιδιαίτερα καλή ημέρα σήμερα εάν εστιάσετε σε ότι μπορεί να αυξήσει την κοινωνικότητά σας. Άνθρωποι που αγαπάτε και εκτιμάτε είναι κοντά σας και παρόλο τα εξωτερικά δεδομένα υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι να πάρετε ικανοποίηση σήμερα.

Για τους Διδύμους, η εργασία σας έρχεται σε πρώτο πλάνο σήμερα. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι έχει δημιουργικό χαρακτήρα και μπορεί να δώσει χρώμα σε μια δραστηριότητα που έχετε σε καθημερινό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, σήμερα έρχονται ιδέες οι οποίες είναι πολύ δημιουργικές και επεκτατικές. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Κρατήστε σημειώσεις για τις εμπνεύσεις, ακόμη και από τα όνειρα που είδατε σήμερα.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Είναι σημαντικά και θέλετε να δώσετε την πρέπουσα σημασία ωστόσο να ξέρετε πως έχετε βοήθεια και όλα θα πάνε καλύτερα από ότι περιμένετε.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα θέλει προσοχή ειδικά εάν πιστεύετε πως δεν γνωρίζετε καλά το αντικείμενο της συζήτησης ή για κάποιον άλλο λόγο δεν νιώθετε την σιγουριά που θα θέλατε. Με την ευελιξία σας είναι σίγουρο πως θα φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Ζυγούς, οι αξίες σας ή κάτι το οποίο είναι πολύτιμο για εσάς αυτή την στιγμή έρχεται στο προσκήνιο. Νέες ιδέες εμπλουτίζουν τον συγκεκριμένο τομέα και μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, κάνοντας σημαντικά βήματα.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα να είστε σίγουρη/ος πως μπορείτε να το φέρετε εις πέρας. Το σθένος σας είναι ισχυρό αλλά το σημαντικό σήμερα είναι η θέληση, η οποία είναι πολύ βοηθητική στην θετική έκβαση του.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Είναι μια ημέρα περισυλλογής και θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για όποια δράση θέλετε να κάνετε τις επόμενες ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να δώσει ώθηση σε κάτι που δουλεύετε και θέλετε να προχωρήσει. Η ολοκλήρωση μπορεί να μην έρθει τόσο άμεσα όσο την περιμένετε αλλά τα βήματα αυτή την στιγμή είναι γοργά.

Για τους Υδροχόους, είστε σε αναμονή για κάτι ευχάριστο ή κάτι που περιμένετε καιρό. Καλό θα ήταν να μην επισπεύσετε την διαδικασία όσο και εάν το επιθυμείτε. Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε την ροή.

Για τους Ιχθύες, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ποσειδώνας και η ευνοϊκή όψη με την Σελήνη σήμερα γεμίζει τις σκέψεις σας με όμορφα χρώματα. Νέα ενδεχόμενα μπαίνουν δημιουργικά στην ζωή σας ανεβάζοντας την διάθεσή σας αλλά και τις εμπνεύσεις σας.https://astroguide.gr/