ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. . .

Ο Ερμής θα ταξιδέψει στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα γυρίσει ανάδρομος δίνοντας την ευκαιρία για ανασκόπηση και αναθεώρηση (θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο για την ανάδρομη του πορεία). Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο φτερωτός αγγελιοφόρος φέρνει ιδεαλιστικές ακόμη και εκκεντρικές αποχρώσεις στις σκέψεις μας, κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Υδροχόο σπάει το φράγμα των σκέψεων και των ιδεών βοηθώντας να προσανατολιστείτε περισσότερο στοχευμένα μέσα σε ομάδες και σύνολο ανθρώπων. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου δίνει την ευκαιρία να έρθουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας με κοινά όνειρα και οράματα.

Για τους Ταύρους, ο ρόλος σας στην κοινωνία και τα μέσα που διαθέτετε για να στηρίξετε το όραμα σας ενισχύονται με τον Ερμή στον Υδροχόο. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο αγγελιοφόρος των Θεών σας ψιθυρίζει στο αφτί με ποίον τρόπο μπορείτε να φέρετε την επιτυχία στο σήμερα της ζωή σας, κυρίως στον επαγγελματικό προσδιορισμό.

Για τους Διδύμους, η σκέψη και ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους γύρω σας αλλάζει αποχρώσεις με τον Ερμή στον Υδροχόο. Μια θέση του φτερωτού αγγελιοφόρου πολύ ευνοϊκή για εσάς που μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο σκοπός του είναι να σπάει φράγματα και εμπόδια μπροστά σας.

Για τους Καρκίνους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών μπορεί να λειτουργήσει αντισυμβατικά ή απρόβλεπτα στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου κάποια πράγματα μπορεί να σας ξαφνιάσουν αλλά θα μπορέσετε να συλλάβετε την ουσία και να δράσετε δυναμικά προς όφελός σας.

Για τους Λέοντες, ο φτερωτός Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να έρθετε ξανά σε επαφή με όνειρα τα οποία έχετε ξεχάσει ή αφήσατε πίσω για κάποιους λόγους. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου υπάρχει ένα πειραματικό μοτίβο, πολύ δημιουργικό και εξελικτικό για εσάς.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Υδροχόο σας βάζει στον πειρασμό να πειραματιστείτε πάνω στην εργασία σας ή ένα μοτίβο το οποίο κινητοποιείται σε καθημερινή βάση στην ζωή σας. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, η καθημερινή σας ρουτίνα αλλάζει και μπαίνετε στην διαδικασία να ψάξετε νέες συμβατότητες και συνιστώσες με σκοπό να τις προσθέσετε στην ζωή σας.

Για τους Ζυγούς, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να συνδεθείτε ξανά με οτιδήποτε σας δίνει χαρά. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου συλλαμβάνετε μια νέα ιδέα η οποία δίνοντας της σάρκα και οστά μπορείτε πραγματικά να πάρετε ικανοποίηση και να αλλάξετε ότι δεν σας γεμίζει πια στην ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά προσωπικά σας ζητήματα και να δείτε ξανά τους ρόλους που πραγματικά ζητάτε να έχετε. Κάποια πράγματα μπορεί να σας ξαφνιάσουν, ωστόσο μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο σκοπός είναι η παρότρυνση για ελευθερία έκφρασης και δράσης από μέρους σας.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αλλάζει με τον Ερμή στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με πολύ διαφορετικό τρόπο, περισσότερο ιδεαλιστικό, ακόμη και εκκεντρικό. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου μπορείτε να οριοθετήσετε τους ρόλους σας μέσα στο δικό σας μικρόκοσμο.

Για τους Αιγόκερους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος Ερμής στον Υδροχόο χρωματίζει τις σκέψεις σας παροτρύνοντας σας δείτε τα πράγματα πιο ανοιχτά χωρίς όρια και περιορισμούς. Αξίες και σχέσεις εξετάζονται κάτω από το πρίσμα της προσωπική σας ασφάλειας και δίνεται το ερέθισμα να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά αξίζετε να έχετε κοντά σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο σας αναμοχλεύει οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς και τους άλλους γύρω σας. Η εικόνα και προβολή σας αποκτούν μεγαλύτερη αξία και μέχρι τα μέσα Μαρτίου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το πραγματικό νόημα στο σήμερα.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Υδροχόο σας δίνει την δυνατότητα να δείτε πανοραμικά ότι σας απασχολεί όλο το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο αγγελιοφόρος των Θεών σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα ή ξεχασμένα όνειρα και να δείτε πόση αλήθεια κρύβεται μέσα στις σκέψεις σας.https://astroguide.gr/